am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 26
Isa_Cris spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetele! Deocamdata nu iau nici o pastiluta! Tin un "regim", adica fara grasimi, zahar, paine...doar cu mere, grapfuit, ananas, branza de vaci, supe doar cu zarzavaturi si ceva carne fiarta sau gratar. Pe langa astea...incerc din rasputeri sa beau cat mai mult lichid (multumesc alyynna!).
Poate o sa incerc pastilute, inca nu stiu de care, dar asta numai dupa ce aflu sigur ca nu e BB in burtica.
Va pupacesc!
alyynna21 spune:
felicitari isa.....ai facut cea mai buna alegere.....daca te tii de treaba in curand o sa ai si rezultate....dar tre sa ai si multa rabdare...poop
bretonica........unde esti?....m-ai parasit?...ce mai faci?.....pana acum faceam doar noi doua galagie pe forum ...acum cand a mai aparut lume ai disparut ....cum merge slabitul?.....eu vineri seara plec la tara la constanta sa tai animalul din cotetz...
...nu stiu cand ma intorc.....ca poate o fentez pe buni sa imi faca ea carnatii si sa afume slaninutza...de-abia astept sa ajung sa imi faca buni si cozonaci la vatra...cu vin fiert...gata...gata....nu mai zic nimik....va pupicesc pe toate.....mai vorbim si maine putinel....
bretonica spune:
ciao gagicuzelor..brava isa,tine-o tot asa,lasa pastilele ca fac numai rau,eu si aly suntem contra acestor pastile,dupa experienza pe care am avuto..IUBITAAAAA,nu am disparut,dar am lucrat pina tarziu,acum deabia am intrat in casa si am si aprins pc-ul...ce sa-ti zic,cu greutatea stagnez,n-am mai slabit deloc...si ptr ca nu am sta la cura...ma crezi ca si in momentu asta simt gustul de fier in gura...sincer ma.m saturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
acum de atatea zile nu mai iau pastile,ce naiba!!!citind citeva randuri mai jos..despre carnita de porc...cozonaci...carnaciori...etc...mi-a lasat guriza apaaaaa..ploaie ploaie...offf, offff si iara offff!!!!...si i-a zi-mi un pic,eu ce o sa fac tot acest timp fara tine?eeeeeeeh????'...dute,dar vezi sa nu stai mult si sa fii fata cuminte si sa nu manci mult...ai grija...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
stateam si ma gindeam la animalele astea care vin taiate acum de craciun,si stii,daca stau bine si ma gindesc la kilogramele care le am si eu sunt buna de taiat de craciun(ihihiihihihi)dar nu ma las prinsa...hahah..PUPICEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IUBITAAAAAAAAAAAAA...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEEE
Isa_Cris spune:
Salutare!!! Eu ma gandesc ca daca ar vrea cineva sa ma pape....i s-ar face rau!..asa ca sa mai astepte un an, sa mai scap de cateva kg de grasime!
Va pupic!
alyynna21 spune:
hello fetele.....am revenit....vad ca nu ati mai scris nimik...ce s-a intamplat?....bretonica?.....pe unde umblati? ati taiat porcii?.....care ati mai slabit si cat?...iesiti repede la raport!!1poop fetele
bretonica spune:
ciao iubita,si ciao fetizele...unde sa umblu?...toata ziua prin oras dupa cadouri...servici...casa...oboseala cit se poate...kilogramele?????nimic nou...ma menzin...nu mai m-am ingrasat dar nici nu am mai slabit...este bine si asa...astept ianuarie ca sa ne punem cum trebuie la slabit,cu mult sport si multe calorii negative...o sa facem concurs,sa vedem cine slabeste mai mult....PUPICE LA FETIZEEEEEEE....si daca nu ne mai auzim SARBATORI FERICITE!!!!
bretonica spune:
..iubita,tu unde mi-ai disparut?...stii,ma uit la cantar si imi vine sa-l sparg!!!
..daca acuma imi vine sa-l sparg dupa sarbatori ce-oi face?Le invidiez pe fetizele care au reusit sa slabeasca
..tu cum mai stai cu kilogramuzele ?LA RAPORT SI TU,repede,repede!!!
PUPICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
alyynna21 spune:
LA MULTI ANI!!! feteleeeee!!!!....cum petreceti de sarbatori?....a venit moshul?.....bretonica.....la multi ani.....sa stii ca nu am cu ce sa ies la raport ca nu sunt schimbari.....maine plec la predeal sa ma petrec cu omul meu...va pup si mai vb la anu`...:):)
Isa_Cris spune:
'Neata! M-am trezit si eu dupa nebunia zilelor de sarbatori! Eu am reusit sa scap de un kg, asta inainte de Craciun! Acum cu sarbatorile e mai greu, dar dupa...sper sa am rezultate mai bune!
Va pup si sa aveti un An Nou cu cat mai multe satisfactii!!!