merge aurul gaben cu cel alb?

merge aurul gaben cu cel alb? | Autor: aiamoni

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare...estetica!
Am verigheta si inelul de logodna din aur galben, dar am primit un set de cercei, lantisor si inel din aur alb (cu perla neagra, ca sa dau toate informatiile). Arata ok sa port setul cu inelul pe drapta si verigeta cu inelul de logodna pe stinga? Sau nu se pot amesteca? N-as vrea sa scot verigheta deloc de pe mina...voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

sincer ...?!?! nu cred ca sta cineva sa examineze asemenea amanunte, aur galben pe stanga si cel alb pe dreapta sau poate ca da
eu verigheta no scot de pe deget, si pe dreapta mai pun si argint,sau aur alb , si binenteles bratara de piele!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

daca nu sunt pe aceeasi mana eu zic ca e ok

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 163

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Avind in vedere ca exista diferite combinatii intre aurul galben, cel alb si cel rosu, eu cred ca e ok sa le pui cum vrei tu. De fapt conteaza sa te simti tu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Evident ca nu se combina! Eu nu le combin niciodata...decit daca bijuteria este o combinatie de la bun inceput...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu stiu ca vergheta se combina cu orice ,prin statutul ei de vergeta merge si cu aur alb si galben.
Nu ar fi acelas lucru daca ai combina alt inel de aur galben cu setul de aur alb atunci nu ar merge.

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu zic sa le pui separat ca sa dea bine.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si eu le port tot separat (am 2 verighete - alba/galbena, ambele de la acelasi sotz ), da' ... pin' la urma, daca tie-ti place sa le combini ... go for it, eu zic ccc ca e mai bine cum te simti tu, nu cum se vede in afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Eu stiu ca dupa "regulile" de bune maniere (gen "Codul bunelor maniere") NU se combina nuante diferite, nici chiar de aur.
Evident, sub nici o forma pe ACEEASI mana !
Si eu vad pe strada o groaza de persoane cu combinatii din cele mai "artistice" si nu mi se pare ok.
Asa cum vad din ce in ce mai mult femei si fete care nu stiu ca geanta se asorteaza cu pantofii si eventual cureaua (deci nu pantofi negri si geanta alba plus curea rosie)...la fel si chestia cu asortarile de bijuterii.
Sau, tot la capitolul reguli, machiajul ochilor la fel de puternic cu cel al buzelor...care iar nu se face...
Sunt persoane care stiu asta si sunt multe persoane care nu au avut de la cine sa afle.
Nu mai vorbesc de pustoaice care nu stiu ca nu se foloseste machiaj de seara cu tinuta sport...la scoala...
Tine de educatie si de simt esteic.
Cred ca sunt ok combinatiile de verigheta compusa din aur alb si galben/rosu, numai atunci cand sunt in ACELASI inel...
Eu cel putin asa fac...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mie cel mai mult imi plac bijuteriile care sint din mai multe nuante de aur. Si sint de la bijutieri de renume. Deci sigur merg combinate nuantele de aur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Le mai port si eu combinate,ca doar n-o sa-mi dau verigheta jos de pe inel,dar mi se pare si mie ca n-ar merge.

Mergi la inceput