Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uite nu a stat nici 10 min pe spate si a scos mancarea. Nu am nici un dubiu ca are reflux.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari Tomasa si Tzuc, refacere rapida, bebei sanatosi, cuminti si destepti!

Noi nu ne mai laudam cu nimic, azi mergem la control la moasa, vineri la spital. In rest asteptam sa vina bebe si mai pregatim una-alta prin casa.

Nastere usoara mamicilor ce traiesc acum marele eveniment.

Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In sfarsit poze din urma:

Daca doriti sa revedeti ...Sf Maria 15 august, mami inca balena si Marie printesa. http://good-times.webshots.com/album/560829085jCcHmr

Venirea lui BB acasa (inca e frumoooos!) http://good-times.webshots.com/album/560828047zwwVkp

Prima saptamana a lui Andrei http://good-times.webshots.com/album/560829477BmgbSa

Mai am pozele recente, dar nu reusesc sa mai pun acum pe webshots ca suntem in kk si e scandal.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nana hai ca vine si baiatul tau. Parca vad ca pana apuc sa mai postez eu ceva pe aici gasesc cum ca ai plecat sa nasti.

Rox ,

Sa te auda Dumnezeu!

Nana, 41+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76
Nana, uite mama de la mine . Si daca Teodora si-a pierdut brevetul de prezicatoare din cauza ta si pe Tomasa nu putem conta momentan, incerc eu sa-mi iau brevetul si zic ca nasti astazi. Ei? Ma ajuti cu brevetu'?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Cu mare drag, Ana!
Pupici.

Nana, 41+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Felicitari Tzuc si Tomasa!Refacere rapida!

Roxana, e tare dragut bb Andrei!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tzucule, sa-ti traiasca minunea!!

Tomasa, felicitari, va pupam cu drag!

la noi noaptea a fost dubioasa.Nu aplnas el, dar a facut mereu kk, si la fiecare schimbat cate un pipi in sus.Asa ca amprestat schimbat de haine de vreo 3 ori, din cap pana in picioare.
Acuma dimineata doarme si geme in somn, clar il doare ceva.Ufff, mititelul.
Am sa ii dau si ziua gripe water,i-am dat numa seara , ieri si alaltaieri.

Adi, merci de sfatul cu uleiul de peste.poate ma mai pune pe picioare cu creieru asta slabit dar daca bb ia vitamina D, mai pot eu sa iau oare ulei de peste??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Roxule, hai ca m-am delectat cu pozele voastre frumoase. Sunteti o familie minunata iar tati se vede ca e tare mandru de asta.

Nana, 41+ Andrei

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox esti o dulce printre picaturi mai ai timp si de noi...sa-ti traiasca scumpici...baiatul seamana mult cu tine(cel putin asa mi se pare mie)...si al meu avea reflux, din cauza traheea prea scurta si pana la 3 ani a varsat mai ales laptele seara sau cand manca mai multe lichide.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina cand imi schimbam copiloiul avem pregatit un prosopel(carpa) ca de fiecare data facea in sus...bine ca face kk, macar se linisteste..tu mai bei ceva ceaiuri??

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput