Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata!...Multumesc mult pentru lamuriri...acusica trec de cele 10 mesaje..si...o sa fie muuult mai bine..
Sa va spun de mine..si de Stefania...se va naste in jurul datei de 12 februarie 2008...deci..sunt in saptamana 21...DUM:08/05/2007. Pe noi ne urmareste doamna dr. Grigoriu..de la Municipal...si suntem bine...nu am avut probleme pana acum..am fost cuminti si ne-am facut toate analizele si investigatiile prevazute in carti
Am incercat mai demult sa ma inscriu pe forum dar nu stiu care a fost treaba..de nu a mers...Acum sunt tare happy ca am reusit..
Intre timp am tot citit pe aici pe forum..si..sunt la curent cu tot ce se intampla!...Sunteti minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, intai va salut si apoi citesc cele 5 pagini din urma, dar uitativa pe prima pagina de yahoo, un bebe rus Nadia s-a nascut la 7,5 kg

Louiza 23s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Fetelor comparati aici in acest link diferenta intre putzulica si budunica

http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Downloads/NormalAnatomicSurvey_files/frame.htm

daca nu apare pun si eu pauza http: //hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Downloads/NormalAnatomicSurvey_files/frame.htm

Louiza 23s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Ah si mergeti la genitalia sa vedeti

Am luat astra de la mamicile de septembrie octombrie 2005, masuratori fat

Louiza 23s +
mai avem putin

Mergi la inceput

hai sa fiu mai mult eu pe pagina asta sa va spun ca nu ma mai duc la Elias, am renuntat ca decat sa ma trezesc ca nu au loc mai bine nu si mai vin si de la ploiesti degeaba ma duc la medlife, asta este facem un efort si gata, am mai fost la politzu daca asa se scrie si cica sunt de la ploiesti noi avem maternitate de ce nu ma duc acolo, dezamagire totala. Pentru bani nu e de neglijat suma dar eu cu sotul vrem dsa facem un credit de nevoi personale pentru o chestie si am calculat cu tipa de la banca daca mai cer 5000 ron in plus sa fiu sigura mai dau cam 30 ron pe luna pe langa ce dadeam si nu ar fi mult asa ca ma risc si ma duc la medlife. Azi am fost la doctora a fost ok ma intorc peste 2 saptamani cu analizele pe care le-am recoltat marti si cu Dumnezeu inainte

Louiza 23s +
mai avem putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Cornilia,mersi de invitatie .Eu as fi vrut sa merg in Ro sa-mi vad familia dar nu vreau sa risc.
Am intrat pe link Louiza dar se incarca asa de greu.Am si eu eco cu putzulica,poate imi fac chef in curand sa-mi deschid cont pe webshots (?).
Intre timp am uploadat un video (dans arabesc-turcesc)pe youtube,inregistrat aseara in Abu dhabi mall,pun link-ul mai jos pt cine are chef sa vizioneze.Calitatea nu e asa de buna pt ca am inregistrat cu mobilul.In cele 2 corturi erau niste fete care faceau desene artistice cu henna pe maini.(gratis)
Luni si aseara ne-am plimbat,am zis ca de-acuma o sa iesim la plimbare o data la 2 zile sa am antrenament pt nastere,macar acum in Ramadan ca tot vine sotul devreme de la servici,dupa nu o sa mai aiba el chef de iesit.O sa se racoreasca afara si o sa ies singurica ziua.

http://youtube.com/watch?v=LjyJngRtQec

Elena
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Fetele, pe mine m-a luat cu plans. Scuze ca va intristez si pe voi dar e vorba de Kossir, zuza de-a noastra. Sper sa nu se supere ca am copiat si postat randurile ei:

Kossir, draga mea, imi pare tare rau, nici nu mai stiu sa ma exprim in momentul asta. Sunt aici, cu gandul la tine.

Trimis la: - 27/09/2007 : 11:12:31
--------------------------------------------------------------------------------

Buna la toata lumea. Am citit regulamentul de la inceput, apoi am vazut ca se discuta, nu prea mai inteleg, dar sper sa capat si eu un raspuns avizat la intrebarile mele.
Acum doua zile am suferit un avort/nastere, la 21 de saptamani. Fara nici un fel de simptome prealabile, au inceput contractii, in timpul noptii, iar cand am ajuns la clinica, col compplet deschis, fara posibilitatea de a se face cerclaj. Am un copil de 8 ani, la care nu am avut col deschis, si mai trebuie sa spun cred, ca am 37 de ani si un avort.
Intrebarile mele:1. Care ar putea fi cauzele, pentru ca medicul de aici (care era medicul ce ma urmarea in timpul sarcinii si care m-a asigurzt tot timpul ca totul decurge normal), mi-a oferit, cateva balbaieli si atat. Efort fizic nu am facut, faceam regulat miscare, mers pe jos dimineata si cateva miscari de gimnastica recomandate femeilor gravide.
2.Acum am sanii intariti, ce pot face in afara de masaj?
Va multumesc foarte mult, sa aveti o zi buna.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

O Doamne,chiar sunt socata.Imi pare atat de rau Kossir,sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste asta si sa-ti aline suferinta.

Elena
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Kossir, draga noastra, iti suntem alaturi. Imi pare atat de rau pentru ce ti s-a intamplat... Doamne... Iti doresc multa, multa putere sa treci peste aceste momente si sa dea Doamne Doamne ca in curand sa aveti un bebe sanatos.

Alina 27+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Kossir, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva, trebuie sa fii puternica si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine

Louiza 23s +
mai avem putin

Mergi la inceput