Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fify spune:

fetele, chiar daca postez rar...sau mai bine zis foarte rar, sa stiti ca va citesc zilnic, ma bucur cand sunteti fericite si sufar cand sunteti suparici.
De obicei cand am nelamuriri intru si mai cer la voi sfaturi.Si pt asta va pupic pe burtic.

Acum am alta dilema:
-daca am colul inchis , dar foarte scuuurt...este posibil sa se declanseze mai devreme nasterea?Mentionez ca sarcina am purtat-o si o port foarte jos.Adica bebelina mea misca doar de la buric in jos, niciodata nu m-a lovit mai sus.

-e adevarat ca in ultimele 2 luni se pun kg in exces?Vreau sa va spun ca in ultima sapt am pus un kg...si ma gandesc cu stupoare ca ....ma fac .

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI PANA LA TERMEN !!
FIFY ...bine ai revenit..mai rarutz..ma bucur ca mai intra cineva care are aceeasi varsta de sarcina cu a mea....ce sa-ti spun..eu am avut mereu colul inchis si lung insa de saptamana trecuta mi-a coborat burtica foarte mult ..practic o tin pe picioare ..e destul de jenant..maine ajung la ecografie si pe 8 octombrie la dr..sincer pe mine nu m-ar deranja sa nasc daca dr meu nu ar fi in concediu...eu imi doresc sa-l mai tin pana pe 8 oct. si sunt mai mult decat multumita...mie mi s-a spus ca de acum incolo chiar daca am colul inchis si lung mi se poate declansa nasterea oricand....asa ca oricat de lung am avea colul daca e sa vina bebe vine!!

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..cat despre mancare eu am zile cand mananc extraordinar de mult si zile cand din cauza arsurile de abia ma ating de mancare...vad ca eu am stagnat..am ramas la 16 kg....cat as putea sa mai pun in cateva saptamani?/

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

adina nu exista comparatie intre sistemul sanitar de acolo si cel de aici!!! la noi e oribil!!!!! si nici nu exista alte optiuni gen clinici particulare, ma refer la Timisoara!!!
hai schimba semnatura, ca si eu o "fac" maine......

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

bb_yasmi cred ca vom avea noroc in legatura cu clinicile private, sper sa se deschida cat de repede clinica privata care este vis-a-vis de centrul comercial REAL din calea Aradului...

Simona 31+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare. Azi am avut o zi tare agitata si nu tocmai buna. In primul rand, de dimineata am fost cu sotul la dr si am aflat ca trebuie sa se opereze de deviatie de sept, altfel nu are nici o sansa sa se rezolve problemele lui cu respiratia . Bineinteles ca eu m-am speriat ca o toanta. Stiti ceva de genul asta de operatie?
In al doilea rand, maica-mea vitrega s-a dus sa-mi ridice analizele pe care le-am facut ieri si din spusele ei stau prost cu calciu, magneziu, uree .
Vestea buna e ca mi-am schimbat semnatura. Nu va suparati ca am facut-o cu o zi inainte? Si am adaugat si AMR-ul

Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fifi Rge ti-a raspuns super ok! sa ne ti la curent!
simonicuta, cea din Aradului e clinica de fertilizare, nu maternitate privata! ... si e in lucru cel putin din martie Am intrebat si eu in stanga si in dreapta de maternitate privata in TM... cica problema nu se pune la nastere sau cezariana ci la sectia de neunatologie... care trebuie sa aiba si ATI ca sa se aprobe deschiderea unei astfel de maternitati! Ce sa spun .. la ora actuala in TM aparatura cu oxigen(intubare BB) sunt cred ca max. 6-8( Odobescu, Bega + Luis Turcanul) din care nu stiu daca functioneaza 6!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

Noi dupa distractia de aseara nu am mai apucat sa intram, iar azi am umblat toata ziua. Am facut 2 drumuri la dr cardiolog deoarece eu intelesesem ca am programare la 10.30 si de fapt aveam la 14.30 asa ca am plecat acasa si m-am intors, pt ca nu ar fi fost chip sa intru peste programari la cate babe nesuferite erau la rand. La cardiolog am fost la control, a zis ca sunt bine, se cunoaste ca ma odihnesc, nu mai sunt ca acuma o luna jumate cand am fost prima data si mi-a pus holterul si mi-a zis sa nu mai iau Pananginul decat la nevoie in caz de criza. Iupiiiiiiii, deci am mai scapat de o bulina dimineata.
Dupa care am fost sa ne facem frumoase, m-am tuns, iar maine ma duc la defrisat. Ca tot se vorbea zilele trecute pe aici despre epilat eu inca ma fac peste tot cu ceara si nu am nici o pb. Si sper sa apuca sa ma fac si inainte de nastere, sa nu ma ia pe nepregatite nasterea cu ditamai padurea unde nu trebuie.

Vali imi pare rau ca nu am fost pe faza cu parola, dar vad ca te-au rezolvat fetele.

Haideti fetelor, ne vedem la babyexpo??? cand? la ce ora?? eu acuma nu pot sa zic clar dc joi sau vineri, maine va spun, dar macar sa stim ce si cum. Desi dc e adevarat ca joi de abia isi aranjeaza standurile mai bine o lasam pe vineri.

Astept vesti. Va pup si va urez o seara placuta.

Anca 34+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare, burtici!

eu ma plictisesc de nu mai pot

vine Luca Teodor

Roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am reusit sa deschid si eu calcu pe ziua de azi...
m-a omorat trezitul de la ora 8..sa ajung la coafor..plus plimbatul pe jos, ca am zis ca am nevoie de miscare.
m-am tuns..scurtut..sa fi vazut ce-si dadeau cu parerea baietii de la coafor- ca tipi lucreaza acolo..cel ce m-a spalat a ghicit ca sunt in 8 luni..cel ce m-a aranjat a inceput cu sfaturi despre alimentatie..ca s anu-mi pice parul..da cica tot o sa imi pice cam 1/4 din el, insa nu-i bai, ca are de unde..asa m-a incurajat..:)
wow..super dany..mamica castigatoare!..apropo..ce-ai castigat???a...am vazut si ce ai castigat,,,frumos..:):)
fetelor ia bagati acilea..cum e aia mancare d e conopida? adicatelea ma intereseaza daca e si cu carne, caci sotul meu nu mananca DECAT felul 2 cu carne.
cum sunt in urma..am vazut si reteta..nu-i de mine..pare o mancare dulce, iar gustul acela de conopida nu prea ma incanta, deci ii dau "pas"
fetelor..ca sa vedeti ca nu exagerez eu..azi ma intalnesc cu o prietena de-a soacra-mii..care nu m-a vazut de vreo 3 saptamani..si dansa mi-a zis ca m-am rotunjit..deci chiar se vede..asta este...sunt o gogosica si eu..un ursulet..cum vreti voi..da nu-i bai!
vali, vali..mai stai cu noi...mai cu placenta asta..io nu pricep..la mkine la sapt 20 la dnu iosup era gradul 2, iar acum, la sapt 33, la cluj, era perfecta, gradul 1...deci????????
vali nu-mi aminti de berbeci..ca eu trebuie sa rezist pana la adanci batraneti alaturi de unul...

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Salutare. Azi am avut o zi tare agitata si nu tocmai buna. In primul rand, de dimineata am fost cu sotul la dr si am aflat ca trebuie sa se opereze de deviatie de sept, altfel nu are nici o sansa sa se rezolve problemele lui cu respiratia . Bineinteles ca eu m-am speriat ca o toanta. Stiti ceva de genul asta de operatie?
In al doilea rand, maica-mea vitrega s-a dus sa-mi ridice analizele pe care le-am facut ieri si din spusele ei stau prost cu calciu, magneziu, uree .
Vestea buna e ca mi-am schimbat semnatura. Nu va suparati ca am facut-o cu o zi inainte? Si am adaugat si AMR-ul

Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

operatia de deviatie de sept e una usoara.pentru medici e ceva de rutina nu trebuie sa-ti faci probleme.recuperarea e relativ usoara si de scurta durata.

in legatura cu calciul si magneziul nu-ti fa probleme....dupa majoritatea medicilor valorile nu sunt relevante in sarcina(pt ca exista hemodilutie-adica e mai muilt sange......mai putin concentrat...)

ureea e mult marita?

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput