Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Fetelor multumesc infinit la toate, cele care scriu aici sau pe PM.
Citesc si plng si asta ma ajuta foarte mult. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume pentru inimile mari pe care le aveti.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Acum am vazut ca avem o sarbatorita astazi.
LA MULTI ANI MARY_B!!!

Laura 21+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Doamne , Kossir , ce tragedie ! Suntem cu toate alaturi de tine !

Mai fetelor , sa mor eu , sa aduci pe lume un copil intreg si la termen a devenit o adevarata loterie , ce Dumnezeu se intampla !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

cred ca trebuie facut un nou capitol...
Cine ma invata si pe mine cum sa fac?
Si cum sa procedez sa-mi introduc datele mele la "secret"?
Adica, ce sa fac cu parola pe care o cunosc dar... Sorry,... v-am spus ca nu prea ma pricep la calculatoare, IT etc....

Laura 21+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

sper sa nu va suparati ca intru si eu pe la voi sa mai invat una alta despre sarcina, eu deocamdata sunt la stadiul de aspiranta optimista...va doresc tuturor sa ajungeti cu bebelusii la termen si sa fiti foarte fericite.

kossir, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, este cumplit sa ti se intample una ca asta. Iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta nenorocire.

nataliaS, ti-am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca ai o fetita superba. Sunteti o familie frumoasa, apropos...unde ati fost in concediu ca vad ca aveti si poze foarte frumoase ? Sarcina usoara in continuare si sa scapi repede de raceala.

Desi nu va cunosc va dulce si va doresc sarcini usoare in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Este intr-adevar foarte greu...sa ai un bebe sanatos...trebuie sa avem mare mare incredere in Dumnezeu..si ...sa ne rugam sa fie bine...Uneori am senzatia ca toate sfortarile..si analizele..si controalele ...sunt de prisos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kossir, treci printr-o etapa f grea si traumatizanta. Sper sa fii tare si sa iti revii repede... Sanatate multa si multa bafta daca te hotarasti sa mai incerci...

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Kossir imi pare f rau de cele intamplate.E o tragedie.Mult curaj si ai mare grija de tine.

danonique 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici va astept la capitol nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108122

Laura Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata

Mergi la inceput