Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, tocmai m-am intors de la o prezentare de produse Forever Living. Daca stiti ceva despre ele spuneti-mi si mie... Tot timpul prezentarii bebe mi-a tras picioruse! Niciodata nu l-am mai simtit asa de bine! Sunt f fericita! Nu voiam sa ma duc, dar se pare ca lui i-a placut!

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, nu am pus maioneza la salata, am facut-o doar cu otet si ulei de masline si am pus 3 oua fierte in ea, printre altele...am pus multe legume: ceapa de apa, ardei gras, castravete plus sunca de praga. A iesit f. buna! Maioneza am facut insa saptamana trecuta pt. salata beof si am pus 2 galbenusuri fierte si unul crud...

Oana, felicitari pt. fetita! Sa creasca mare si sanatoasa in burtica!

Mihutza, mi-au placut si pozele tale!
Mai, toate sunteti asa de slabeee....eh, asa eram si eu cand m-am maritat...

Oana 9+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Oana Yupiiiii... Sa creasca mare bebelina si sa fie mandria si fericirea mamei si a tatei!!! Altfelnici nu se poate!!!

Am intrat sa va spun ca dis-de-dimi plec la tzara si o salipsesc vreo 2 zile! O sa-mi lipsiti taaare mult! Sa gasesc numai vesti bune cand ma intorc...ati inteles???

Multi ptr fiecare!!!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Simo - sa ai parte de drum bun si distractie placuta cat stai la tara, si sa stii ca o sa ne lipsesti tare mult...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetelor, mi-am terminat si eu trebuta, am facut un bors de puiut si mancare de mazarica tot cu puiutz ... am incercat eu sa va citesc din urma si sa va raspund fiecareia in parte dar tare greu e ... ca am lipsit mult zilele astea ... am facut si eu ce am putut... pupici tuturor .... aaaaaaaaa, sper sa va placa si pozicile noi, din vremea lui bebe in burtica!

pupici tuturor randunicilor si multumesc frumos pentru aprecierile cu privire la pozici ... dar stiti cum se spune ... imi trece si mie (de fpt, mi-a si trecut, vedeti voi pozicile noi)

moni felicitari pentru bebele voios din burtica!
numeioana ce ai patit cu pozele, ca eu doar ce mi-am pus o carutza de pe web? veau si eu sa le vad! ce dragut ca bebele tau a inceput sa dea din piciorutze ... abi astept si eu!
ela ... unde sunt pozicile tale? ca toata lumea se mandreste ca le-a vazut, mai putin eu...
natynic ce ai facut cu rochita? tu cand ai nuntica?
rox dox iti spun si eu bun revenit printre noi!
delphinash-ule, tare dragut bebele tau cu declaratiile nocturne de dragoste!
teo2rina , sa ai parte de multa sanatate de acum inainte si te asteptam printre noi mai des! si eu am intrat tarziu cu randunicile in vorba, din acelasi motiv, dar acum gandesc ca totul tine de DD si nu de un forum!plus ca de multe ori randunicile ne incurazaja sau ne dau de gandit cu experientele lor...iar asta e un lucru bun! Pupici multi!
marina iti spun si eu felicitari pentru putzulica ... vreau si eu una....
simo, abia acum am aflat ce ai patit inainte de bebe scump! si eu zic la fel ... trebuie sa think pink! si in legatura cu mesajul postat de tine, cu alergatura noastra de randunici si harnicia fiecareia in parte , eu atat iti spun, ca daca ma mai emotionezi si ma mai faci sa pangacesc, te dau pe mana lui bebe ... sau mai bine zis pe picioutzele lui, sa te bumbaceasca! pupici! si eu simt la fel, ca suntem niste dagutze, fiecare cu calitatile si defectele ei, cu viata de zi cu zi mai agitata sau mai putin, dar toate la fel de surprinzatoare!
elara, sper ca te vei intoarce veselita de la mamacozonacilor ... eu cand am vazut-o pe bunicutza aia pe site, mi-au dat lacramioarele ... e asa de dulce ... cat despre ideea ta cu listuza cu magazine pentru mamici, este grozava ... va vand si eu cateva ponturi:

- magazin TITAN etaj 3 sau 4;
- la capatul lui 40, la Sf. Gheorghe;
- la parter la COCOR;
- www.colorgamma.ro

bubu, vezi ca-ti dau bataitza ... ne e dor de toate randunicile, doar ca asa cum au mai spus multe fete, nu apucam sa citim tot si poate de multe ori nici nu sesizam ca o randunica lipseste. ei, ia vezi tu!
oanapopescu sper ca ceiutul ti-a fost de folos si acum esti mai bine! bafta multa cu piticutzii!
roxana felicitari pentru redecorare! sunt sigura ca baieteii tai se vor simti grozav in noua lor camera!
oana pupici fetitei si mamicii ! sa fiti sanatoase fiecare cat pentru doua!
la kilograme, ce sa va spun ... eu ajunsesem inainte de sarcina (m fost in concediu si am papt ca o purcica) la 72 de kg ... iar acum am 78 ... asta inseamna 6 kg in plus ... macar cu un lucru ma mandresc si eu ... ca mi se vede burtica ... in sfarsit ma invidiaza si pe mine sclabutzele ...

mami_papatot 11+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

mami_papatot esti la fel de frumoasa si in pozele noi pe care le-ai postat, si ai o frumusete de burtica...iar buburuza e scumpa foc

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Randunici harnicute, iar ati scris asa de mult ca nu prea mai stiu cine ce a scris, am incercat sa citesc tot dar e foarte mult, mi-ar trebuie cateva ore ca sa recuprez.

Eu am fost la eco, mi era frica sa merg dar bine am facut ca m-am dus pt ca a fost o bucurie mare, am vazut ca uratul ala de hematom nu mai e, asa ca acum totul arata bine si sper sa nu mai am probleme. Din pacate bebicul a fost tare smecher si nu a vrut sa arate ce are intre picioare, le tinea stranse, asa ca nu s-a vazut. Dar m-am amuzat vazand ce face el acolo, statea in fund si isi tot prindea picioarele cu mainile, odata a si cascat, era foarte dragut. Deci m-am linistit, acum nu imi mai fac nici o problema.

Cory nu prea stiu cum e treaba pe aici ca nu m-am interesat inca, dar ce stiu e ca un an se poate sta acasa cu copilul, care e foarte putin dar asta e, nu avem ce face. Si banii sunt destul de putini, cred ca e calculat un procent din salar, dar chiar daca ai salar mare nu beneficiezi de bani multi pt ca e o suma maxima care poti lua. Eu nu o sa iau nici jumate din salar dar ne vom descurca.
Nu cred ca ar putea sa existe o lege care ar putea multumii pe toata lumea, daca se da suma fixa sunt avantajati cei cu salar mic, iar daca se da procent din salar cei cu salar mare o duc bine, iar restul pot muri de foame. Deci nu cred ca exista o solutie care sa fie bine pt toti.

Am vazut ca ati vorbit si de kilograme, si eu am deja cam 5 kg in plus, am ajuns de la 61 la 66, oricum sunt inalta, 175 cm si nu se vede prea mult, cred ca cel mai mult s-a pus pe burta care e deja mare, sau cel putin asa mi se pare mie.

Noapte buna si bafta la randunici care merg maine la eco!

Monica 15+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RalucasS

mami_papatot esti la fel de frumoasa si in pozele noi pe care le-ai postat, si ai o frumusete de burtica...iar buburuza e scumpa foc

15+

buna dimineata randunici si pupici multi tuturor! ieri searam-am culcat devreme si astzi m-am trezit odihnta ... sper sa ma tina ... astzai poate reusesc sa si calc...

RalucasS, esti o draguta ... nu mai sunt eu asa dagutza ca la nunta, dar deh mama, sunt o mancacioasa si imi place sa gatesc cand am timp o gramada de prostioare , ca sa nu-ti imaginez ca fac salata de varza (e buna si asta dar garnitura la un papricas de exemplu)...
...dar eu altceva e intreb, vad ca ai o urticutza mare ... nu ai aflat inca ce se ascunde in ea?

pupici multi!

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica9

Randunici harnicute, iar ati scris asa de mult ca nu prea mai stiu cine ce a scris, am incercat sa citesc tot dar e foarte mult, mi-ar trebuie cateva ore ca sa recuprez.

