am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 4
luci.eilm spune:
Bravo fetelor, vad ca ati animat atmosfera aici.
Cred ca vestea lui muzette, cu slabitul 8 kg./8 zile imi era mie adresata.
O fi avut intentia de a ma determina sa-mi fac mustrari de constiinta toata seara trecuta
si de azi am zis ca ce daca faca salata beuf, sigur n-o sa poftesc!
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
miria_cristina spune:
Reductilul se poate cumpara fara prescriptie medicala?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Reductilul se poate cumpara fara prescriptie medicala?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Eu il cumpar fara reteta, dar din cate am inteles nu este valabil peste tot.
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
luci.eilm spune:
teoretic, reductilul nu se poate cumpara fara prescriptie.
cu toate acestea, depinzand de farmacie si de farmacist, se da si fara reteta.
bafta!

L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
muzette spune:
Da,asa e depinde de farmacie.Si eu l-am luat fara reteta.Fetelor,imi pare rau ca v-am pus pe ganduri,dar nu a fost cu intentie.Cine stia ca nu mai arata bine cantarul?
Acum m-am linistit.Nu ca nu mi-ar fi placut....dar era prea de tot!!!!!!Va voi tine la curent cu evolutia mea si va rog si voi sa o faceti.BAFTA LA SLABIT!
anita28 spune:
buna fetelor
eu sunt mai noua pe acest forum,dar va citesc de mult timp.
m-am hotarat si eu sa-mi iau aceste pastile,azi am luat a 3-a pastila.
le-am cumparat fara nici un fel de probleme de la sensiblue,fara reteta,farmacista m-a intrebat doar daca sufar de diabet si daca stiu reactiile adverse.o cutie de 10 mg este 790.000.
deocamdata eu nu am nici o reactie adversa,si sper sa nici nu apara,mi-am pus multe sperante in aceste pastile de care am auzit de ft mult timp.
de mancat eu mananc iaurt cu cereale dimineata,la pranz branza/oua fierte cu rosii,castraveti,ardei,deci cu niste legume,seara am incercat sa nu mananc nimic,iar daca am pofta de ceva intre mese mananc mere sau piersici.
o sa ma axez doar pe iaurturi, branzeturi,legume,fructe,salate,friptura la gratar.
voi ce ziceti,seara as putea sa mananc un baton fibrobar,in loc de masa?
pana acum am slabit 1 kg, o sa va tin si eu la curent.
muzette spune:
Mult succes Anita28 si bine ai venit!
Voi cum va cantariti?In fiecare zi?Ca eu am inceput sa am mania cantarului si ma supar cand vad ca nu e nici o schimbare.Dar banuiesc ca e normal din moment ce ma cantaresc dimineata,la pranz si seara.Voi din cate in cate zile va cantariti?Poate fac si eu la fel.
anita28 spune:
eu ma cantaresc o singura data pe zi,dimineata,dupa ce ma trezesc,ma duc la baie,etc
noi asteptam rezultate rapide si cred ca de-aia ne si cantarim in disperare,poate,poate vedem vreo schimbare
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by muzette
Ramona D iti multumesc pentru grija ,dar am o veste sa iti dau.Azi am fost la o prietena si m-am cantarit si imi arata ca am slabit 3 kg.Deci cantarul meu nu mai e bun.Am fost si mi-am cumparat alt cantar si imi arata tot 3 kg lipsa.Deci,in 8 zile am slabit 3 kg.Asa mai merge.Nu?Acum nu mai dau gres.Ma cam speriasem .Era cam mult.Te voi tine la curent ,iar acum nu ma mai pacaleste cantarul.
Muzette...ce-am mai ras!!Era cm ciudat ce spuneai tu.
Eu azi mi-am facut de cap si-am mancat du;lce(am primit o cutie de bomboane din afara,c-au venit frati-miu si cumnata-mea in tara)si am mancat 3.Asta e.Nu-mi pare rau,ca dup-o luna jumate meritam si eu ceva "bun".Dar maine ma voi pedepsi.
Va pup si aveti grija de voi.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by muzette
Mult succes Anita28 si bine ai venit!
Voi cum va cantariti?In fiecare zi?Ca eu am inceput sa am mania cantarului si ma supar cand vad ca nu e nici o schimbare.Dar banuiesc ca e normal din moment ce ma cantaresc dimineata,la pranz si seara.Voi din cate in cate zile va cantariti?Poate fac si eu la fel.
Eu sfatuiam fetele in urma cu o luna sa nu se cantareasca zilnic pentru a nu fi dezamagite...dar eu ma cantaresc zilnic

Dar la acceasi ora din zi,pentru a nu avea nelamuriri.Bafta la slabit!
Ramona,mamica lui COSMIN-aLEXANDRU
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."