Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

FELICITARI TOMASA SI TZUC !!! Refacere rapida si BB sanatosi !!!

P.S. BB-EDY este la "solar" de ieri de la 12 ca a facut icter. Azi sper sa ii aduc acasa.

Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari Tzuc si Tomasa, sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si norocoase!

Nana hai ca vine si baiatul tau. Parca vad ca pana apuc sa mai postez eu ceva pe aici gasesc cum ca ai plecat sa nasti.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vmkriss, si Andrei a stat la solar, nu e bai ca le trece lor. Dar sa stii ca pana la urma la noi nici nu era nevoie, atata caz fac astia in ultima vreme cu icterul. La fetita mi-au dat drumul acasa inainte sa se declanseze icterul, habar nu au avut cum a fost pana la urma.
Tin pumnii sa ii iei azi acasa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna mamicilor!

Ce mai faceti?Eu sunt innebunita!Minunea mea a inceput sa nu mai doarma ziua si plange tot timpul cand nu mananca si doarme!Mama a plecat si nu reusesc sa ma descurc.nu am timp nici sa mananc si n-am mai intrat pe net.

Am o propunere pt cele ce merg in parcul Moghioros!Haideti sa ne vdm azi la 15 in parc!Daca e ok astept raspuns pana la 13 pe forum sau puteti sa ma sunati(nr meu e in lista de pe mailul comun).Abia astept sa ne cunoastem cu bebeii cu tot!

Va pup si pe voi si pe bebeii!

alina+ANDRA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

FELICITARI TZUC SI TOMASA, SANATATE PRINTESELOR!

NANA, MOLDOVEANCA, ADIMERCEDES, MADA

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

salute!
da, dupa o noapte in care am dormit un pic datorita mamei
cu care am facut schim la ora 3 dim-m-am asezat un pic la calculator sa mananc ceva si sa vad voi ce mai faceti!
Si eu am devenit bulemica, mananc la dulciuri in continuu...........
Roxana-clicile la noi se manifesta astfel: mananca san, iar dupa 5 min incep zbaterile, cambrarile si urletele-se face grena la fata de cat tipa si uneori nu-l pot linisti nici in brate...........ieri i l-am dat lui cristi si dupa 2 min tipa la mine ca ce are copilul.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aseara i-am dat 1 ml de debridat si a dormit de la ora 23-24 la ora 3 dim.................cand nu i-am mai dat san ci lapte nan 1.
sunt cam varza, arat de parca am vazut o stafie..........sper sa trecem si peste chestia asta!
as vrea sa-l scot un pic afara...................poate se mai linistete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

PT.TZUC SI TOMASA!

alina+ANDRA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata!
Am primit mesajul de la tzuc pe la 8..dar pana am ajuns la birou a durat putin..iar de bine ce am scris mesajul ei, mi-a cazut netul..

Tomasa, felicitari pentru Maria!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!

NANA, MADA, TEO, ADIMERCEDES

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 35+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Uau, dar ati avut ceva spor la scris duamnelor!

Felicitari Tzuc pentru printesa! Sa ajungeti repede si cu bine acasa!

Nana, uite mama de la mine . Si daca Teodora si-a pierdut brevetul de prezicatoare din cauza ta si pe Tomasa nu putem conta momentan, incerc eu sa-mi iau brevetul si zic ca nasti astazi. Ei? Ma ajuti cu brevetu'?

Rox, ma intrebai de colicii lu' Vlad: isi aunca picioarele cat colo, tzipa (nu plange sau scanceste, TZIPA!), isi arcuieste spatele si-si arunca capul pe spate. Ce mai, colici ca la carte! Te intrebam de reflux pentru ca si eu cred ca are niscaiva simptome de esofagita de reflux, pentru ca oricat ar ragai dupa masa, regurgiteaza destul de mult, si nuimediat, ci dupa un timp. Vaz ca azi esti mai bine. Eu am avut in schimb o noapte de cosmar.

Danuta, pun si pentru tine majoretele, preventiv, ca nu se stie niciodata...majoreta]

Moldoveanca, tu nu mai ai sigur nevoie de majorete, ca e pe vine! Nastere usoara si te asteptam cu vesti!

Sabinelu, mama, schizofrenia sa stii ca e adjudecata de mine! La ce scene am facut aseara, credeam ca ma da barbatu' afara din casa si ma declara mama iresponsabila. O luasem razna rau de tot, si nici azi nu ma vad prea bine, ca n-am dormit azi noapte.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Annisia, sa-ti traiasca baietii. Amandoi. Da' mai ales marineru', ca tare-i scump.

Vad ca va vorbiti de baby expo. Eu una m-as duce cu draga inima daca as putea sa-mi las tzatzele acasa. Ca cu bebe in aglomeratia si nebunia aia nu ma duc. Poate dau o raita prin zona si-l las cu tac'su afara, in parc. Cu rezervorul plin, evident, pentru ca e rau de foame.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput