Mamici de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Alina_1980, tocmai ce mi-am aruncat si eu un ochi la odisee si...imi pare atat de rau...Sunt socata...Si tu si Ramonzca...Of Doamne! Noi suntem aici pentru tine...Imi pare atat de rau...

http://tt.lilypie.com/qPhXp3.png

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai fetelor, imi placea asa de mult sa intru pe la voi sa vad in cate saptamani sunteti si azi vad ca este o zi trista aici....

Alina_1980, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat, n-am cuvinte....in ultima vreme vad multe cazuri de sarcini cu probleme si nu mi se pare corect sa se intample asa...sper ca DD sa-ti dea putere sa treci cu bine de aceasta nenorocire si sa o iei de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Alina nu pot sa cred ca si tu ai pierdut. Imi pare atat de rau. Te rog intoarce-te la aspirante ca suntem alaturi de tine. Multa sanatate!!

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Alina imi pare tare rau pentru ceea ce s-a intimplat. Cuvintele sint de prisos acum. Insa Dumnezeu stie sigur ce face. Nu-ti pierde speranta.
Daca ai nevoie de orice sint aici si stii unde sa ma gasesti. Numai bine si ai grija de tine.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alinutza, imi pare tare rau...iti marturisesc ca nu ma asteptam de la tine la o asa veste. Parea ca nu ai nici o problema si ca totul e ok...Iata ca n-a fost asa..Noi toate ne faceam probleme ba de una ba de alta si tu care nu simteai nimic de rau, doar de bine...ai avut intimplarea nefericita. Imi pare tare rau, nu ma asteptam...Pupici si putere sa treci peste.

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, weekend placut va urez si ne auzim luni!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Alina1980 si ramonzca, imi pare tare rau... fiti tari si nu uitati ca o puteti lua oricand de la inceput

lilianaFi, asa trebuie... afla tot ce poti afla, ca doctorii astia te fac funda pana sa-ti dai seama...chiar glumeam cu o prietena zilele trecute: daca vrei adrenalina,, ce bunjee-jumping, du-te la doctor! ESTE MAI TARE! Sa te ajute Dumnezeu!

Catalina 7+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare fetelor

Nu imi vine sa cred ce aud aici.

Pe langa suferintele voastre eu nu mai am ce zice...

Va doresc la toate un weekend frumos (linistit) fara evenimente neplacute si sa aiba Doamne Doamne grija de toti!

Felicia 5+ viitoare mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Alina...imi pare rau...chiar foarte rau, te inteleg si suntem alaturi de tine. Orice sfarsit e un nou inceput, sa nu te dai batuta si sa o iei de la capat. Eu asa am facut si acuma...mi-a dat Dumnezeu inca un bbic care sper sa fie ok pana si dupa termen!!! si capul sus!!!

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Va invit la un nou capitol

Mergi la inceput