am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Azi este o saptamana de cand am inceput Reductilul si sunt mai usoara cu 2,5 kg. Deci functioneaza!!! Spor si la cat mai putine kilograme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

mai, da' cum va procurati voi reductil, ca vreau si eu , aveti toate reteta? dati-mi si mie un pont, va rog!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita28 spune:

eu nu am avut nici o reteta,m-am dus la sensiblu si mi-a dat fara nici o problema. m-a atentionat insa ca in cazul in care apar reactii adverse sa intrerup imediat tratamentul.
poti sa incerci la sensiblu,help net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Eu am sase zile de cand iau pastilele si am slabit 3 kg ,am 78 de la 81. Mananc din toate dar mai putin.Cred ca REDUCTILULne educa organismul sa ceara mai putina mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

capra cu trei iezi, eu m-am dus la centrofarm, si am intrebat daca au reductil, m-a intrebat de care vreau, am zis ca de 10, si mi-a dat fara sa ma intrebe nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va pupic pe toate;am 71 kg...sunt frumusica;mai am de munca ,stiu,dar nu ma las...Toata lumea ma intreaba ce-am facut,ce-i cu mine si sunt fericita pe bune!Mult succes!!!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_ghise spune:

Fetelor am o problema :( am inceput sa iau reductil martea trecuta, joia m-am cantarit slabisem 1,5 kg. Azi am luat a9a pastila deja si cand m-am cantarit nu am mai dat nimic jos de la ultima cantarire :( sa fie oare din cauza ca nu mai beau asa multa apa ca la inceput cand consumam minim 1,5 ceai pe zi? acuma nu mai simt uscaciunea aia in gura si de aia beau mai putin. :( oare o sa mai slabesc ceva??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_ghise spune:

AAAAAAAA! Si inca ceva : nu mi-e foame deloc, eu daca mananc un baton cu cereale si dupa masa un mar si o portocala imi este mai mult decat suficient. Nu ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti voi ce mancati intr-o zi? Nush care ar putea fi cauza pt care nu am mai slabit :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

in primul rand trebuie sa bei apa...ti-e sete sau nu,trebuie sa bei.Cum vrei sa elimini grasimea?Pe unde?Succes!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrana_g spune:

Pff mi-am prins urechile cu forumul asta, m-am uitat la vechiul subiect si nu intelegeam unde trebuie sa scriu.. nu am vazut ca e blocat. Rog moderatorii sa imi stearga subiectul... am vrut sa postez un mesaj nu sa scriu un subiect.
Vazandu-va mesajele azi din gresala am zis ca maine ma duc sa-mi cumpar si eu aceasta pastila, dar am cateva nelamuriri.
Eu ies cu colegii de facultate des la berici.. a avut cineva probleme daca a combinat medicamentul cu alcoiolul?
A cazut cuiva parul cum am mai citit pe alte forumuri?
exista o perioada mininma de 6 luni in care trebuie sa iei medicamentul?
Mersi

Mergi la inceput