Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vai de mine, nu pot sa cred asa ceva!!!!! Doamne, Kossir, sunt socata, imi pare atat de rau......nici nu stiu ce sa spun!!! Sa te intareasca Dumnezeu sa poti trece peste pierderea asta dureroasa!

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , mai , ce-a patit Kossir , ca nu gasesc nicaieri nimic !!! Unde scrie , ce pierdere ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Nu pot sa cred, Kossir imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva imi pare atat de rau nici nu stiu ce sa spun.

cum creste
Carmen 22 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Si noua ne pare rau tare de ce ti s-a intamplat, Kossir:(
Poate acum..nu ai nevoie de sfaturi..dar parerea mea e ca ar trebui sa te duci sa gasesti cauza...in primul trimestru de sarcina avortul spontan este cauzat de anomalii cromozomiale...in cel de-al doilea trim insa...cauzele sunt bacteriene, virale, organice (materne)sau chiar incompatibilitati sangvine (grup sangvin sau Rh)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by iulia82

Am mai luat niste hainute pt piticuta mea...daca vreti sa le vedeti...http://good-times.webshots.com/album/560748502mrTexx?start=12

E misto caruciorul. De unde-l iei ? Ca as vrea si eu unul , dar pe alta culoare.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 25+

caruciorul il gasesti pe muc cel mic punct com(scris legat) este pe portocaliu,bleo si negru cu alb.sau bate in google wampol explorer ca-l gasesti pe mai multe site-uri

Iulia 25+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am cautat si eu mesajul lui Kossir, ca parca nu puteam crede asa nenorocire si l-am gasit la Clinica virtuala, topicul "555-OB-GYN...". OOOF SI EU CARE CREDEAM CA A TRECUT PERIOADA CRITICA A SARCINII PT NOI TOATE Din nefericire, ar trebui sa stiu mai bine

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

KOSSIR imi pare nespus de rau pt cele intamplate. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cat mai repede peste aceasta trauma.
In ceea ce priveste medicul tau mie de la inceput mi s-a parut ca-ti trateaza superficial sarcina, tinand cont ca noi am avut aceleasi probleme cu sangerari si tot tacamul. De fapt cred ca asta se intampla in marea majoritate a tarilor straine, din cate am citit eu pe forum. La noi medicii privesc mai serios sarcinile cu risc.
Numai bine iti doresc.

GUGU 26+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by raca

Iulia82 sa stii ca m-ai inspirat cu caruciorul pe care vrei sa-l iei, dar mai ales pe sot care s-a pus pe cautat si a ajuns la importatorul din Romania si ne-au dat un super pret pt el: 539RON + TVA. Transportul mai costa vreo 30 RON. Noi deja am dat comanda azi. Ne luam unul portocaliu cu gri.
Daca va intereseaza detalii de contact cereti si vi le trimit.

21+

Vine Barza!

Super pret!!! ma intereseaza si pe mine de unde ,ce si cum.cand ajunge?ca-s curioasa cum se prezinta,te rog sa ma anunti dupa ce-l primesti daca e ok.aveau si pe bleo cu flori?

Iulia 25+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dumnezeule, nu imi vine sa cred ce-a putut sa i se intample lui kossir... suntem toate intr-o perioasa a sarcinii cand nu ne mai gandim ca se mai poate intampla ceva rau. simtim ca suntem puternice si ca bebeii nostri sunt puternici si bine dezvoltati si ca nu mai pot interveni surprize neplacute. ne plangem ca mai avem mici contractii, ca ne apasa pe un nerv, ca ne luam suturi, ca avem nasul infundat sau ca ne-am ingrasat. dar problemele si traumele reale sunt ca cele prin care trece acum kossir. nici nu am cuvinte, nici nu stiu ce i se poate spune unei femei intr-o asemenea situatie...
kossir, te imbratisez tare-tare, ma doare sufletul pt ce ti s-a intamplat si ma rog sa pune doamne-doamne oridine in toate, pana la urma.

irina 24+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna fetelor!
Intrasem sa va spun doar ca, din pacate, nu mi-a trecut niciun pic raceala asta afurisita....Ma omoara tusea si nasul...

Dar, de fapt astea sunt nimicuri....
OF, OF OF DRAGA NOASTRA KOSSIR !!!
Este ingrozitor ceea ce ti s-a intamplat! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa poti suporta aceasta mare durere !!!!

Laura 20+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput