am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am tot scris pe aici, eu am slabit in jur de 20 de kg de pe la inceputul anului cu reductil si vreo doua diete. Merge, insa este teribil de greu sa nu te ingrasi dupa. Am incercat sa renunt la reductil de 2 ori si de fiecare data am luat cateva kg avand in cateva zile fara pastila o foame turbata. Cred ca este nevoie de multa atentie si disciplina la terminarea tratamentului.
Bafta multa!

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

fetelor, as vrea sa iau si eu reductil, dar am o problema cu tiroida. In prospect scrie ca e contraindicat in hipertiroidie, eu am o usoara hipo si noduli. Oare sa iau? (nu ma trimiteti la dr, ca sigur nu imi da :D)

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_s

fetelor, as vrea sa iau si eu reductil, dar am o problema cu tiroida. In prospect scrie ca e contraindicat in hipertiroidie, eu am o usoara hipo si noduli. Oare sa iau? (nu ma trimiteti la dr, ca sigur nu imi da :D)

Oana si Mara 11.08.2004

Nu lua decat cu avizul medicului! Cumnata mea are tot hipofunctie de tiroida si i s-a dat. Insa nu are noduli.
Mergi totusi la medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

quote:
Originally posted by oana_s

Oana si Mara 11.08.2004

Nu lua decat cu avizul medicului! Cumnata mea are tot hipofunctie de tiroida si i s-a dat. Insa nu are noduli.
Mergi totusi la medic!

mersi...o sa il intreb...tangential...sa vedem ce zice

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Oana, din ce am inteles/dedus Reductilul nu este indicat in caz de hipertiroidie datorita faptului ca accelereaza putin metabolismul (de aceea la 'alte efecte' intalnim cresterea frecventei cardiace, bufeuri, insomnii etc.).
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzette spune:

Fetelor azi la a 8 a zi de REDUCTIL ,m-am cantarit si am 72kg de la 79 kg.Deci ,am slabit 7kg.Sunt super incantata.Nici nu-mi vine sa cred!!!!!!!!Imi este teama ce se va intampla dupa ce voi termina tratamentul.Oare sa le pun la loc?Eu cred ca daca ai grija ce mananci,nu le mai pui la loc.Dar eu stiu....Mi-e teama...M-am mai indopat si cu pastile!Dar trebuie sa fim optimiste.Va urez succes la slabit!!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca totusi mi se pare cam mult cat am slabit in decurs de 8 zile .Nu vi se pare?Dar eu aproape nu mananc nimic,dar beau f.multa apa.As manca cate ceva dar nu imi e foame.Ma satur si cu un mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Muzette,ai grija...intr-adevar,cam mult si nu e cazul sa stresezi organismulEu azi am 76 kg dupa o luna si jumatate(de pe 11 august).Gandeste-te ca privezi organismul de alimente si el va face depozite cand il vei alimenta normal.Nici mie nu-mi este foame,dr trebuie sa mananci ceva!Un mar nu e suficient.Un mar pe zi si atat>?Ai grija.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Ramona D iti multumesc pentru grija ,dar am o veste sa iti dau.Azi am fost la o prietena si m-am cantarit si imi arata ca am slabit 3 kg.Deci cantarul meu nu mai e bun.Am fost si mi-am cumparat alt cantar si imi arata tot 3 kg lipsa.Deci,in 8 zile am slabit 3 kg.Asa mai merge.Nu?Acum nu mai dau gres.Ma cam speriasem .Era cam mult.Te voi tine la curent ,iar acum nu ma mai pacaleste cantarul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by muzette

Ramona D iti multumesc pentru grija ,dar am o veste sa iti dau.Azi am fost la o prietena si m-am cantarit si imi arata ca am slabit 3 kg.Deci cantarul meu nu mai e bun.Am fost si mi-am cumparat alt cantar si imi arata tot 3 kg lipsa.Deci,in 8 zile am slabit 3 kg.Asa mai merge.Nu?Acum nu mai dau gres.Ma cam speriasem .Era cam mult.Te voi tine la curent ,iar acum nu ma mai pacaleste cantarul.

Ma cam luasem de ganduri, nu aveai cum sa dai jos un kg pe zi...
Este adevarat ca Reductil este un anorexic foarte puternic pentru multi, eu nu am nici pofta de mancare si nici foame, dar in schimb, dupa ceva vreme au inceput dureri de stomac, stari de lesin din cauza carentelor, etc. Asa ca am inceput sa mananc cate ceva in sila.
Este foarte ok 3 kg in 8 zile, nu este bine sa vrei mai mult, oricum nu prea este posibil, decat daca pierzi din masa musculara, si asta nu este bine.

Mergi la inceput