Mamici de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
LilianaFi PUPIIIIIICI!!!!!!!!
Si eu ma bucur foarte tare. Am acum o alta nedumerire... Mi-a iesit grupa 0 la sange (iuby nu stiu ce grupa are, trebuie sa o faca) si mi-a zis tanti doctora ca e important ptr ca poate exista posibilitatea unei incompatibilitati si va trebui sa fac niste dozari de anticorpi (?????!!!!!) Asta n-am mai auzit-o..... Am citit ceva p-aici, dar nu m-am lamurit prea tare. E ca la transfuziile de sange? De preferat sa aiba si sotul aceesi grupa cu sotia? Sau musai 0 in cazul meu? Uf, ce prostii!!! Oricum, fetelor, la cate ajungem sa stim (despre conceptie, despre sarcina, despre bebei si problemele lor) ar trebui ca pana la urma sa primim si noi diplome de doctoritze intr-un final!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lilianaFi spune:
Ylari nu atit grupa e cea mai importanta ci Rh-ul,ai Rh negativ?
Cadina .. vreau si eu greturi,sa ma simt mai insarcinata...
Ralu
numai bine tuturor...
Reallaura spune:
Fetele,
Intr-adevar, Ylari apus punctul pe i, nu stiu cum facem cu vopsitul asta.
Si eu sunt vopsita blond si deja a crescut, nu stiu daca pot astepta inca 2 luni.
Voi ce faceti?
doctorii vostri ce v-au spus?
Eu nu mi-am dat seama sa-l intreb pe al meu.
Si iarasi, cu epilatul, ce v-au spus, e voie?
Azi mi-a fost si mie rau, dar poate de la oboseala , cica a fost luna plina aseara ! ? asa spuneau colegele in birou, toate s-au trezit la 2, la 4, la 5 dimineata.
In seara asta o sa fac nani serios.
Va doresc la fel si voua.
Laurita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
Ralu
numai bine tuturor...
RH-ul e pozitiv. Lasa greturile ca la fel ca tine ziceam si eu, iar acum..... de o saptamana nu prea mai pot manca nimic. Imi place laptele, orezul cu lapte... si atat. Nu am mai mancat nimic cu placere de o saptamana, ba mai mult, mi-a venit sa vars duminica la pranzul din familie exact la ciorbita de vitel pe care pur si simplu o ador. Bucura-te ca esti ok. Hraneste-te ptr ca ai nevoie. Mie mi-a dat doctora niste vitamine care sa compenseze lipsa mancarii... Si crede-ma, sunt asa o gurmanda ca foarte greu puteam tine regimul endo....
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
alina_1980 spune:
fetele noi, ylari si simonix, bine ati venit si sarcini usoare va doresc!
asa stiu si eu, nu grupa de sange conteaza ci rh-ul!
anasol,esti bine? nu ai mai dat niciun semn!
Alina 10+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
Ralu
numai bine tuturor...
lilianaFi, iti da-u greturile mele. Vrei? Ti le dau pe toate! Plus acu ma mananca sanii :D Probabil si ca nu mam ai incap sutienele...
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
YLARI nu trebuie sa te preocupi daca ai RH pozitiv. Si nu trebuie sa faci nici un anticorp. Era necesar in cazul in care ai fi avut RH negativ si sotul ar fi avut RH pozitiv. Eu am RH negativ, dar am norocul ca sotul are si el RH negativ. Eu oricum cand pierdusem sarcina de siguranta facusem un vaccin. Deci tu nu trebuie sa te preocupi. Te-am trecut pe lista dar trebuie sa completez cu data nasterii a ta si cu data primei zi de menstruatie a ultimei menstruatii.
MIVAN e valabil si pentru tine. DN si UM.
RGE
![](albina.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
Diana79 spune:
camiM cum a fost la ecograf azi???
Eu am fost la medicul de familie care mi-a spus ca nu-mi da nici o trimitere la ecograf ca sa astept pana fac 12 sapt si ma duc la ginecolog. Ca sunt recomandate 3 ecografii mari si late toata sarcina ca cica mai multe dau probleme mentale copilului. Lucru pe care eu nu-l cred dar nu am ce sa fac. Asta e astept. dar trece asa greu vreau sa-mi vad si eu puiul mai repede...
numai bine tuturor.
Diana 8+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
alina_1980 spune:
Buna dimineata, fetele mele dragi!
o zi buna va doresc!
Alina 10+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Diana 79...cind ii aud pe medicii astia de familie, ma ia cu fiori, auzi "probleme mentale copilului" Pai eu cind eram cu david numai in primul trimestru am facut vreo 5 ecografii, am schimbat medicul si cel nou si cel vechi mi-au facut cite o eco, am fost la eco si la Dr Albu pt o parere privind bb, plus ca dr mea la fiecare control imi facea cite o eco. Copilul meu e complet sanatos.
Mama mea, la fel a avut probleme la o sarcina si a facut nenumarate eco, copilul azi ditamai donsoara n-are nimic...
de altfel poti sa dai un search pe net, n-ai sa vezi ca ar provoca ceva copilului...DAr te inteleg, nu ai ce sa faci, cu unii medici nu se poate discuta..
Simonix , bine ai venit!
Fetelor, eu m-am vopsit saptamina trecuta, pentru ca nu ma mai suportam. Acuma eu zic ca am rezistat destul 10 saptamini...Cu prima ocazie cred ca ma inchid mai mult la par sa nu depind atita de vopsea, mai ales ca nu vom mai avea la fel de mult timp cind vom sta cu copilul...Cit despre epilat, nu stiu ce sa zic nici eu. Sis,
Fetelor, nu va mai doriti greturi. Aseara am vomitat de 3 ori la interval de 1-2 ore...e groaznic, nu ma simt om. De luni incep serviciul si nu stiu ce voi face, cum ma voi descurca...
Cadina, antigripalul nu e recomandat in sarcina
Intr-adevar dublul test e mai bun decit tripul test....Eu cred ca nu voi face nici unul, am va vb miine cu dr mea sa vedem ce-mi propune. Eu tind sa merg la dr Albu, ca data trecuta....sa fac doar eco respectiva, sa-i masoare pliul nucal si sa vedem cum procedam in continuare...
Ioana, eu zic sa nu-ti faci probleme, vorba cuiva de aici, nu suntem masinarii sa functionam mereu perfect, iar bb evolueaza cum crede el de cuviinta. Atita vreme cit n-ai avut singerari sau alte probleme eu zic sa stai linistita ca mai rau il afectezi pe bb stresandu-te.
Felicia, liniste iti doresc si tie...ascultati si a doua parere, poate va fi bine.
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."