Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)
Raspunsuri - Pagina 20
dany2007 spune:
Neata burtici!
Ne-am trezit si noi cu o pofta de oute fierte ...si am papat ca o purcica. Am papat vreo 3 sper sa nu imi faca rau.
Felicitari burticilor care au venit cu vesti bune de la eco!
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
fify spune:
YASMI,am optat si eu pt cezariana.Sunt mica, slaba si am bazinul ingust.Acum tre sa vb cu dr despre anumite proceduri si anume: oare imi trebuie ceva la mana precum ca nu pot naste natural din diverse motive?
La voi cum este? Sau cum se procedeaza?
Si mai am o intrebare: cat costa o cezariana?
36 sapt
dany26 spune:
Roxxy80 chiar ma intrebam cum de nu zici nimic ....OK deci suntem 4 fete pana acum pt vineri la B.E.; eu , vali, roxxy si alfa_anca!
Vali sfatuieste-ne tu unde e mai bine sa ne vedem ca tu ai zis ca stai aproape...eu si roxxy venim cu metroul...iar anca,nu stiu...
RGE ancadragoman dany2007 voi nu veniti?
Dar celelalte bucurestence????????
31+ ANDREI
AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by dany26
Roxxy80 chiar ma intrebam cum de nu zici nimic ....OK deci suntem 4 fete pana acum pt vineri la B.E.; eu , vali, roxxy si alfa_anca!
Vali sfatuieste-ne tu unde e mai bine sa ne vedem ca tu ai zis ca stai aproape...eu si roxxy venim cu metroul...iar anca,nu stiu...
RGE ancadragoman dany2007 voi nu veniti?
Dar celelalte bucurestence????????
31+ ANDREI
AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Eu nu stiu ce sa va spun...
In principiu am stabilit cu tati sa mergem maine.Vineri o parte din grupul nostru de prieteni pleaca la Eforie si tare mult imi doresc sa mergem si noi. Numai ca tati nu prea vrea,ca sa nu patesc eu ceva...ca e drumul lung,ca e departe ...chestii si nu stiu cum sa il conving ca nu am nimic,nu sunt bolnava sunt doar gravida si .
In cazul in care nu vrea sub nici o forma sa mergem la Eforie,vin cu cea mai mare placere la intalneala...
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
ancadragoman spune:
Fetelor nu stiu ce sa spun despre intalneala ca merg sambata cu taticul si nu stiu daca o sa pot veni si maine ,nu pot sa merg atata pe jos
Pana la ce ora este deschis?
La cat va intalniti?
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Victo spune:
mey..eu m-am saturat de arsuri..asa ca mananc cam orice..incerc dupa ora 6 sa nu mananc periculos, incluzand aici si fructele.
fetelor..am pus rufe la spalat..stiti ce inseamna asta, nu? ca 1 ora juma de aici incolo le pazesc..adica stau lg calc. asa ca va rog frumos, fiti active..:)
intre timp ma preocup si de niste vinete..ca am mai incercat s afac acu o sapt, dar am dat rateu..azi sper sa iasa mai bune.cred ca nu le copsesem suficient. 20 de minute e bine dc le las???
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
pufulet74 spune:
Victo, eu nu stiu ca si timp cit trebuie sa le lasi, eu ma uit la ele, le intorc de pe o parte pe alta si stiu ca coaja trebuie sa fie prajita de tot si in interior daca apesi sa fie moale...
Voi aveti probleme sa va amorteasca miinile?
Mie in ultimul timp imi amortesc rau de tot, mi se umfla de numa :(
Ieri am fost sa imi taie inelul de logodna ca m-am trezit in vreo 4 zile ca nu mai pot sa il scot :(
------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Victo spune:
tu fetelor asa se intinde copilasul meu..ca aproape imi taie rasuflarea..
stefania, cum ai rezolvat mama cu covrigii aia?
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
Victo spune:
ohhhh flori, si chiar l-ai taiat?
si mie mi se umfla mainile in ultima vreme..sotul mi-a propus sa facem schimb de verighete..:) v-am povestit eu ca a lui nu e f mare fata de a mea..:)
flory mai ai examene, maica?
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT