Mamici de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
simonacip spune:
bb e deja format, o sa-l vezi intreg, dar in miniatura Si eu merg joi, si vreau sa-i cer si poza, data trecuta am uitat atit de bucuroasa eram ca bb e ok in ciuda singerarii.
Sa vii miine cu vesti bune.
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_1980 spune:
simona, si tu la fel, joi sa vii cu vesti bune despre bb!
eu am poza de la primul eco dar nu se vede decat sacul ovular pt ca bb era prea mic atunci!!
Alina 10+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
simonacip spune:
Bravo, ALina, ai fost inspirata cu pozicz, chiar daca e doar saculetul...e totusi inceputul...La a doua sarcina esti deja mai lenesa, asa ca ma intelegi
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ina78 spune:
Buna dimineata.
Scuze fetelor ca n-am intrat sa va spun cum stam cu analizele. Dar am sfirsit in stilul meu caracteristic cu tel. in mina si cu dr. la celalalt capat linistindu-ma.
Deci.... analizele de singe si urina sint ok (se incadreaza toate in intervale), la anlizele legate de anticorpi (BCG, HCG CVSh.... ) o sa vedeti (daca n-ati vazut deja) au niste denumiri (mie-mi par ... ca dupa una din ele e pozitiva. Noroc pe mine ca e cea care confirma ca am avut o boala (de care sincer va zic ca n-am auzit in viata mea si nu stiu cind am avut-o ... ) si corpul meu (mincal-ar mama.... a secretat anticorpi). Va dati seama saraca Dr. sa-mi explice toate astea la tel.
Nu va mai panicati din orice.
Lilirusu mergi la un control medicat. Doctorul o sa-ti confirme daca e ok sarcina.
Liliana nu te juca cu petele (si eu am detinut citeva zile dar rozalii) mergi la dr. sau suna-l.
Alina ce mari v-ati facut ... 10 saotamini. La mai multe sanatoasi.
Simona tinem pumnii joi... vesti bune sa aduci.
Cami si eu sint prietena buna cu castravetii murati in ultima vreme - dau gata un borcan la o masa.
Desi ma impac super cu orice se papa.
Miha dragut sfatul tau ... dar daca nu m-as implica ... cred ca as lua-o pe cimpii... sa nu-mi bag eu ansul in toate cele.
Fetelor va pup pe toate, fara exceptie. Imi cer scuze ca nu va aminstesc, dar sint pe picior de plecare. Astzi mi-a iesit drum in cafea. Tur de Dobrogea aproape: Constanta, calarasi, Fetesti.... si fara sofer - tre` sa sofez eu ... si de 3/4 ore ma uit la sifonier cu ce sa ma imbrac - comod si dragut.
Va pup. O zi buna
eu - Ina
- puiutul meu
Alysh spune:
BUNA DIMINEATA!
Fetelor sunt putin bulversata, ca am venit cu metroul in niste conditii mizerabile si ma tot gandesc serios sa pun mana iar pe volan. Singura problema e ca e asa aglomerat ca in masina fac 2 ore (vin pe Stefan cel MAre) iar cu metroul 10 minute. Am stat corp la corp cu lume care se injura si cu femei prinse in usi.....
In fine....Dordia, bafta multa la dr azi, abia astept sa ne spui ce-ai facut, sper ca esti atenta si daca s-a mai schimbat ceva prin spitalul ala. Oricum sa stii ca eu am mai vb cu persoane in satnga, in dreapta si se pare ca rezervele sunt super ok acum, extrem de curata si toate conditiile asigurate.
Ina, felicitari pt rezultatele de la analize, ai vazut ca n-aveai de ce sa te ingrijorezi, mamico???????
Liliana, iti tin pumnii sa depasesti repede micile probleme si sa te bucuri din plin de sarcina!!!!!
Alina, sa fiti sanatosi si bafta multa la dr!!
Alina 7+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
Neata fetelor!
Ina - felicitari pentru analize si drum bun!
Dordia - bafta la dr, te asteptam cu vesti bune!
Alysh - eu zic ca tot mai bine cu metroul - cel putin dpdv timp...in trafic cu masina - inseamna nervi timp de multe ore - in metro doar timp de 10 minute...
Fetelor, eu constat ca inca nu au inceput perioadele de somnolenta, dar parca ma incearca usoare greturi - nu am dat "la boboci" inca (la sarcina cu Stefan am vomitat zilnic, pina la 17 saptamini...) - pofte nu prea am si in plus incerc sa-mi tin in friu apetitul...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
dordia2000 spune:
Multumesc mult fetelor pt urarile facute...si...gata am fost la dr, si am facut si echo. Deci: Bb e ok, este unic si la locul lui iar conform masuratorilor...are 8 saptamani sarcina iar temenul nasterii dat de echo este de 5.05.2008. Deci....e suuuuperok.
Dr. mea m-a felicitat ca mi-am facut temele, am facut analizele toxocara...plasma...etc cam pe 20.06 si deci nu e cazul sa le mai repet iar programarea la Herghelegiu o am deja...deci...ma mai duc la dr. peste o luna.
Aaaa mi-a dat tratament cu elevit si utrogestan(2/zi ovule unul dimi si unul seara).
Dar toanta cum sunt si in culmea fericirii am uitat sa o intreb daca imi da verde la... ca pana acuma...mai rarut si mai precaut...si...habar nu am dar...cred ca o sun diseara sa o intreb.
Va poop si ma bucur pt cele care deja ati fost la analize si sunt ok, iar cele care urmeaza....bafta muuulta!!!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Alysh sa stii ca era superok cabinetul de consultatii neschimbat...iar cabinetul de echo...era chiar decent, zugravit recent, cu jaluzele verticale in ton, pat nou, si un echo nou si cred ca destul de performant.
In sus in saloane nu am intrat dar...dau eu o tura mai prin iarna...in apropiere de nastere.
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cleo78 spune:
buna dimineatsa fetelor, ma bucur de vestile bune si seninatatea zilei.
dordia2000, tu esti pacienta lui Herghelegiu , sau te-ai programat pt eco speciala?
Si mai am o intrebare pt voi, ce e dublu test?
8+
lilianaFi spune:
Simonacip am inteles ca ai avut si tu probleme cu singerari,te-au tinut mult,ce trat.de sustinere ai?..multumesc inca o data pt incurajrai si ma bucur ca in prezent esti bine si te bucuri de aceasta perioada,numai bine in continuare
Ina78....off,am sunat dr.,dar cum am abia 5 sapt.,a zis sa merg joi la un control si ca si asa e cam devreme...intre timp sa stau la pat ...tu cit timp ai avut acele secretii rozalii si ce trat.de sustinere ai?bine ca le-ai depasit si acum stai mai linistita,numai bine in continuare
Alysh multumesc din suflet,sper sa fie probleme trecatoare...eu sint mai speriata ca am avut sarcini pierdute in trecut si mai sint si cam sa nu zic baba,dar pe aproape(am 37 ani)..si daca nu va fii nici acum,am senzatia ca nu va mai fii niciodata....si eu as alege metrolul..10 min. in comparatie cu nebunia din trafic,ai avut si tu probleme cu secretii,tu ce trat.de sustiner ai?
...fetelor ma scuzati daca va stresez atit,dar....multumesc pt.raspunsuri si incurajari...mai fac bine la creieras,numai bine tuturor....