merge aurul gaben cu cel alb?
Raspunsuri - Pagina 2
andriushca spune:
quote:
Originally posted by annablue
..............
Asa cum vad din ce in ce mai mult femei si fete care nu stiu ca geanta se asorteaza cu pantofii si eventual cureaua (deci nu pantofi negri si geanta alba plus curea rosie)...la fel si chestia cu asortarile de bijuterii.
...............
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
in caz ca n-ai aflat inca, geanta nu se mai asorteaza cu pantofii in mod obligatoriu!
in rest, eu zic ca putem combina aur cu argint sau diverse nuante de aur, atata timp cat sunt acelasi stil. (doar nu o sa punem un colier pretios , de seara, alaturi de o bratara sport de piele sau din altceva)
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
iliuta spune:
Annablue, subscriu ce a zis Andriuska.....nu se mai poarta geanta la fel ca si pantofii su cureaua....
Nici adidasii neaparat la tinuta sport...si nici aurul neaparat la tinute de gala....
Aiamoni, cred ca poti purta ce vrei tu, atata timp cat nu-ti pui inele pe toate degetele de la maini ......
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Mara76 spune:
Subscriu la neasortarea gentii cu incaltamintea si la combinatiile traznite. Cat despre combinatia galben-alb, daca bijuurile sunt in acelasi stil, de ce nu? Eventual nu pe aceeasi mana...
Eu am verigheta majoritar aur alb si tare putin galben, iar restul bijuurilor sunt de argint, ca dupa mine bijuurile de aur galben de o anumita calitate sunt prea scumpe. Cu argintul scap mai ieftin. ![]()
numeioana spune:
Eu zic ca e absolut perfect daca inelul cu perla neagra il porti la mana dreapta (fara a mai pune nimic pe un alt deget). Cand ai un inel deosebit nu trebuie alaturat niciunei alte bijuterii...
Eu am verigheta pe stanga si un inel baban pe dreapta. Atat consider ca e destul...
E alegerea ta, dar important e sa le porti sanatoasa!![]()
Ioana
18+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
rhoneea spune:
Exact!Asa spune si sotul meu(bijutier).Cu cat mai multe inele pe mana cu atat mai tziganesc.Cu cat mai putin cu atat mai finutz.
Poti purta inelul cu piatra la o mana si verigheta la cealalta.
Dar setul dupa cum spui pare a fi unul foarte pretentios,elegant.Cred ca ai putea totusi sa scoti verigheta atunci cand pui setul.Oricum presupun ca-l porti numai la ocazii.
Daca deja inelul de logodna are piatra proeminenta iar cel din set la fel e mai bine sa renunti la inelul de logodna si la verigheta.
geanta nu se mai asorteaza cu pantofii de f mult timp...se asorteaza numai la nunta,chestii de astea...zic eu,parerea mea!
Acum moda este foarte colorata...Eu zic ca nu-i problema daca pui pantofi roz si bluza bleu...
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
goanga23 spune:
Fetelor,
parerea mea este ca tinuta trebuie asortata insa asta nu inseamna ca la pantofi maro porti geanta maro etc etc ci trebuie ca intreaga tinuta sa fie in armonie , combinatiile de culori sunt nu numai binevenite dar chiar recomandate...
Deci chiar daca avem pantofi maro si genata verde sau visinie tot suntem asortate (e doar un exemplu)...asa si cu aurul ...eu zic ca mai repede sa ne gandim cum sa asortam accesoriile la restul tinutei decat sa ne preocupam de cum arata aurul alb in combinatie cu cel galben sau rosu. Personal, imi plac cobinatiile de culori ale aurului pe aceeasi bijuterie dar tot la fel de bine poti combina mai multe bartari din aur de divese culori pe aceeasi mana.
aiamoni , eu cred ca poti purta fara grija bijuteriile primte insa ai grija cum le asortezi cu tinuta mai ales ca e vorba de un set de accesorii de acelasi tip.
multa bafta si sa le porti cu multa placere
Andreea
annablue spune:
Fetelor, la capitolul asortari m-ati inteles gresit...
Eu stiu ca regulile s-au mai schimbat de pe vremea mamei mele, dar principiile au ramas aceleasi. Puteti urmari orice emisiune de profil ca sa vedeti ca numai la diferite ocazii sau numai daca esti mare vedeta care isi face un stil din a fi "pe dos" se fac combinatii aiurea.
Eu vorbesc de oamenii "normali" si de tinutele de zi cu zi, in care NU se asorteaza culoarea pantofilor cu culoarea bluzei !!!! (cum vad incotinuu pe strada persoane).
