Mamici de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

multumesc mult fetele! m-ati mai linistit!
oricum, desi sunt in sapt 6+ sarcina e mai mica cu o sapt, am avut ovulatie tarzie...la 4 sapt doct a vazut doar saculetul mic de 3/4 mm...cred ca valoarea beta este cea care da indicii clare cu privire la evolutia samburelului...intr-adevar nu am avut nici un fel de sangerare, doar scurgerile care am citit ca sunt normale: pastoase, albe, inodore....de aseara, pt linistea mea am inceput sa pun cate 2 utrogestan...
va pupu mult!

ioana

6+

poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Super Ioana! Asa DA atitudine Si eu iau utrogestan tot de la consult incoace.

Pt fetele care-si fac probleme cu gripa, luati Elevit - vitamine si minerale pt femei insarcinate si nu veti avea probleme. Gripa de altfel de-asta se si ia pt ca organismul are carente si nu poate lupta singur cu microbii. Ajutati-va organismul sa faca fata. Multa limonada, ceai de lamaie si miere.

Sanatate va doresc!

Catalina 7+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Fetelor, eu mai nou am observat ca mi se inflameaza sinusurile si am probleme la respiratie pe cate o nara . Am citit intr-o carte ca se datoreaza cresterii fluxului sangvin si ca-i normal in sarcina. Voua vi s-a intamplat?

Catalina 7+

Mergi la inceput

billyutza ...da tu cate utrogestan pui?...stii cumva daca influenteaza la beta hcg? eu luni merg iar la luat sange si de asta intreb...
sunteti super burticutzelor!
aaaaa, ylari sa-ti traiasca maica samburicu! eu am inceput sa lacrimez cand am vazut doar saculetzul...d-apai la inimioara cred c-o sa fiu izvorash, de fericire!
bun venit noilor burticutze! sa va ceasca mari si sanatosi sambureii!

ioana

6+

poze samburel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilirusu

Buna fetelor,am fost astazi la dr la eco transvaginala si mi-a zis in cavitatea uterina sac ovular,CRL 6 mm,se evidentiaza slaba activitate cardiaca ALE 105/min.Sunt tare amarata ca nu bate foarte bine inimioara.M-a chemat peste 1 saptamana sa vedem cum evolueaza.Ce credeti este posibil ca sarcina sa se opreasca din evolutie.Sunt tare amarata.

lilirusu

Generally from 6 ½ -7 weeks is the time when a heartbeat can be detected and viability can be assessed. A normal heartbeat at 6-7 weeks would be 90-110 beats per minute. The presence of an embryonic heartbeat is an assuring sign of the health of the pregnancy. Once a heartbeat is detected, the chance of the pregnancy continuing ranges from 70-90% dependent on what type of ultrasound is used. If the embryo is less than 5mm CRL, it is possible for it to be healthy without showing a heartbeat, though a follow up scan in 5-7 days should show cardiac activity

Lilirusu, uite am gasit pe site-ul de care v-am pomenit ieri info despre activitatea cardiaca. Tu in ce saptamana esti? Spune ca la 6-7 saptamani inimioara bate cu o frecventa de 90-110 batai pe minut, dar chiar daca nu ar bate inca, se mai recomanda o eco peste 5-7 zile. Deci eu zic ca esti in limitele normalului, nu inteleg de ce doctorii nu stiu la fel!

Catalina 7+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanara23

billyutza ...da tu cate utrogestan pui?...stii cumva daca influenteaza la beta hcg? eu luni merg iar la luat sange si de asta intreb...
sunteti super burticutzelor!
aaaaa, ylari sa-ti traiasca maica samburicu! eu am inceput sa lacrimez cand am vazut doar saculetzul...d-apai la inimioara cred c-o sa fiu izvorash, de fericire!
bun venit noilor burticutze! sa va ceasca mari si sanatosi sambureii!

ioana

6+

poze samburel

pffuuu, astazi sunt SCRIITOARE!

pai, io pun doo bilute vaginal una dimineata si una seara
habar n-am daca influenteaza bhcg-ul, din cate am inteles eu bhcg-ul are si rolul de a determina organismul sa produca progesteron. Ori utrogestanul este progesteron, asadar medicii recomanda utrogestanul pt a ajuta organismul acolo unde pot apare riscuri, pt a nu pereclita dezvoltarea fatului, cred... eu asa am inteles, nu vreau sa vb prostii. Oricum, am gasit o multime de mamici care au avut valori scazute la bhcg si au dus sarcinile la capat cu brio.

Catalina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Vad ca voi va faceti probleme pentru vopsit parul - eu am fost chiar ieri ca nu imi mai suportam radacinile negre (si eu sunt vopsita blond) - din cite stiu eu nu exista efecte teratogene dovedite la vopsele din generatia noua (adica cele care nu mai contin amoniac).

Ylari - exista si o incompatibilitate de grupa de singe care se manifesta aproximativ la fel cu cea de Rh, dar este mult mai rara. Dr, ti-a spus sa faci dozarile de anticorpi tocmai ca sa vada daca ai dezvoltat acesti anticorpi sau nu. Si eu sunt in aceasta pozitie - am grupa O, iar sotul grupa B, insa pina acum la nicio sarcina nu am dezvoltat anticorpi. Trebuie insa sa iti faci aceasta analiza din singe.

Succes fetelelor care se duc la dr - eu cred ca voi ajunge vineri...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

aha, aha, bun bun! asa fac si io...credeam ca poate trebe mai mult

ioana

6+

poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

eu stiam ca incompatibilitatea de grupa sangvina se manifesta numai in cazul transfuziilor de sange,grupa o e donator universal iar grupa ab4 este primitor universal, de aici deriva toate compatibilitatile si incompatibilitatile
o1 da la toti, primeste doar de la 01
a2 da la a2 si la ab4, ia de la 01 si a2
b3 da la b3 si ab4,ia de la 01 si b3
ab4 da la ab4, ia de la toti!
dar asta in cazul transfuziilor, repet!

in sarcina importanta o prezinta numai sistemul de grupe rh, pozitiv al mamei e ok iar tatal poata sa aiba orice rh.

iar daca e negativ al mamei ideal ar fi sa fie negativ si al tatalui ca sa nu existe nicio problema(cum e cazul danei)daca al tatalui e pozitiv atunci apar probleme si se impune dozarea gamaglobulinelor si alte investigatii!

Alina 10+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Da, asa stiam si eu: grupa este necesar de stiut pt eventualele transfuzii iar RH-ul pt stabilirea sigurantei sarcinii.

Catalina 7+

Mergi la inceput