Mamici de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Diana79 spune:
Felicia nasola treaba cu casa. Asta e se rezolva. Dar nu ai facut o inspectie tehnica inainte?? Ca aici asa se face. Si vroiam sa-ti spun ca eu cand am fost gravida cu printesa mea eram disperata dupa cartofi prajitzi si supe de orice fel sau ciorbe. Asa ca poate e fetitza. Voi ce va doritzi?? Acum nici sa nu vad cartofi prajitzi.
Diana si Ina multa bafta la medic va asteptam cu vesti bune.
leeloo bine ai venit, te asteptam sa intri.
Mihaser poate o sa ai stari de rau mai incolo cine stie. Oricum esti o fericita ca nu ti-e rau.
Eu maine merg la medicul de familie sa-l conving sa-mi dea trimitere la ecograf pt ca nu am rabdare pana pe 23 oct
cami tu cand mergi la ecograf???
Diana 8+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Adidana13 spune:
Buna seara, burticilor!
Eu mi-am terminat tratamentul cu Azitrox si ovulele Macmiror (mi-au iesit analizele proaste la Chlamidya si uite asa am dat-o pe "buline"). In afara poftelor de tot felul si a faptului ca fumul de tigara imi provoaca stari de rau, totul e bine. Pap mult, fara greturi, dorm profund primele ore din noapte, ca dupa aceea, de pe la ora 3 sa numar oite ca sa adorm din nou.
Voi aveti viteza la scris, nu gluma...
Va doresc sanatate si sa ne facem mari mai repede!
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
mihaser spune:
Salut!
Cadina si eu o sa-mi schimb medicul...am nevoie de acelasi lucru: comunicare. Vreau un medic cu care pot stabili o relatie medic-pacient cat mai buna si de aceea o sa-mi schimb medicul ori de cate ori simt ca nu pot comunica cu el. Nu am chef sa-si bata nimeni joc de mine pe banii mei!
Leeloo te rog sa gandesti pozitiv! Altfel vin si iti dau nana!
Diana79 nu cred ca o sa am greturi nici mai tarziu...Sarcina asta seamana cu cealalta foarte mult...acum incepe faza acrituri...sigur voi fi clienta fidela a unui restaurant care aduce mancare acasa si au gogonele super!
Va pup si va rog sa fiti pozitive! Sa nu va lipseasca zambetul de pe fata...Nu va mai ganditi acum la tevi, instalatori...lasati si sotii sa se streseze ca si asa ei nu stiu decat sa bea o bere cu amicii si noi ducem greul!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
CamiM spune:
Salut!! iaca revin ..pe seara la voi - dupa amiaza la mine..
Toata noaptea am visat ca mancam cartofi prajiti cu castraveti murati.. asa ca asta pap acum.. ca tot vorbeati de kg.. eu sunt ceva de speriat greata greata dar pofta de mancare tot am,bine nu orice dar mi-e o foaaame toata ziua..si eu care speram ca de data asta sa pun mai putine kg ca si asa sunt destul de maricica..
Diana79 maine merg la ecografie, sper sa vedem ceva..cu Sofia la 7 saptamani am vazut inimioara batand.. sa vedem daca avem noroc si de data asta.
Felicia imi pare rau ca aveti probleme cu casa, sper sa le rezolvati curand!!
Leeloo bine ai venit!! sper sa tragem dupa noi cat mai multe fete de la mamici din nou aspirante..si nu numai..
Dordia tinem pumnii sa vii cu vesti bune maine de la doctor!
Ina asteptam sa ne spui rezultatele de la analize, sper ca sunt bune!!
Cami 6+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
lilirusu spune:
Buna fetelor as putea spune ca vreau sa ma treceti si pe mine pe lista DUM 13.08,DN 10.03.1974,dar mi-e tare teama.Mi-am facut beta hcg pe 20.09 rezultat 23875,37 iar pe 22.09 rezultat 37280,64.Sunt tare ingrijorata de rezultat stiind ca la 48h trebuie sa se dubleze,iar la mine este mai mic decat dublat.Oare este normal?Sunt tare speriata pentru ca sunt la activ cu o sarcina la 7 saptamani oprita in evolutie si una la 3 luni trisomia 18.Ce parere aveti de rezultat ca pana merg la medic doar voi ma puteti ajuta.
lilianaFi spune:
lilirusu si eu sint in aceeasi situatie cu a ta(inclusiv sarcini pierdute),dr.meu mi-a zis sa stau linistita ca nu e o regula sa se dubleze,important e ca a crescut,sint curioasa ce iti va zice al tau....nu ca eu as fii foarte linistita....dar vreau sa cred ca va fii bine,tu ce tratament de sustinere faci?
Simonacip multumesc mult pt incurajari,esti foarte draguta,numai bine si tie
Ralu ce mai faci,tu esti bine?
off...la mine petele maronii s-au transformat in secretii maronii-caramizii....si mai fac si diaree ...a mai patit cineva asa?...depasisem faptul ca nu s-a dublat valoarea beta hCG,dar acum frica s-a reintors la un nivel mai ridicat...joi am programare la dr.,dar ...
Numai bine tuturor....
simonacip spune:
Neata iubitele.
Lilirusu, bine ai venit, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina dusa pana la capat de data asta si bb sanatos. Cum ai stiut de trisomie? in urma triplului test sau a amniocentezei?
Mihaser...aceeasi parere o am si eu despre relatia medic-pacient, dar totusi ar fi bine sa-ti gasesti unul bun de care sa fii multumita si care sa te urmareasca de la inceput...sau de cit mai devreme. Prea multe schimbari cred ca te bulverseaza si pe tine si pina la urma fiecare medic are stilul lui propriu...daca ascultam n pareri ne incurcam si mai tare.Cit despre starile de rau, mai bine ca nu le ai...
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_1980 spune:
lilirusu, bine ai venit si sarcina usoara pana la capat, un bb sanatos iti doresc! eu zic sa stai linistita si sa vezi ce iti zice dr!
buna dimineata tuturor! azi implinim 10 sapt!
simona vad ca esti tare aproape de mine si tu!
fetele!
ina, zi, cum sunt analizele?
Alina 10+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
simonacip spune:
Felicitari Alina...Ce virsta frumusica, nu? Un sfert din drum...Sunt aproapede tine, dar as vrea sa fiu 3-4 saptamini peste, ca sa nu mai am greturi
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_1980 spune:
hai ca mai e putin si treci de greturi, eu cred ca sunt o norocoasa, ca nu le am!
maine dupa-amiaza merg la dr. sper sa fie totul bine, abia astept sa il vad pe bb sa ii aud si inimioara!
Alina 10+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze