Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)
Raspunsuri - Pagina 17
fify spune:
RGE,asa este...suntem in fruntea listei.Nici pe mine nu m-ar deranja sa nasc pe la 38 de sapt, dar sa fie fata sanatoasa, ca altceva ....sincer...nu vreau.Mi-as dori sa existe o zi in care sa nu am pofta de mancare
Arsuri am ca la nimeni, in sensul ca am o senzatie in gat , ma frige in gat. Nu simt nimic in piept. Este ciudata starea mea si de aceea ,totusi, le consider arsuri.
Vineri am si eu programare la dr, sper sa nu ma mai urce pe masa. Vreau echo, caci vreau sa-mi vad fata, sa stiu cat mai cantareste, daca e sanatoasa.Dar vin cu noutati atunci
Va pup si tineti-o tot asa, ca tare scmpe mai sunteti cu toatele, fara nici o exceptie.
roxx spune:
am schimbat si eu semnatura....asa, de plictiseala..... cu AMR nu stiu inca, aflu luni cand merg la dr.
Roxana 30+
mami de Luca Teodor
AMR ...... X sapt
Roxxy80 spune:
Cunosc atat de bine aceasta stare. In plus stau prost de tot cu psihicul. De vreo cateva zile ma gandesc numai la prostii. Cred ca de la sarcina mi se trage. Am devenit o mare sensibila .
quote:
Originally posted by roxx
salutare, burtici!
eu ma plictisesc de nu mai pot
vine Luca Teodor
Roxana 30+
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
roxx spune:
roxxy, eu nu prea am stat singura si nu prea imi place. pana acum am tot dormit ba pe la socrii, ba la bunicii mei, da' in seara asta am zis ca fac pe viteaza si stau singura acasa.
daca nu si nu... socrii mei stau la 5 min distanta de mine si cred ca o sa o tai inspre ei...... sau poate nu
Roxana 30+
mami de Luca Teodor
AMR ...... X sapt
Roxxy80 spune:
Mai linistit putin. Multumesc, Eni. Ureea este f mica.
quote:
Originally posted by g24hitquote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare. Azi am avut o zi tare agitata si nu tocmai buna. In primul rand, de dimineata am fost cu sotul la dr si am aflat ca trebuie sa se opereze de deviatie de sept, altfel nu are nici o sansa sa se rezolve problemele lui cu respiratia . Bineinteles ca eu m-am speriat ca o toanta. Stiti ceva de genul asta de operatie?
In al doilea rand, maica-mea vitrega s-a dus sa-mi ridice analizele pe care le-am facut ieri si din spusele ei stau prost cu calciu, magneziu, uree .
Vestea buna e ca mi-am schimbat semnatura. Nu va suparati ca am facut-o cu o zi inainte? Si am adaugat si AMR-ul
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
operatia de deviatie de sept e una usoara.pentru medici e ceva de rutina nu trebuie sa-ti faci probleme.recuperarea e relativ usoara si de scurta durata.
in legatura cu calciul si magneziul nu-ti fa probleme....dupa majoritatea medicilor valorile nu sunt relevante in sarcina(pt ca exista hemodilutie-adica e mai muilt sange......mai putin concentrat...)
ureea e mult marita?
ENI 31+ IULIA
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
Victo spune:
bai creem..m-a luat cu rasu'...ma nu stiu ..probbail ac e normal..e mai vascularizata...zic si io, habar n-am..:)
ooo simo..nasol cu racelile astea..si eu ma tot lupt cu tusea...am luat paracetamol..4 zile, cate 2 pe zi..desi dr a zis 5 zile cate 3 pe zi..si nu mi-a trecut de tot..
acu mai bag cate o pastiluta d ela dr mom, caci vit. c imi da niste arsuri de crap..:(
fify, mami..nu stiu cum o fi la altele..da io la incpeut nu am pus nica..si acuma ma umflu vizibil..deci, da e adevarat..1kg pe saptamana pun si eu.
hai, ma nu ma dezamagi cu arsurile..pai n-am citit eu ca din sapt 36 scapam de ele????si eu m-am saturat de nu mai pot!
roxxy, nu stiu despre operatia asta..da si pe mine dr.orl-ist m-a sfatuit sa o fac.da mie mi-e groaza..desi nu-mi place deloc nasul meu stramb, iti dai seama..:(
na ca am reusit sa ajung la zi cu cititul si raspunsul..:):)
ma duc sa ii dau ceva de mancare la dnu sot..eu o sa-mi incalzesc o felie de pizza, ramasa de aseara..iar cu arsurile..avem desert.."rennie" cu aroma de pepermint..:):)
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
Roxxy80 spune:
Eu stau destul de mult singura. Sotul meu pleaca in delegatii o data la 2 saptamani. Lai ai mei nu prea imi place sa dorm pentru ca sunt foarte stresanti (din prea multa dragoste si grija). Eu cred ca de la plictiseala am inceput sa am tot felul de ganduri negre. Ma lupt sa depasesc aceasta stare pentru ca nu vreau sa se transmita la bebe.
quote:
Originally posted by roxx
roxxy, eu nu prea am stat singura si nu prea imi place. pana acum am tot dormit ba pe la socrii, ba la bunicii mei, da' in seara asta am zis ca fac pe viteaza si stau singura acasa.
daca nu si nu... socrii mei stau la 5 min distanta de mine si cred ca o sa o tai inspre ei...... sau poate nu
Roxana 30+
mami de Luca Teodor
AMR ...... X sapt
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
g24hit spune:
[quote]Originally posted by Roxxy80
daca e mica e f bine.inseamna ca rinichii functioneaza bine.
ENI 31+ IULIA
g24hit spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Eu stau destul de mult singura. Sotul meu pleaca in delegatii o data la 2 saptamani. Lai ai mei nu prea imi place sa dorm pentru ca sunt foarte stresanti (din prea multa dragoste si grija). Eu cred ca de la plictiseala am inceput sa am tot felul de ganduri negre. Ma lupt sa depasesc aceasta stare pentru ca nu vreau sa se transmita la bebe
asa se intampla si la mine cand sunt singura....ma gandesc la tot felul de chestii...ma agit uneori singura...
ENI 31+ IULIA
Roxxy80 spune:
Ce bine. Multumesc pentru informatie.
quote:
Originally posted by g24hit
[quote]Originally posted by Roxxy80
daca e mica e f bine.inseamna ca rinichii functioneaza bine.
ENI 31+ IULIA
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI