Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Voi v-ati gandit ce sampon,sapun,lotiune,etc veti folosi pt bb?
Eu ma gandesc la SebaMed dar nu stiu cat de bune sunt.Stiu ca e cam devreme,dar totusi,nu vreau sa ma trezesc in ultima luna ca nu am cumparat nimic,as vrea sa incep in curand.

Elena
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Darene, cand a intrebat sotul ultima oara situatia era asa: nu se pot face programari pana la inceputul lui Nov, trebuie sa mergem la o clinica unde, daca mergi, continui pana cand trebuie sa nasti. De nascut poti naste la Al Wasl dar, nu ai camera privata asigurata, nu poate sta cu tine nimeni dupa ora 20:00, daca nasti normal nu vine doctorul (numai moasa). Insa, daca nu sunt locuri, cand te prezinti la nastere, te trimit la Dubai Hospital. Iti inchipui ca, odata ajunsa la spital ai deja contractii si sa inceapa sa te trimita de la un spital la altul, nu-i o placere (mai ales cu traficul de aici).Am impresia ca devine un spital pentru exclusiv pentru localnici.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gabrittza Elevitul se compenseaza fara nici o legatura cu salariul. Cand mi-a cerut adeverinta de la serivciu nu mi-a spus ca tb sa scrie salariul pe ea. Si nu am auzit pt nici un medicament compensat tb asta cu salariul.

Darene lui Marc i-a mers f. bine cu Bubchen (lapte de corp pt uns dupa baie si sampon pt.par). La spalatul pe corp am folosit sapun Dove.

Roli 23+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ginger bea multa apica, ca ajunge direct la piscinuta lui bebe si o umple; stai linistita ca ai vazut ca-i dezvoltat f bine copilasul! Sanatate!
Adriana cred ca toti dr de familie au cate-o pasarica: elevitul e compensat, in schimb zice ca no-spa nu e (desi fetele il iau compensat). Nu conteaza ce salariu ai ptc, vorba lui Ancutz, nu duci nicio adeverinta de la servici referitor la cati bani iei....probabil ca presupune ea (sau el) ca ai bani mai multi si prefera sa dea retete compensate altor pacienti ai ei (lui), lucru care nu-i corect!
Elena eu ma gandeam la cosmeticele Sanosan, cica sunt faine.
Meda totul va fi bine la control, nici nu te gandi altfel! Abia astept sa ne mai pui pozici cu cele trei minuni!
Neda

Zuzici eu mai merg o saptamana la servici (adica saptamana asta) si gataaaa imi iau medical! De la cate luni/saptamani putem intra in prenatal? Eu as vrea sa-mi iau mai mult inainte de a naste, oare se poate? Adica sa-mi las pt dupa nastere ~50 de zile si inainte sa iau 75 de zile. Se poate?

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici important este sa iti ramana minim 42 de zile dupa ce nasti ,restul poti sa le iei inainte.
Eu am intrat la 31 de saptamani.Dar de ce nu bagi tu niste medicale si sa lasi mai multe zile dupa ca le ai platite 85 % din salariu.Vezi ca iti poate da medicul de fam 2 saptamani pe luna

Ma tu nu pui poze cu burtica?

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Laura legea spune ca dupa nastere tb. sa ai minim 42 zile. Deci daca firma e de acord, legal e ok sa ai 50 z dupa nastere.

Roli 23+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule Roli eu am un caca maca de salariu, adica iau 8 milioane si un pic daca am muuuulte ore suplimentare (in invatamant) si ma gandesc ca-mi convine sa iau mai repede alocatia aia pt cresterea copilului de 8 milioane, decat sa iau 85% din salariul meu. sa ca de la 1 oct imi iau medical, dar tre' sa-mi calculez pana cand.
Ancutzule adevarul e ca am pozici cu burtica, dar in aparatul foto si sunt "fooooarte priceputa" la descarcat in calculator si la pus pe net pozici Promit ca dupa ce intru in medical ma ocup sa-mi prind urechile in descarcat pozici Meeey, ce putin mai ai Adevarul este ca tare repede mai trece timpul!

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

stati asa ca nu inteleg cu prenatalul si postnatalul!imi explica si mie cineva cand si cum intram in prenatal?

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Nu am probleme, sper numai sa fie bine.
Am o stare asa timpita, imi vine sa pling non-stop,fara motiv, iar cind am vazut ca a mai reusit inca o fata de la fiv , va da-ti seama , atita mi-a trebuit, am tras o ropota de plins, l-am si speriat pe sotul meu saracu.
Pup fetele
Meda 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

ma mai rog odata,poate ma aude cineva...IMI PUNETI CARUCIOR ALBASTRU LA LISTUTA?

Adriana S.

-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community

Mergi la inceput