am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 27
bretonica spune:
'saraaaaaaaaaaaa!!!!(buna searaa)...ciao isa,e placut sa vad ca ai constanzta la raport si tu,ca pe aici eram numai eu si aly cel mai mult...complimente ptr kg pierdut
...eu nu ma pot lauda cu nimic,doar ca dupa zilele de craciun am recuperat tot ce dadusem jos

..asta este:-(((astept sa vina si aly de la Predeal sa vedem ea cum va fi,si sa ma certe de doi lei,ca nu am fost fata cuminte
.....Pupice la fetizteeeeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
la raport!!!!au trecut sarbatorile,un an nou fericit la toata lumea...cu kgramele cum mai stati?..eu am spart cintaru:-(((
ce sa faci se mai intimpla si la case mai mari....de saptamina viitoare la cura din nou!!!si uite asa tot inainte...pupice la fetizeeeeeeeeeeeee
Isa_Cris spune:
La multi ani! si un An Nou cu mai putine kg!
Spre surprinderea mea am trecut Rev-ul cu bine, adica fara kg in plus. Sincer nici nu am prea avut timp de stat in casa si mancat intr-una. Am preferat gratarele la zapada! In rest...am inceput si eu munca!
Va pup!
alyynna21 spune:
hello!!!!...m-am intors....a fost superrrrrr.....dar sa nu ma intrebati de kg...
.....nu de alta ,dar ma fac de ras....Isa_Cris.....felicitari....bretonica.....nu te cert...cred ca e randul tau sa ma certi pe mine....de cand ne apucam de slabit?...voi cum ati petrecut?....va pup pe toate
bretonica spune:
CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....BINE V-ATI INTORSSSSSSSSSSSSSSS!!!!CU SAU FARA KG,IMPORTANT ESTE CA V-ATI INTORS!!!DECI IUBITA AM DECIS!!! DE LUNI LA CURA,CE ZICI?...NU DE ALTA DAR.....mmmmmmm....STIII.....SUNT
:-)))...ASA CA PE CAI CA SE FILMEAZA!!! pupiceeeeeeeeeeeeeeee la fetizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

alyynna21 spune:
de acord...de luni incepem....dar cu ce?..ce cura tinem,ce mancam?...
....miamiiii....acu o sa pap niste pizza ca si asa o sa-i duc doruuuuuuuuuuuuul......va pup...astept sa imi spui ce papam la cura
bretonica spune:
ubitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......lasa-mi puzin de timp sa studiez ce o sa mancam spt viitoare...azi sau cel tarziu maine,doamna doctor"EU"VA SCRIE DIETA DE 1600 SAU 1800 DE CALORII LA ZI PE SPT VIITOARE,dar te rog frumos da-mi un picuz de timp...si sa te duci la posta sa-ti platesti vizita online la doamna doctor"eu"...hahhahahha...sa vedem de ce-om fi in stare....FORZA FETIZELEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....m-ai intrebat"miami?"...ihihiihihiihih...pai cum nu!!!!ti amo,si!!!PUPICUZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Isa_Cris spune:
Fetele...eu am inceput sa "tin" de ieri!!! Adica am revenit la meniurile dinainte de Craciun. Totusi, o reteta mai exacta si cu voi alaturi sper sa ma ambitioneze mult mai mult!
Va pup si va "astept" luni!
bretonica spune:
SA VEZI SI SA NU CREZI...SUNT SI FETE SERIOASE NU CA NOI'UBITA..BRAVA ISA...TINE-O TOT ASA,COMPLIMENTE!!!...deci sa incepem cu ziua de luni,am cautat ca mancarea sa fie bunicica si nu greu de preparat...pe cai ca se filmeaza!!!! LUNI:
MICUL-DEJUN-CAFEA...LAPTE DEGRESAT,SAU IAURT 125 GR CU 30 GR PAINE PRAJITA SAU CEREALE...FOLOSITI DOLCIFICANTU PTR A INDULCI CAFEAUA...
LA 10-11 MINCATI UN FRUCT(MERE,PERE PORTOCALA,CHIAR SI MORCOV,SAU 200 ML DE SUC DE FRUCTE FARA ZAHAR
PRINZ:-150 GR CRUDA DE VITA SAU PUI LA GRATAR CU GARNITURA DE CE LEGUME VRETI,CE VA ESTE LA INDEMINA,ROSII,MORCOVI,VARZA,CASTRAVETI,BROCCOLI,(FIARTA SAU CRUDA)SI 70 GR PAINE NEAGRA...LEGUMELE LE PUTETI MINCA FIERTE SAU CRUDE CU PUTIN ULEI DE MASLINE,AVETI VOIE 3 LINGURITE LA ZI,DECI VEZI SA VA RAMANA SI PENTRU CINA CEVA,SI LAMAIE INCA DACA VA PLACE..PUTINA SARE,SI CONDIMENTE CITE VRETI...
LA ORA 16-17 ALT FRUCT,DUPA CARE LA CINA ALEGETI PESTE CHIAR SI LA CONSERVA DAR IN SOS NATURAL,TOT 150 CU CE LEGUME VRETI,IAR PAINEA NUMAI 50 GR,TOT NEAGRA...CONSUMATI ZILNIC CEL PUTIN 2 LITRI DE APA LA ZI...SI IN REST NU ATINGETI NIMICA..SI AM TERMINAT SI CU ZIUA DE LUNI!!![japan...MAINE AM SA STUDIEZ CE O SA MINCAM MARTI,CHIAR DACA SE CAM ASEAMANA ZILELE...CE ZICETI E GREA??? pupice la fetizeeeeeee
alyynna21 spune:
`neata la fetiteeeeeeeeeee....(cum zice bretonica)....nu e grea ...e chiar misto.......dar eu zic sa nu depasim 1200 kcal pe zi...voi ce ziceti?....mie mi-e cam greu sa stau sa cantaresc alimentele.....dar fie....o sa ma straduiesc .....va poop.....si vb mai pe seara ca acum plec la soacra`mea...
....si dupa aia ma duc la cumparaturi......![]()
![]()
![]()
......va pupicesc pe toate......isaaaaaa........mai intra si u pe mess sa mai stam si noi la o barfa mica