Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nici o veste de la Moldoveanca, am primit sms atunci si cam atat. Nu stiu ce e cu ea.

Pozele cele mai recente cu Andrei le gasiti aici http://good-times.webshots.com/album/560830944XxpHsF si ultimele 2 sunt cu mine asa cum arat acum.

Sabina, sa stii ca e mai dragut Andrei acum, atunci era mai muratura asa. Ptiu ce frumusel e Gheo, chiar ca e un finut. Sofia inspira un copil foarte cuminte. Iar tu nu imi pari balena, ia baga ochiul la pozele cu mine sa vezi. Ai vazut pozele din primele saptamani cat de mare eram...nu mai zic de cea in care venisem de la spital.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bey, Roxana, tu vrei sa il trimit la sot dupa torturi? Pai se poate?
Sabinutza, super pozele. Sofia e asa de cumintica si frumusica, iar bb Gheo e un delicat. Ai 2 copii superbi

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pupic, la noi e circul de seara. Si sunt singura cu ei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana,sabina faine poze,dulci bebelini si frumoase mamici sa va fie sanatosi si sa va bucurati de ei
nana ???ai plecat la marea intalnire???

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bebe m-apacalot, cicael sescoala l-am luat in brate si doarme dus!!!
asa ca scriu aici cu o mana.

multam pt aprecieri, sofia paref cuminte in poze. hihihihi.

Rox, acuma bb Andrei aratat chiar de 3 luni. savezi ce barbat bine iese, o stea mai mult cu fetele p-afara, cica astia nascuti vinerea sunt tare iubareti
LOL

Sim, lasa ca si Stefan e un bebe de pus in reclame. tevadeu peste3 ani si cu fetita, hehe.
se frichineste bebe, trec la rolul Fulga

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yuhuuu, e cineva pe frecventa?
Vad ca au aparut bebelusi noi pe planeta. Sa ne traiasca si sa fie fericiti!!!!
Nana, eu te-am avertizatara ca bebe cu nume Razvan Andrei se naste dupa 42 de saptamani... Stai linistita ca totul o sa fie bine!!! Pupici si baga tare - hei rup! hei rup!
Roxule ai o familie bestiala, iar bosumfleiul brunetel e super truper!!!!
Eu nu prea am timp sa cercetez forumul. Al meu e setat ca ceasul. Se trezeste din trei in trei ore pentru papa si in rest doarme. E super cumintel, dar mai am o gramada de alte chestii de facut si profit de pauzele lui de nani... Sunt bucuroasa ca a luat bine in greutate. Ieri avea 3820; adicatelea a depasit greutatea de la nastere...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Si al meu tot vinerea e nascut... Doar ca eu sunt convinsa ca o sa fiu o socrosenie a dracu rau... Ce atatea fete? Sa vina alea sa imi fure baiatul sau sa il raneasca? Atata le trebe!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Yuli vreau si eu sa-l vad pe bebe Kosmas!!!! Tu cum mai esti? Ti-ai revenit dupa operatie? Cum naiba ti-au depistat asa de tarziu streptococul? Nu ai facut analize la 36 de saptamani? Nu se putea trata infectia, ca sa scapi de cezariana? I-au facut lui bebe antibiotice? Pupici si sper ca sunteti bine amandoi!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

annisio, dacaerai mamadefataerai si mai socrosenie.
numa cand ma gandesc ca printesa mea o sa iubeasca cine stie ce golan, aoleu

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Moama, Sabina balerina ce carucior smecher are bebe Gheorghe!!!! Bravos natiune. O sa fie un rasfatel. Si Sofia e o dulceata de fetita. Si ca sa ma mir toata, vad ca te-ai refacut excelent dupa nascare. Eu inca pastrez kilogramele aduse de la maternitate. Plus burtihanul revarsat... Moartea pasiunii, ce sa mai zic...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput