Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sovi, mi-a placut..."veniti sane pupacim" si la sfarsit "bagati-va mintile in cap"! Interesant mod de a aborda pe cineva....

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dragi randunici, m-am adunat si eu de pe drumuri , am fost sa-mi iau baietelul de la gradi si pana ne-am jucat noi putin si ne-am pupacit s-a facut ora 18. Vai ce trece timpul!

Simo, sa vezi mai tarziu ce o sa te topesti la vorbele lui Luca. Mie imi zice Razvanel ca ma iubeste si ca sunt iubita lui in fiecare zi. Si ne pupacim foarte mult zilnic, ce sa mai este o fericire! O sa vezi ce super e sa te ia baietelul tau in brate si sa te iubeasca...Si n-am uitat promisiunea...

Multumesc mult fetelor pentru galerie, conteaza mult sa stiti! Va iube pe toate si ma bucur ca suntem un stol de randunici sufletiste!

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am terminat si eu rufele, uraaa ! Plus salatica orientala care a fost delicioasa!

S-a trezit si piscotelul meu si acum iesim putin sa ne plimbam. Si noi de iubim non-stop, cel putin eu il pup intr-una! Si el imi zice "iubirea mea" si "printesa mea" de ma topesc toata!
Copiii sunt o minune! Nu stiam ca exista atat iubire!

Oana 9+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai ce de veselie pe aici! si galerie peste galerie...yuppyyy!!!
Sper sa satisfac curiozitatea tuturor randunicilor!
Nicol ce m-ai speriat cand am citit " Dragele mele randunici, eu in curand voi parasi stolul"... Doamne m-am gandit la rau...bataitza mie pt asta..

mai sunt asa de plina... am macat ditamai castronul de ciorbita de cartofi cu smantana si afumatura (e una din favorite) si totusi m-am gandit sa intru sa vad ce mai faceti si poate sa imi fac si eu contul ala cu pozici!

mai am de citit 2 pag!

Mihaela
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mihutza, Clau si Bubu, va asteptam maine cu vesti bune de la dr si pe tine Nicol de la analize.
Eu am papat acum chec facut de maicamea, foarte bun, numai ca mie niciodata nu imi iese ca al ei...nu stiu de ce, iar mai tarziu trebuie sa imi fac niste cartofi prajiti , ca nu e seara in care sa nu imi fie pofta de ei.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna randunici,

Desi sunt p-aici de ceva vreme abia de ieri am redescoperit acest site. Sunt putin cam confuza pentru ca nu prea inteleg eu cum functioneaza dar...sper sa ma descurc. Astept un bebe in martie si sper sa cmunicam pe mai departe.
O mica intrebare, credeti ca e rau daca nu am pofte?? Dupa cum vad voi papati de numa...eu.. nu am pofte, am avut pentru cateva zile doar, in rest mananc normal de toate si nu am predispozitie pentru un anume fel de mancare.Nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez ca nu am pofte si nici teribila pofta de mancare.
Cate kg ar trebui sa ne ingrasam?? Depinde de mama ?

Si mai ceva, ... cum ati facut voi sa intrati in cubul randunicilor?
Va pup si la toate va urez bebei frumosi si sanatosi.

Adriana Iugan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Pup randunicile si le multumesc pt. galerie!
Scriu cu intarziere pt. ca nesuferita de raceala nu-mi da pace. Ieri am fost lata toata ziua( frisoane, tuse dureri de cap si gat ... tot tacamul). Azi sa zicem ca ne simtim mai bine, poate si pt. ca am vazut-o pe BEBELINA...Ura ! E fetita! Asa ca puneti si la mine

Era tare miscareata: facea tumbe , ne-a arat funduletu'. O frumusete , ce sa mai...!

Fac si eu galerie pt. Clau si Miha

Oana 15+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

OANA sa iti traiasca randunica!!! ce frumosss!!! ce ma bucur ca era zburdalnica!
si mersi de galerie!
Clau

mi-am facut si contul de pozici!
sa vedem daca merge:
http://community.webshots.com/user/mihutza11

pupici la randunici cu lipici!

Mihaela
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Yeeeeee! Oana, sa va traiasca bebelina! Ati gasit nume? Zi-ne cum a reactionat si tati, ca tare ma amuza reactiile unora :)
Bubu, de care maioneza ai pus pe orientala? Mie mi-e pofta rau de maioneza din galbenuse crude :(
Simonette, eu am zis cu iubire sa isi bage mintile in cap , adica sa se adune si sa ne introduca pe lista de prioritati :). Iti doresc sa aduni cat mai multe momente de neuitat cu Luca si desigur si cu bb2 .

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Oana-felicitari pt fetita, sa dea D-zeu sa va bucurati de ea toata viata si sa va aduca numai bucurii
Miha-foarte frumoase pozele, ca si tine de alfel, si era de asteptat, ca doar esti "randunica"....nu?

15+

Mergi la inceput