Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
kossir spune:
Offfffff, nu as fi vrut sa va tulbur. Chiar nu ma gandeam ca o sa gasiti mesajul meu. E cumplit, va roooog, aveti grija, nu tratati cu usurinta nici un simtom.
Va pe toate si ma rog sa aveti sarcini duse la capat, sa va imbratisati bebeii.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_vio/dana_sp_vio.jpg)
dana vio spune:
Kossir imi pare foarte rau ptr ce-ai patit si sunt cu atat mai suparata cu cat si eu sunt cam in aceeasi situatie: contractii nedureroase si col incompetent. Nici mie nu mi-au facut cerclaj ptr ca medicul meu spune ca de mult el nu mai face numai ptr col deschis (la mine nu era cazul, usor scurtat), dar mi-a interzis orice fel de efort. Pozitia sezanda sau in picioare maxim o ora si apoi 3-3ore la pat. Nu fac nimic pe langa casa si toata lumea ma ingrijeste.
Ieri am fost la eco: fetita este foarte bine, are 907grame, tot ce-i trebuie peste tot si medicul meu spune ca al meu col arata mult mai bine ca atunci cand eram in spital.
Eu iau Gynipral 2/zi si Gravibinon 1/sapt.
Apropo de Gravibinon, daca mai gasiti pe undeva va rog sa-mi luati ptr ca n-am mai gasit nicaieri. Si-n Germania am cautat!
Gynipral-ul este foarte bun ptr cresterea cantitatii de lichid amniotic si este relaxant uterin, contra contractiilor. Pleonasm?!
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei vostrii!
dana vio 26+ alexia aurelia
[url=http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103627.birthdue.png[/img][/url]
madalina28 spune:
Kossir,cuvintele sunt de prisos, sper sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta crunta incercare.
Madalina 20+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
raca spune:
Kossir nu am cuvinte sa-mi exprim durerea fata de ce ti se intampla, Sa te ajute DD sa treci si peste asta cu bine. Ma alatur si eu fetelor in
pt tine.
21+
Vine Barza!
emiliapop spune:
Kossir imi pare asa de rau ptr. tine nici nu stiu ce sa zic sa te incurajez eu zic ca ai pe cineva acolo acasa pe care sa iti reversi dragostea si care te iubeste neconditionat si are nevoie de tine.Ptr. el trebuie sa incerci sa te remontezi cat mai repede sa nu vada pe mamica lui suparata.
emilia cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
roli25 spune:
Kossir imi pare nespus de rau pt. ce ti s-a intamplat, e extrem de dureros...cand treci de jumatatea sarcinii nici nu te mai poti gandi la ceva rau, dar medicul nu avea voie sa nu vada ca ceva nu e in regula.
Aveai toate analizele bune? Nu e admisibil sa nu isi dea seama ca exista un pericol.
Eu stiu pe cineva care a pierdut mai multe sarcini si in primul trimestru, si in al doilea si motivul era toxoplasmoza! Si nici pana in ziua de azi nu am inteles cum de nu a facut aceasta analiza la nici una din sarcini.
Mai stiu un caz la care cauza era toxocara.
Sa-ti dea D-zeu putere sa iti revii si sa faci toate investigatiile ca sa afli ce s-a intamplat.
Dumnezeu sa te aibe in paza .
Roli 23+ cu
si Marc (9 iunie 2006)
roli25 spune:
Kossir imi pare nespus de rau pt. ce ti s-a intamplat, e extrem de dureros...cand treci de jumatatea sarcinii nici nu te mai poti gandi la ceva rau, dar medicul nu avea voie sa nu vada ca ceva nu e in regula.
Aveai toate analizele bune? Nu e admisibil sa nu isi dea seama ca exista un pericol.
Eu stiu pe cineva care a pierdut mai multe sarcini si in primul trimestru, si in al doilea si motivul era toxoplasmoza! Si nici pana in ziua de azi nu am inteles cum de nu a facut aceasta analiza la nici una din sarcini.
Mai stiu un caz la care cauza era toxocara.
Sa-ti dea D-zeu putere sa iti revii si sa faci toate investigatiile ca sa afli ce s-a intamplat.
Dumnezeu sa te aibe in paza .
Roli 23+ cu
si Marc (9 iunie 2006)
deiutz spune:
Fetele! Zuzele!! Va pupacesc pe toate! Si imi cer scuze ca nu am mai intrat de foarte mult timp.
Kossir, multa sanatate si sincere pareri de rau...
Dragele mele, v-am citit in fiecare zi, insa am asteptat sa am vesti pe care sa vi le transmit. Aseara am fost la d-na doctor care ne-a facut echo. Fetitzuca (sau d.ra galushca) are 315 grame, este sanatoasa, plina de energie si detine tot ce trebuie pe unde trebuie:)In momentul echografiei avea guritza deschisa si mesteca:)))
Ne-am prezentat la d-na doctor si cu rezultatele de la triplu test, efectuat la 16 saptamani, care sunt foarte bune, rezultatele sunt cuprinse intre valorile minime si maxime.
O problema totusi este...tensiunea mea era aseara 13 cu 7, destul de mare daca tinem cont ca la ultima intalnire cu d-na doctor era de 11 cu 5, (asta la inceputul lunii august). Stau si ma gandesc...o fi oare de la salata de castraveti murati pe care am mancat-o ieri la servici? Neee, nici io nu cred
In rest...fetitzuca a miscat prima oara saptamana trecuta (pe 19 sept. mai exact),iar noi ne-am apucat de renovari prin casa. Adica schimbat usa la intrare, pus geamuri termopan in toata casa. Asta e ce am facut pana acum...de acum inainte urmeaza sa renovam viitorul dormitor al de la zero, dupa care, la final, sa zugravim in toata casa.
Si, peste toate astea mai trebuie sa merg si la serviciu...:((
Tare as vrea sa stau acasa, off.
Gata, inchei aici ca vad ca nu ma mai opresc. Va pup si va doresc o zi frumoasa si multa sanatate!
Deiutz20+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Kossir nu am cuvinte sa imi exprim socul si parerea de rau
Multa putere draga mea
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )