Mamici de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

buna dimineatsa fetelor, ma bucur de vestile bune si seninatatea zilei.
dordia2000, tu esti pacienta lui Herghelegiu , sau te-ai programat pt eco speciala?

8+

nu, nu sunt pacienta lui ci doar echo-urile 4D le fac la el pt ca stiu ca e bun si dr. mea are incredere in el...asa ca...m-am programat pt 18.dec cand voi avea 21 saptamani. Eu stiam ca e omor la el asa ca...am sunat si abia am gasit loc in decembrie.

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare fetele..ma bucur sa aud vesti bune...
Eu ma cam omor cu niste greturi..azi am dat pentru prima data la boboci, dar bine am facut, ca dupa m-am simtit mult mai bine. In rest..cam obosita, ca la 4 ajung de la servici si tre sa stau cu Alex, iar la 10, dupa ce-l culc pe el, cad lata. Noroc cu mama care face toata treaba. Saptamana viitoare cred ca-mi bag un medical, sa ma odihnesc.
Eu abia pe 8 oct mai merg la dr, mai am ceva de asteptat.

Deea6+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lilianaFi, mult curaj si liniste si . Cred ca e important sa stai linistita, cum zice si medicul

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Liliana, tot ce te pot sfatui e sa te rogi. Pe mine m-a ajutat mult Dumnezeu si cu sarcina asta si cu multe alte lucruri. Nu sunt habotnica, nu merg la biserica decat o data pe saptamana, vinerea dimineata, sa ma rog, dar CRED ca cineva acolo sus, ne iubeste. Trebuie doar sa stim sa i-o cerem. Si eu am un feeling ca va fi bine pt tine de data asta.

Dordia, ma bucur din suflet ca analizele sunt OK si ca in spital sunt conditii bune. Abia astept sa nasca prietena mea sa merg si eu sa treg cu ochiul pe-acolo!

Fetelor, eu i-am dat lui bebe o salata bulgareasca, n-am putut-o termina ca e enorma. O chestie noua de cand sunt insarcinata: eram super carnivora, acum nu mai simt deloc nevoia sa mananc carne, cu toate ca stiu ca e necesar, dar am observat ca evit.

Alina 7+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by lilianaFi

Simonacip am inteles ca ai avut si tu probleme cu singerari,te-au tinut mult,ce trat.de sustinere ai?..multumesc inca o data pt incurajrai si ma bucur ca in prezent esti bine si te bucuri de aceasta perioada,numai bine in continuare

[

Liliana eu am avut o singura singerare in adevaratul sens, acum fix o saptamina. Am fost in zia respectiva la dr, placenta un pic desprinsa, mi-a dat tratament cu utrogestan 2 seara si unul dimineata. Asta pana astazi.De azi iau doar 2 seara. Joi merg iar la control si vedem care e situatia si cum procedam in continuare.
Altfel, cind sarcina era pe la 6-7 saptamini am avut asa ca niste scurgeri mai colorate, dar nu era clar singe..deci am pus-o pe seama vreunei secretii. Cu atit mai mult cu cit am o secretie, mi-a iesit la analiza, dar dr a spus ca o tratam dupa trim 1...nu-i o problema asa am avut si cu David si am tratat-o inainte de nastere (am nascut natural si e important sa nu ai nici o secretie in momentul nasterii.
Vreau sa-ti spun ca m-a ajutat foarte mult faptul ca m-am rugat la Maicuta Domnului. Roaga-te si tu cit poti, nimeni nu ne poate ajuta mai mult in asemenea situatii
Dordia, dar tu nu ai avut nici o singerare parca...De ce sa n-ai voie ?

Ma termina greturile astea, de sapt viitoare merg iar la serviciu, nu stiu ce ma fac, imi va fi tare greu.
Pe de alta parte mi-au iesit bune analizele infectioase, sunt negative toate si imi pare bine.

Merg sa-l culc pe David ca azi a stat acasa cu mine, cam trage de nas.
Pupici.

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Azi am fost si am repetat urocultura cu pricina si pana vineri am mari emotii: vineri voi avea rezultatul si la analizele specifice pentru sarcina (chlamidia, lysteria si cmv) si la secretie si la urocultura. Va fi o zi cu emotii.
Simona ce ma bucur ca ti-au iesit bine analizele!
Mihaser - da, asa este ai mare dreptate: comunicarea si profesionalismul sunt esentiale pentru linistea si sanatatea noastra si a bebeului.
LilianaFi nu te panica, stai linistita, cat mai mult repaus la pat si nu te stresa. Am trecut si eu tot prin asa ceva, mi-a dat dr. o gramada de duphaston pe zi, si inca le mai iau, dar uite, lucrurile merg spre bine. Sa nu fie vreo viroza cu diareea sau multe fructe si legume. Tine putin regim, papa orez si carnita fiarta.
Ina ai grija de tine, sa faci si pauze daca simti nevoia nu uita ca bebe e prioritar.
Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa si fara gretzuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cleo78 ....multu si numai bine si tie

Cadina multumesc,cred ca ai dreptate in ultimul timp am mincat mai mult iaurt de fructe si multe fructe...nu prea am pofta de mincare,am mincat si astea asa sa maninca ceva...iti voi urma sfatul...si viroza urita cu febra chiar am avut...secretiile maronii au inceput de fapt o data cu o urita tuse pe care inca o mai am ...iau un sirop dar fiind numai de plante are efect mai lent

Simonacip iti multumesc pt raspuns te asteptam cu vesti bune de la echo...si eu tot joi merg la primul echo....sper la fel sa fie totul cum trebuie sa fie si ai dreptate

Alish tot timpul ma rog la doamne-doamne...de fapt cu mine chiar o minune s-a intimplat sa ramin gravi...eu incepusem procedura pt FIV 2,eram chiar pe inhibare ovariana...nu stiu cum am putut ramine gravi....sint un miracol si pt doctori...dar se mai intimpla...sper sa fie bine pina la capat macar de data asta si la mine,am senzatia ca e ultima mea sansa la 37 ani...si eu tot vinerea merg la biserica,dar dupa amiaza pt ca aici biserica ro. e deschisa doar vinerea dupa amiaza si duminica dimineata...mereu merg sa imi dau acatiste de cind mi-au murit parintii(inainte se ocupa mama de ac.aspect)..acum l-am terorizat si pe preotul de aici... cred asta pt ca deja stie ce vreau cind ma vedea...acum astept joi sa fac echo si vineri merg sa ma rog sa stea minunea la mine in burtica...daca simti tu ca va fii bine,poate va fii asa...si eu am anumite feelinguri care se adeveresc,multumesc mult si iti doresc numai bine si tie...cu voi aici sint mai linistita

Numai bine tuturor...sa ne vedem cu bebicii in brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LilianaFI - am vazut ca tu ai DPN-ul in aceeasi zi cu mine! Iti zic si eu ca si fetele - sa fii optimista si sa ai incredere ca totul va fi bine. Si eu am trecut prin multe si te inteleg intr-o anumita masura, dar gindirea pozitiva te ajuta mereu!
Vad ca sunteti mai mutle care luati Utrogestan - pe mine nu m-a ajutat deloc, la ultima sarcina (si acum de asemenea) eu am luat duphaston ca tratament de sustinere a sarcinii.
La analize inca nici nu m-am gindit si nici programare la morfologie fetala nu mi-am facut inca, desi stiu ca e mare inghesuiala...dar am zis sa mai stau putin ca rezolv eu cumva.
Joi sau vineri ma duc si eu la prima ecografie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Liliana, si la mine a fost exact la fel: o viroza cu tuse urata a dus la sangerari. Apoi, am primit un sfat/leac de la un medic pediatru: ceai de ceapa pentru tuse sau gargara cu sirop stodal sau de plante (eu nu am inghitit decat o vitamina C si am supt o pastila de propolis si apoi am regretat, pana la urma viroza a trecut cu ceaiuri calde si odihna). Ia-ti temperatura, sa nu depaseasca 38, atunci bebe e in pericol si stiu ca e cazul de antitermice - paracetamol (dar nu fara sfatul medicului care te urmareste). Fii optimista si incearca sa te "zgudui" cat mai putin si sa stai intinsa in pat linistita (cat poti). Multa putere si mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DUBLU TEST iti masoara valoarea la 2 hormoni.(alfa-fetoproteina si beta hCG liber sau total)
TRIPLU TEST iti masoara valoarea la 3 hormoni.(celor de mai sus plus inca unul....nu stiu cum s-ar traduce in romana....in italiana ar fi: estriolo)

Dana

noi

Mergi la inceput