Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza gravidutze!!!!

BB yasmi
felicitari pt vestile bune...si bun venit in "grupul" celor cu cezariana...sigur va decurge totul ok ...nu te speria...!
Chiar cum de ti-ai schimbat parerea??

31+ ANDREI

AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Salutare burtici!

Haideti fetelor, ne vedem la babyexpo??? cand? la ce ora?? eu acuma nu pot sa zic clar dc joi sau vineri, maine va spun, dar macar sa stim ce si cum. Desi dc e adevarat ca joi de abia isi aranjeaza standurile mai bine o lasam pe vineri.

Astept vesti. Va pup si va urez o seara placuta.

Anca 34+ Elena

poze

Felicitari ca nu mai ai pb-ele cu inima...!

Si...da, eu vreau sa ne vedem la Baby E....tot vineri pe la pranz, asa....dar am intrebat fetele ieri si nimeni nu a zis nimic....

31+ ANDREI

AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

buna dimineata!
azi am fost harnici, dupa cum vedeti...
haideti fetele la un pahar de lapte...:)
ce mai facem azi? cum ne omoram timpul?
plec la micul dejun..reviiiiiiiiin..:)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata si de la noi
BB ma bucur ca sunteti bine,defapt stiam ca o sa fiti bine
De ce vrei cezariana?
Eu azi ma duc la medicul de fam dupa reteta de elevit si sa imi fac vaccinul.
O zi buna la fete

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andria spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Andria bine ai venit la noi
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Multumesc pentru primire. Va rog sa ma adaugati si pe mine in listuta de la inceput de capitol nou.

Asta e al 10-lea mesaj, finally, ultimul moderat, sper sa apara cat mai repede

29+
http://tac.families.com/ezb/883546.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata la burtici frumoase!
Alfa_anca....nu-ti face probleme pt. parola, m-au ajutat fetele....ma bucur ca ai sarbatorit si sa dea DD sa sarbatoriti inca 100 de ani de acum incolo
Dany...eu am zis ca vin joi la Baby Expo sa-mi fac cumparaturile si vineri vin la intalneala...hai, vedeti voi azi cine mai vine si stabiliti cum facem, ok?
Creem, BB, felicitari pt. vestile bune de la eco
Victo....hehe...tu intelegi, deci, cum e cu berbecii astia, nu? Asa ca stim ca nu ma dau batuta si ca o sa-mi tin bebelina in burtica pana la 38 de sapt.
Fetele, eu va las, azi nu intru decat pe seara, pt. ca la 11.30 am eco la Iosup si dupa incercam sa ne facem si noi frumoase...ca grase suntem (am ajuns la 89 de kg
Pupici la toate fetele.

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata si de la noi!!!
bb felicitari pentu vestile bune!!!!Dar de ce vrei sa faci cezariana????Tii frica???

Valisa vii si tu cu vesti bune de la eco!!!!!

Eu m-am ingrasat doar 10 kg,de fapt numai 8,ca cica daca ai slabit la inceput si dupa aceea le-ai pus la loc,inseamna ca sunt kilograme recuperate.Deci avem 57.4 kg.Puse numai pe burtica,fundulet,si putin pe obrajori.Asa spune lumea.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, fetelor. Am intrat si eu putin sa va salut ca nu o sa mai pot intra pana diseara.
BB, felicitari pentru vestile bune. Cum de te-ai hotarat la cezariana ca stiu ca nu prea iti mai doreai?
Dany26, vine si eu la intalnirea de vineri. Eu nu cunosc deloc zona, asa ca astept sa stabiliti voi locul intalnirii si ora si ma descurc eu la fata locului. Eu o sa vin cu sotul meu, ne invartim pe acolo si pe urma ma lasa la intalnirea cu voi.

Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NEATZA fetelor..noi am bagat un castron cu spaghete cu sos si carne..si am niste arsuri groaznice..cred ca a avut prea putin usturoi si piper..sau mergea niste vin alb langa sa stinga dar m-am multumit cu apa..noi suntem somnorosi ca am pus ceasul sa sune ca altfel le rupeam pe somn la ora asta...avem o zi plina astazi ..ecografie la 12 , gimnastica la 15 si masaj la 16 ..de acum incolo incepem sa ne pregatim de eco ca fac cel putin o ora pana acolo...intr-o buna zi o sa vadn toate masinile si o sa-mi iau elicopter si asa stau la 4/4 ar fi super ..eu sper sa fie totul ok la eco ca mai avem inca o sapt de stat cuminti pana vine dr.din concediu..si tare mi-ar placea ca fi'miu sa aibe peste 2.500 grame
BB YASMI FELICITARI PT VESTILE BUNE...cezariana???..de ce??...sa nu-mi spui ca te-a luat frica...oricum alefgerea ramane a ta nici macar a doctorului insa daca despre teama e vorba eu zic sa nu te lasi tu asa usor
pup toate fetele

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Victo,Sa stii ca si eu speram ca din sapt 36 sa mai treaca cu arsurile, dar m-am inselat. Cred ca principalul factor sunt merele. Eu vb din experienta mea.Cum pap mere, cum ragai si ma arde pe gat.Daca pap dulciuri e si mai grav. Eu toata sarcina nu am papt gras,dulce,prajit, gatit.Abia astept sa nasc sa-mi satisfac unele pofte, adica sa mai pap si eu ca oamenii, ca tare sunt satula de apa, paie si bataie.( fructe, legume, lactate, crochete,biscuiti simpli...si cam atat pap eu de 36 de sapt

Voi ce mai mancati dragelor?

36 sapt

Mergi la inceput