Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Shose spune:
Creata nu stiu cum arata ca mie nu mi'a dat pozica la eco de sex si nici nu mi'a aratat nimik, pt ca se grabea. A durat totul 2 minute. Dar ma uit la tine in poza...si ma uit cum si ce vad doct. astia si noi nu vedem. Si cand te gandesti ca la tine e muuuult mai cert decat a fost la mine la 16 sapt.
Acum ce mai conteaza....ce'o fi sa fie sanatosi. all
20+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
[url=http://lafemmebonita.com][/url]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
Cu intarziere ai spun si eu lui Neda, LA MULTI ANI cu sanantate. Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios.
P.S. Ieri am fost la ecograf. Totul a decurs bine, si aici mi-au spus ca e fetita, are 988 g deja si 34 cm. Este in continuare mai dezvoltata decat varsta pe care o are, cred ca seamana cu sotul, . Am intrebat daca e cumva "obeza" si dr. a zis ca nu, e doar f. bine dezv. Singura problema e ca sta pe un nerv si am niste dureri.......am tot sperat sa se miste de acolo, dar nu-i chip, deja e intoarsa cu capul in jos si cu piciorusele se impinge in mine cat poate, sub san pe undeva . Sper tousi sa nu fie asa inca 3 luni.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 25+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by iulia82
Am mai luat niste hainute pt piticuta mea...daca vreti sa le vedeti...http://good-times.webshots.com/album/560748502mrTexx?start=12
E misto caruciorul. De unde-l iei ? Ca as vrea si eu unul , dar pe alta culoare.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by remiclea
neatza tuturor
EMILIAPOP am inteles ca ai avut probleme cu ulcerul de la tardyferon. si eu iau tardyferon si de o saptamana ma omoara stomacul. am ajuns si la urgenta,mi-a facut un no-spa injectabil si m-a trimis acasa. de la dr de familie mi-a dat sa iau rennie, dar nu are nici un efect. le tot spun ca nu am arsuri, ma doare stomacul de abia merg dar ei o tin una si buna ca am arsuri
. din pacate am luat si azi pastila, dar de maine le voi intrerupe si sper sa-mi treaca
. tu ai luat ceva pastile pt durere in zilele alea?
23+
poze
Scuze ptr. intarziere ca eu acum am citit mesajul
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
Mie mi-a trecut mai simt eu din cand in cand cate o arsura ceva, sau greata dar rar si doctora a recunoscut ca de la fier mi se trage si ca rascolisem iara ulcerul. Mi-a recomandat Totema fiole dar cum nu am gasit ca nu se mai importa am renuntat si nu iau fier.
Eu nu am anemie si nici la Alex nu am luat fier si e OK.
emilia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
poze cu noi
emiliapop spune:
Ginam, Darene, Iulia 82, Nemary, Laura Dimitris, Creata 2008 multumesc ptr. felicitari de si scuze de intarziere da' fetelor aveti un ritm la scris ca uite ce ora m-a apucat ca sa ajung la zi cu capitolele si noutatile!
Eu va citesc da' cand apuc ca Alex merge f. bine acum prin toata casa si binenteles ca rascoleste totul prin sertare si eu dupa el sa fac curat si sa vad ce mai gaseste el nou sa bage in gurita.
Ca se vb de vitamine compensate, mie doctora mi-a dat anul trecut tot asa dupa ce i-am cerut eu si am insistat si anul asta a zis ca nu se mai dau ca anul trecut a fost o greseala ca se dadeau numai la persoane fara venit si ea mi-a dat si ca sta si acum cu frica sa nu ii zica aia de la Casa de Sanatate sa le plateasca.
Binenteles ca am simtit in glasul ei ca minte si chiar ma gandeam ce mai inventeaza si doctorii astia.
Am intrebat la farmacie si binenteles ca se dau pe lista nr.3 gratuite si se mai plateste ceva diferenta.
Acum sa vad cum fac sa ii zic din nou ca nu ma las daca ea are tupeu sa ma minta in fata eu de ce sa tolerez minciunile ei si sa dau 350.000 lei pe luna cand pot sa fac altceva cu ei si sa iau vitaminele gratuit.
emilia cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
emilia, cica teoretic asa e!! se dau vitamine prenatale compensate doar viitoarelor mamici fara venit sau cu venit mic!! asa mi-a zis si mie dr de fam (pe care bineinteles ca l-am schimbat!!!) si asa mi-au raspuns si de la casa de sanatate. dar farmacistele la fel mi-au zis ca se da compensat (elevitul e cam 40 RON si mai tre sa platesti 10 RON, utrogestanul e gratuit si la no spa se plateste o diferenta mica de tot!!). eu am luat toata sarcina compensat/gratuit, dar asta doar dupa ce am schimbat dr de fam, care nu vroia nici cum sa mi le dea asa!! asa ca nu te lasa!!! se poate sa le primesti si compensate!!!! multa bafta!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
darene spune:
Buna dimineata !
Cornilia,am inteles care e treaba cu Al Wasl.Ce super ca scapi un pic de caldura asta si o sa te distrezi la Londra,sper sa nu mai ai probleme cu hemoroidul.
Lala_20 frumoase poze.
Pentru fetele care au poze pe flickr imi pare rau ca nu pot sa va admir pt ca e blocat site-ul la mine.
Irlandeza felicitari pentru grasunica,ce super ca s-a intors deja.
Elena26+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cornilia/cornilia.jpg)
cornilia spune:
Darene, nu stiu cata distractie va fi (daca hemoroidul merge cu mine) dar macar ma racoresc putin (doar 4 zile stam). Hai si tu cu mine
.
Lala, bravooo, inca te mai cuprind blugii? Esti o foarte frumusica!!!
Creatza ...wowwww, cata adrenalina. Eu sunt convinsa ca beblina va fi tot creatza frumoasa, ca mami ei.
Miri, ce face Bruno?
La mine nimic nou. Se intrezareste o mica ameliorare a hemoroidului si macar am speranta ca nu mor din asta (desi era convinsa ). imi e somn si as fugi acasa, dar mai am de stat pana la 2:30. Sunt pe aici.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
raca spune:
Iulia82 sa stii ca m-ai inspirat cu caruciorul pe care vrei sa-l iei, dar mai ales pe sot care s-a pus pe cautat si a ajuns la importatorul din Romania si ne-au dat un super pret pt el: 539RON + TVA. Transportul mai costa vreo 30 RON. Noi deja am dat comanda azi. Ne luam unul portocaliu cu gri.
Daca va intereseaza detalii de contact cereti si vi le trimit. 21+
Vine Barza!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cornilia/cornilia.jpg)
cornilia spune:
Irlandeza, imi pare rau ca ai dureri, dar ia parte pozitiva a situatiei. Bebe s-a intors in pozitia de nastere. Mie medicul mi-a zis ca bebe e in breach position (asa a fost si Maya, din luna a 6-a si nu s-a intors pana la nastere) si mi se cam spulbera sperantele de nastere normala.
Cornelia si Maya (06.07.2004)