Nu e nevoie sa ai geanta maro si pantofi maro aceeasi nuanta...dar corect e sa porti o combinatie - adica ori din aceeasi categorie de nuante, ori acelasi material, ori anumite insertii stilate,etc.
Pantofi albi cu geanta neagra sau geanta verde cu pantofi rosii MERG NUMAI in anumite situatii. Si asta inseamna ca sunt parte dintr-un set, adica sunt facute a fi purtate impreuna(gen colectii puse in "scena" de designeri mai mici sau mai mari) si au ceva care le "leaga".
Iar la bijuterii de aur s-a aceptat de ceva timp combinatia de mai multe nuante de metal, dar TOT IN COMBINATIE ! Adica nu combini tu doua inele - unul de aur alb si unul de aur galben - pe aceeasi mana...
Dar, asa cum spunea cineva, exista si verighete si inele cu insertii combinate, facute la UNISON...
E chestie si de gust pana la urma, dar principiile se respecta....de catre cei care le stiu ![]()
Ana
andriushca spune:
exagerarea in asortare dovedeste prost gust si chiar lipsa de imaginatie.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
aiamoni spune:
Fetelor, imi cer iertare ca v-am lasat balta, si va multumesc mult de raspunsuri!! Ca fraiera, eu ma uitam numai pe prima pagina a forumului, unde sunt listate toate forumurile si vedeam ca ultimul mesaj era scris in data de 24, de atunci nimic, e vreo greseala de calculator ...chiar ma miram, stiam ca acesta e site activ...deci scuze, n-am vrut!
Ca sa exolic mai bine, inelul de logodna este unul mic si finut cu o piatra alba. Am acum bijuterii mult mai pretioase, dar sigur ca acela ramine la sufletul meu fiind oferit de sotul meu ca simbol al faptului ca vrea sa se insoare cu mine. Il port pe acelasi deget cu verigheta, se potrivesc foarte bine impreuna...si nu le scot decit sa fac baie. Sigur ca celalalt inel il port singur pe cealalta mina, plus cerceii si colierul si nimic altceva...doar ca eu undeva in minte stiam ca nu se poarta aur alb cu galben in acelasi timp...de asta am intrebat. Poate renunt si la inelul de logodna, eventual...dar la verigheta chiar n-as vrea sa renunt, nici macar pentru o seara. Oricum setul il port ocazional, cum a spus cineva, perlele negre sunt naturale si foaaaaarte pretentioase.
Cit despre celelalte asortari...hmmm...in general zi de zi port poseta neagra, desi mai pun pantofi sau sandale maro inchis sau crem...e rau, nu? Problema e ca stiti cum e cu poseta femeilor, mi-ar lua 10 min. dimineata sa ma apuc sa transfer tot ce am din cea neagra in cea maro...:)In general ma incalt cu ceva care se asorteaza restului imbracamintii, e si asta rau?
mamy_taty spune:
quote:
Originally posted by annablue
Fetelor, la capitolul asortari m-ati inteles gresit...
Eu stiu ca regulile s-au mai schimbat de pe vremea mamei mele, dar principiile au ramas aceleasi. Puteti urmari orice emisiune de profil ca sa vedeti ca numai la diferite ocazii sau numai daca esti mare vedeta care isi face un stil din a fi "pe dos" se fac combinatii aiurea.
Eu vorbesc de oamenii "normali" si de tinutele de zi cu zi, in care NU se asorteaza culoarea pantofilor cu culoarea bluzei !!!! (cum vad incotinuu pe strada persoane).
Nu e nevoie sa ai geanta maro si pantofi maro aceeasi nuanta...dar corect e sa porti o combinatie - adica ori din aceeasi categorie de nuante, ori acelasi material, ori anumite insertii stilate,etc.
Pantofi albi cu geanta neagra sau geanta verde cu pantofi rosii MERG NUMAI in anumite situatii. Si asta inseamna ca sunt parte dintr-un set, adica sunt facute a fi purtate impreuna(gen colectii puse in "scena" de designeri mai mici sau mai mari) si au ceva care le "leaga".
Iar la bijuterii de aur s-a aceptat de ceva timp combinatia de mai multe nuante de metal, dar TOT IN COMBINATIE ! Adica nu combini tu doua inele - unul de aur alb si unul de aur galben - pe aceeasi mana...
Dar, asa cum spunea cineva, exista si verighete si inele cu insertii combinate, facute la UNISON...
E chestie si de gust pana la urma, dar principiile se respecta....de catre cei care le stiu
Ana