am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna dimineaza la fetizeeeeeeeeeeeeeeee...scuzati-ma dar ieri nu am fost pe acasa,de aceea nu am intrat deloc pe forum...ce mai ziceti,ce mai faceti?va fost dor de mine??..mie tare de voi...mai stau un pic si ma uit sa vad ce om minca si in ziua de marti,azi e duminica si am mai mult timp liber...pupice la fetizeeeeeeeeeeeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

fetozele am venit!!!vroiam mai intai sa ma corectez cu uleiul ce avem voie sa-l mancam peste zi,nu trei lingurite cum am zis,ci sase lingurite de ulei la zi,deci trei la o masa!!!si acum sa vedem ce mincam marti...eu zic sa incepem micul dejun tot cu un iaurtel si pinea neagra prajita si cafeaua,dupa care pe la 10 zic sa mincam un mar mare sau doua portocale..se bea apa cit de multa(cafele zic ca daca aveti pofta puteti bea si 3 pe zi,dai indulcite cu dolcificant)iar la PRINZ,sa ne facem doua oua fierte tari sau pe tigaie de teflon fara ulei,cu putina apa in loc de ulei si ne iasa o frumoasa omleta,pe linga care mincam cu 50 gr pine neagra si niste spanac de ala congelat(il fierbem cu putina sare,dupa care il scurgem si punem trei lingurite ulei de masline si lamaie daca va place)legume se pot minca cite vrem,nu trebuie cintarite,daca nu vreti spanac,atunci inlocuiti cu varza,castraveti verzi,broccoli,fasole verde(acestea sunt legume cu calorii negative...ajuta la slabit!!!ATENZIE NU PRAJITI NIMIC DIN CEEEA CE VA TREBUI SA MANCAM,TOTUL FIERT SAU PE GRATAR!!!..la ora 17,iar zic un suc de fructe ,ori din morcovi,portocale,pomelmo...alegeti voi-200ml..iar la CINA-ZIC SA MINCAM TOT PESTE CU LAMAIE SI 40 GR PINE NEAGRA,DACA NU VRETI PESTE ,PUTEZI SA VA FACETI TOT CARNITA LA GRATAR CU GARNITURA DE CE LEGUME VRETI VOI,DAR NU CARTOFI!!...CARTOFII SE MANANCA FARA CARNE!!!!SI SA NU UITATI DE APA!!!MULTA,MULTA!!!...va pupa BRETONICA!!!!...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Sautare!
Alyynna eu am o problema acasa...mess-ul meu este deschis toata ziua, dar e pe invizible! Motivul...nu ne dam rand la calculator (adica mamy si cu logodnicul meu fac cu randul la net si la jocuri)...si eu nu mai am loc! Mai reusesc si eu cate un pic sa trag cu ochiul pe forum si sa arunc doua vorbe pe mess, dar prea putin.
Bretonica draga...suna bine reteta, dar eu o sa iau numai parti din ea. Pt cate kg am eu...un regim de 1000 calorii e deja mult!
Oricum, indiferent ce ar fi eu trebuie sa slabesc...si incurajarile voarte ma ambitioneaza si mai tare!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

buna dimineata la fete!...azi m-am trezit cu .....fatza la cearsaf....nu stiu de ce...poate tocmai pentru ca incepem dieta....nici eu nu o sa pot sa pap tot ce a scris bretonica acolo.....dar o sa incerc sa ma tin pe aproape....am de gand sa pap azi cam asa....la micul dejun eu nu pot sa mananc(cu toate ca stiu ca e foarte important)...dar o sa iau o grefa sau o portocala,la pranz imi fac niste piept de pui la gratar cu legume mexicane,iar diseara inca nu stiu ce o sa pap.....banuiesc ca un iaurt sau un mar......si sa nu uitam de apaaaaaaaa.....multaaaaaa apaaaaaaaa....urasc partea cu apa....bretonicaaaaaaa mi-e dor de tine.....zi-mi cum ai petrecut de anul nou....cum mai esti acum.....am un chef nebun sa ies la cumparaturi.....dar cand ma gandesc ca o sa intru in magazin si vanzatoarele o sa-mi spuna ca nu au marimea mea....(stiti cum e in romania...economie la material...),imi piere pofta de cumparaturi.....am de munca acum...va pup....intru mai tarziu

Mergi la inceput

Hai ca incet, incet o sa treaca starea asta...eu am luat-o deja pe gref si kiwi...pana ajung acasa (pe la 17)! Cu ceaiul e mai greu, dar am sticla de 2 l la mine! Sper sa o golesc pana plec de la lucru!
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Apropo, voi doua ati incercat Superdieta? vad ca si pe acolo sunt fete hotarate sa slabeasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

care e superdieta?.....

Mergi la inceput

ciauuuuuuuuuuu...bine v-am regasit!!!'UBITAAAAAAAAAAAsi mie mi dor de tine,dar hai ca sarbatorile au trecut si o sa avem mai mult timp pe aici sa ne vedem...deci,ce ma puneti sa va fac cure de slabire daca nu le respectati(ihihiihih)...auziti la mine,nu va ginditi ca sunt prea multe calorii in cura,ca nu este asa,doar pare..si organismul are nevoi,nu trebuie sa slabim tot odata,doar putin cite putin...isa,nu crede ca numai tu ai mult de slabit,eu am un minim de 20 de kg,iar maximul este de 35,sa nu zic mai mult,dar nu ma intereseaza,eu vreau sa slabesc doar 20 de kg,daca s-ar putea 25 ar fi si mai bine...facind un calcul ar trebui sa dam macar 6 kg pe luna...deci pina la vara v-om fi slabute si o sa avem timp sa facem si cura de intretinere(sa nu ne ingrasam)..asa ca mincati ce va zic eu,si neaparat mincati legumele si fructele cu calorii negative...multa apa,(un minimum de sport)...si...nu stiu ce sa mai zic...oricum,nu va lasa-ti batute,ca nici eu nu ma las....iar tu IUBITAAAAAAAsa nu mi te mai trezesti cu faza la cearceaf!!!trebuie sa te gindesti ca esti tinara,frumoasaaaaa,si nu ai asa multe kg de dat jos,deci doar cu rabdare se poate face tot,si sa va dau un alt secret...intr-o saptamina se face dieta riguroasa cum scrie la cartetimp de 6 zile,iar a 7-a zi,pozi sa maninci din de toate,daca nu metabolismul se obisnuieste cu noul program de mincare ,trebuie macar odata pe spt sa-l mai trezim nitel...si incepeti si luati inainte de fiecare masa liv 52 cu redigestu(sfaturile lui alex)...HAI FETIZELEEEEEEEEEEEE SA FIM TARI!!!!!PE CAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mergi la inceput

fetuzeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..unde-mi suntezi????la raport!!!ce mi-ati lucrat astazi?

Mergi la inceput

Neata! Ieri a fost prima zi...cam gra dar a trecut. Pt mine urmatoarele cred ca sunt mai grele. Am reusit sa beau si eu mai multa apa, adica ceai (2 l). Azi mi-am propus sa depasesc volumul de lichid, desi e greeeeeeu. Inca ma abtin de la medicamente, sa vad cum reactioneata organismul...si daca nu vrea...o sa-i dau si ajutoare!
Eu ma dreg mai toata ziua cu grepefruit si kiwi! Cu legumele nu ma prea impac, dar o sa le includ si pe ele...ca n-am ce face!
Voi...cum o duceti?

Mergi la inceput