Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

La multi ani Neda! sa ai parte de tot ce-ti doresti, o sarcina usoara si un bebe asa cul il visezi!

'neatsa zuzele... slaba miscare pe forumul asta. in unele zile scrieti d enu mai respirati, in altele...

am intrat numai sa ii spun darenei sau cirniliei - scuze ca va confund, eu va tin minte dupa locatie:) - ca nici aici nu se induce nasterea dupa oc ezariana. daca te dilati si e totul ok, nasti normal, daca nu, -cel putin nu mai risc sa ma chinui ca si cu bruno- iti fac cezariana direct.

va pumpez;revin mai pe la amaiaz, ca-s tare puturos exemplar si azi:dd

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

mai fetelor eu am fost aseara la dr de familie si mi-a spus sa iau elevit dar am inteles ca in functie de salariu se compenseaza.mie nu mi l-a dat compensat ca am salariu "mare"!!!

gabrittza 20sapt+

Neata
Nu conteaza salariul ca tu nu duci nimi la dr sa ateste asta,Elevitul este compensat ptr toata lumea....si no-spa tot compensat se da

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

'Neatza fetele,

Miri, eu eram cu inducerea. Merci frumos de comentariu, chiar e bine de stiut. Eu imi doresc nastere normala insa...doctora va decide. Mi-a zis ca in momentul de fata, bebe este in breach position, insa are timp sa se intoarca (asa a fost si la Maya si nu s-a intors pana in ultima clipa).
Cum se simte Bruno?

Neda, La multi ani!

Ginger, stai linistita, ca, asa cum ti-au mai spus si alte fete, lichidul se reface la 6 ore.

Pe mine m-a scarmat cineva, undeva si ieri am rezervat 2 bilete de avion pentru Londra (pe care le-am si platit on-line si sunt non-refundable) ca m-am saturat de caldura. Abia dupa ce am platit m-am gandit la hemoroidul lu' peste. Cam dupa cata vreme da inapoi (hemoroidul)? Mie de obicei imi trecea in 3 zile, dar acum, se face saptamana imediat.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

anca asa mi-a zis dr mea de familie.eu nu am de unde sa stiu sigur 100%.oricum am inteles ca e destul de scump!

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrittza

anca asa mi-a zis dr mea de familie.eu nu am de unde sa stiu sigur 100%.oricum am inteles ca e destul de scump!

gabrittza 20sapt+

Eu dau cam 120 de mii pe el compensat

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

aha.am inteles.e complicata treaba asta cu medicamentele compensate!

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neda , La multi ani si toat ceea ce-ti doresti sa ti se implineasca
Ginger, iubita sint alaturi de tine, numai bine iti doresc
Am niste emotii ptr joi cind merg la control, sper sa fie totul in regula
Pupacesc fetele
Meda 17+

Mergi la inceput

he he!!am si eu o steluta!!!!

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by medamaya1

Neda , La multi ani si toat ceea ce-ti doresti sa ti se implineasca
Ginger, iubita sint alaturi de tine, numai bine iti doresc
Am niste emotii ptr joi cind merg la control, sper sa fie totul in regula
Pupacesc fetele
Meda 17+

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

Pai de ce sa nu fie totul ok?
Ai probleme?

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Neda !Sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti !

Ginger e greu sa stai linistita acum dar avand in vedere ca lichidul e la limita si nu insuficient si bebe e chiar mai marisor decat celalalt geaman nu cred ca trebuie sa-ti faci griji mari.Eu stiam ca in cazul asta trebuie sa bei cel putin 3 litri de apa pe zi.

Cornilia ma bucur ca te-ai hotarat asupra unui spital si sper sa nu ai neplaceri ca pana acum.De ce nu te mai duci la Al Wasl ca la Maya?

Pupici.

Elena
26+

Mergi la inceput