Eu am fost la eco, mi era frica sa merg dar bine am facut ca m-am dus pt ca a fost o bucurie mare, am vazut ca uratul ala de hematom nu mai e, asa ca acum totul arata bine si sper sa nu mai am probleme. Din pacate bebicul a fost tare smecher si nu a vrut sa arate ce are intre picioare, le tinea stranse, asa ca nu s-a vazut. Dar m-am amuzat vazand ce face el acolo, statea in fund si isi tot prindea picioarele cu mainile, odata a si cascat, era foarte dragut. Deci m-am linistit, acum nu imi mai fac nici o problema.

Cory nu prea stiu cum e treaba pe aici ca nu m-am interesat inca, dar ce stiu e ca un an se poate sta acasa cu copilul, care e foarte putin dar asta e, nu avem ce face. Si banii sunt destul de putini, cred ca e calculat un procent din salar, dar chiar daca ai salar mare nu beneficiezi de bani multi pt ca e o suma maxima care poti lua. Eu nu o sa iau nici jumate din salar dar ne vom descurca.
Nu cred ca ar putea sa existe o lege care ar putea multumii pe toata lumea, daca se da suma fixa sunt avantajati cei cu salar mic, iar daca se da procent din salar cei cu salar mare o duc bine, iar restul pot muri de foame. Deci nu cred ca exista o solutie care sa fie bine pt toti.

Am vazut ca ati vorbit si de kilograme, si eu am deja cam 5 kg in plus, am ajuns de la 61 la 66, oricum sunt inalta, 175 cm si nu se vede prea mult, cred ca cel mai mult s-a pus pe burta care e deja mare, sau cel putin asa mi se pare mie.

Noapte buna si bafta la randunici care merg maine la eco!

Monica 15+

cred ca te-ai topit cand l-ai vazut pe bebe somnoros ... dar sa fie el asa de poznas sa nu-ti arate si tie nimic acolo intre piciorutze ... ei, comedie ... si eu care mai merg la control pe 10 oct, adica pe la 13 saptamani si 3 zile , si speram sa vad ceva ceva pe acolo ( o putzica, sa fiu mai precisa) ca data trecuta a mustacit doctoresul, dar nu a zis nimic concret, ca sa nu ne dea sperante degeaba ...

abia astept sa-l mai vad, mai ales ca pana atunci o sa fie si el maricut ... vreo 12 cm din cate am inteles ...

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

eu am noroc in ce priveste statul cu bebe, pentru ca sunt pe cont propriu ... si cel putin pana voi naste, nu prea voi mai avea mare bataie de cap ... mai am acum o luna, si nici aia f agitata ca a cam trecut sezonul, si pe urma, relaxare aproape totala ... si numai bine, pana in iunie cand o iau de la capt, voi rusi sa-mi revin cat de cat, bebe va fi si el mai voinicut ... abia astept sa ne pupacim toata ziua ... tati a zis de acum ca ne pune webcam , sa ne vada si el cand vrea ... dar mai vedem ... daca plateste bine ...

acum insa, altele imi sunt problemele, ca pe ine asa ma ia ... cum da putin frigt (si Doamne ce-mi mai place!) cum imi sta gandul la ...abia astept sa facem iar un bradut fumosit si sa cumparam cadouri multe multe pentru toata lumea...revelionul nu este asa o mare incantare pentru mine, insa Craciunelul ... a fost mereu ceva special , si asta datorita parintilor care nu au lasat in nici un an sa se piarda din spiritul Craciunului ... abia astept ... tin minte ca vreo 2-3 ani la rand, au venit cu colindul, colegi de la Teologie de-ai verisorului meu bun ... si babele care incuiau usa de teama colintorilor, nu stiau ce se intampla ... si stateau la noi ore bune, si cantam si papam (de post) si era asa frumos ... plus ca pe atunci ai si ningea...

iar mama, care era f ocupata, isi gasea mereu timp sa faca si sarmale si cozonac ... la restul , o ajutam si eu si sorutza mea ubita ...

offfffffffffffff, oare bebeii nostri vor mai prinde Craciunel cu zapadica?

mami_papatot 11+

Mergi la inceput