Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pinacolada si Rox cat va inteleg, ma face-ti sa retraiesc momentele de nesomn si de nervi, din cauza ca nu reuseam sa linistesc copilul...dar mai e putinsi o iau de la capat...e durere din cauza laptelui artificial, au stomacelul delicat, stau prost cu digestia...sant mititei ce sa mai.

Vmkriss cum a nascut Flori cu epidurala??

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Alina daca nu eram plecata eram pe baricade in parc, dar chiar daca nu vin fetele de la odiseea noastra ai sa te imprietenesti oricum cu alte mamici.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mada28, tinem pumnii pentru astazi, sa nasti si sa-ti iei puiutzul Luca in brate.

Prisi, si noi la Miruna am avut un piciorush adus spre interior. S-a rezolvat cu masaj, asa cum spunea si Ramonaiani.

Piciule, nu-i cand se doreste, ci cand se potriveste. Ia exemplu de la mine, care am tot nascut vreo trei saptamani, ba azi, ba maine, pana am ajuns la 39 saptamani.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va scriu rapid ca nu mai e chip de stat, musiu e in picioare si scandalagiu.

Alina.Clau, nu te necaji, cam asa e si pe la noi situatia cu colicile. O sa te obisnuiesti si fara mama ta, e mai greu primele zile. Uite eu in sapt 2 am stat singura cu amandoi vreo 2 zile si inca mai supravietuiesc.

Pinacolada, ce sa zic, la noi nu plange cand papa, cam la o ora dupa apare foiala si plange. Rar de tot incepe dupa masa. Tocmai de aceea voiam sa vad cum e la altii. Nu face mai rau de la Nan? Mie mi se parea ca Andrei plange mai rau de la bibe decat de plangea la san.

Ana, eu sunt sigura ca are reflux, maie vb si cu dr. Margem la dr Oros ca dr Fugarevici e in concediu pana pe 15 si ne-a trimis la dr Oros in lipsa ei. Insa eu nu am nici un dubiu. Nu e vorba numai ca regurgiteaza laptic ci cam la o ora si putin face gurita ca si cum ar varsa. Nu iese nimic, insa se stramba, ca si cum ar fi ceva amar sau cu cu gust rau si se umple de saliva. Stiu ca asa pateam eu la arsuri si m-am gandit ca asa ar simti si el cand vine mancarica inapoi. Daca il las pe spate chiar varsa usor. Si probabil de aceea prefera la verticala si niciodata pe spate. Imi pare rau pentru noaptea de cosmar...cine stie, poate noaptea asta te odihnesti. Cat despre nebunie, al meu deja m-a declarat asa, cred ca e linistit si el 2 zile prin Germania, fara scenele mele.
Legat de baby expo, daca mergem mai dimineata nu e asa full. Eu o iau pe mama si o las sa il plimbe in parc. Daca il pacalesc si pe tata il lasam cu el si intram noi 2, insa pe fuga. Daca nu...o exploatez pe Teodora. Teo, glumesc iubita, sa nu te sperii si sa nu mai vii!

Ali, nu te mai gandi, cand vine momentul o sa vina si gata. Eu uitasem si uite ca imi reamintesc. Inca la Alex a fost mai usor parca. Acum ma obosesc cate 2 bucati copii deodata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Da, poate ne vedem la baby expo!!!!!!
incepe joi si tine pana dum! vedeti ca preturile sunt mai mari in we!
si as avea de cumparat cate ceva...poate pot sa merg, dar fara bb1 si fara bb2!cred ca sambata...
gripe water-e buna de ceva????????????????????????????????
e mai buna decat sab simplex sau bonisan sau e la fel-adica apa de ploaie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

FELICITARI TZUC SI TOMASA!!!! SA FITI OK SI VOI SI BEBELUSELE!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

A, si uitam sa-mi laud marfa: aseara am facut cantarirea saptamanala. Avem 4360 grame. La cat se zbate si se agita saracutzul, as fi zis ca-si consuma toata energia cu colicii...

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Rox, bafta maine la control cu bebe. Ti-am mai spus, mie imi place foarte mult de Oros. Sa-mi spui si mie ce ati facut. Cat despre babyexpo, la varianta asta ma gandeam si eu. Dar asta inseamna musai sambata sau duminica.

Pinacolada, e nitzel mai bun Gripe Water. Bonnisan n-am folosit, iar Sab Simplex e de aruncat la gunoi, dupa mine. Vlad mai reactioneaza din cand in cand la Gripe water si debridat. restul e ca si cum nu i le-as fi dat.

Si cu asta cred ca mi-am incheiat epistolele pe ziua de azi, ca vad ca se trezeste teroristul mic. Pupam!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu am luat inca Gripe Water, dar o sa iau azi. Poate cine stie.

Eu merg joi la Baby Expo ca la cat e de aglomerat in weekend nu reusesc sa vad nimic nici daca as merge fara copii. Asa ca ramane sa merg joi, in principiu cu tot cu juniorul, ca a zis mama ca e vreme frumoasa. Numai sa aiba cine sa il plimbe in parc.

Uite la noi a mancat si eu inceput scremerile. Ma duc sa prestez un espumisan.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

' neata

Noi am fost plecati la tara pana ieri, acum am citit mai pe diagonala capitolul trecut.
Felcitari mamicilor de weekend!

tomasa, tzuc, felicitari! Sa aveti copilasi sanatosi si norocosi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput