Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mami_papatot............Roxana_Caludia zicea de Baby Expo de la Romexpo, care se deschide maine. Despre targul asta este vorba.

IRINA
+11

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Tot in primul rand va multumesc la toate randunicile pentru complimente si aprecieri cu privire la micul meu album de poze,dar promit sa pun poze si mai tolanite asa cum vrea sa vada Sovi ,dar astea care sunt momentan le aveam si eu la birou, poze serioase..pai nu?

Ririan mii de felicitari pentru caruciorul albastru, fetitele tale sunt foarte frumoase,serios,si LA MULTI ANI pentru cea mica!
Ariuta vezi ca ne-ai prins din urma, suntem noi un pic pe invers din cauza fusului orar,dar nu-i bai...si tare haioasa patania ta din aeroport..chiar m-a amuzat

mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by Kya

la randunici!

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, dar am avut o groaza de treaba si nu prea am mai putut sa stau pe net. Iar voi aveti un spor la scris, mama-mama.

randunicilor care mi-au dus dorul!

Vestile mele sunt ca mi-am luat si analizele de la culturi, si sunt beton! Atat de sanatoasa nu cred ca am mai fost de mult. Noroc cu bebecicul!
Urez si eu bun venit randunicilor noi mamici. Oana felicitari pentru printesica.

Eu mai am de asteptat o saptamana, si pana atunci visez tot felul de chestii ciudata: aseara am visat ca venise dr acasa sa-mi faca ecografia, si dupa ce a cautat-o mult, mi-a spus ca e fetita.
Acum cateva zile sotul meu a visat ca s-a dus la primarie sa ia certificatul copilului - era tot fata si o chema Sanziana Claudia (al doilea nume nu stiu cine il pusese ca noi l-am stabilit doar pe primul)

mami_papatot te invidiez pentru burtica. A mea e inca mititica, si vreau si eu sa fie mai mare. E adevarat insa ca in ultimele zile a inceput sa creasca cu furie... Asa ca ajungem si noi acolo! La capitolul kilograme am plecat de pe la vreo 68-69 si am ajuns pe la 72. Asta la 1.72 inaltime. Hai ca parca nu stam chiar atat de rau, nu? Doar celulita ma termina de foarte multa vreme.

Gata hai ca m-am lungit prea mult, si pana termin eu de scris postul asta, voi sunteti deja la alt capitol

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

pupici mamico, pe unde ai umblat ca deja iti simteam lipsa ... ia vezi, ca ne faci sa te asteptam prea mult ... saptamana viitoare mergi la eco ... sunt curioasa daca-ti spune ceva de bebe, ce are pe acolo printre picioruse ... oricum, sunt sigura ca-ti va spune numai de bine

cat despre kg, la mine e mai nasolica treaba ca am 165 si se cam vede ...

mami_papatot 11+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

....si nu in ultimul rand, eu propun sa incepem sa-i facem galerie lui Simonette ca tare dor ne-a fost de ea , o asteptam sa vina sa ne povesteasca ea cum s-a mai destrabalat acolo la tara unde a fost

mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mami_papatot eram sigura ca gargarita e creatie anne geddes. Nu am nimic de la ea ci o groaza de poze cu bebelani. Si asa de dragalasi sunt ca imi vine sa ii pap pe toti!
Cu al meu bebe am vazut ca are personalitate de mic . Bine ca e sanatos si abia astept sa il revad la urm eco!
Editez sa fac si eu galerie pt Simo

p.s. Nicol stai bine cu calciul, al meu e la vale un pic..dar il reglam

Mihaela 14+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, am sosit si eu la apel.

Adriuta, bine ai venit printre randunici si sa ai o odisee super frumoasa aici cu noi. Mi-a placut povestea cu aeroportul, super tare! Vorba ta, a vorbit bebe din burtica!

Simo si mie mi-e dor de tine, ai asa o energie optimista in mesaje! Abia astept sa te intorci. Sper ca Luca e bine acum.

Diseara trebuie sa-mi bag baietelul in sedinta, mi-e mila de el micutul, dar de dimineata mi l-a reclamat doamna educatoare la gradinita ca nu sta deloc atent si nu e cuminte. Sincer, nu mi-a venit sa cred pentru ca intotdeauna a facut parte dintre copii cuminti ai clasei. Trebuie sa descopar care este problema .

Va pupic, mai citesc din urma si revin.

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sovietica

Mihutza-mamitza, mare pisicher de bebe ai! Nu l-ai vazut si cum radea in pumni ca stateau atatea perechi de ochi cu speranta ca se cracaneaza :)) Sa va traiasca jucausul!
Clau, sper sa poti dormi pana simbata! Iti tin pumnii in continuare!
Cory, m-am uitat, super-familie, super-sotz-sa iti traiasca familia Nicolette!, da nici unu nu sta asa frumos tolanit si cu buburuza in brate si... nu mai zic nimic ca ma ia mami papacioasa la suturi de nu ma vad! Mami, contez pe umorul tau
Off Roxana, nu prea incurajante povestirile tale uneori. Si eu sper din suflet sa ne permitem menajera la bb2. Ma bucur mult ca ti-ai mai revenit si ca te bagi la actiuni care te invioreaza. Fortza si optimismul fie cu tine!
Kya :) cucu-bau! bine ca esti bine. Sanatate in continuare la toata familia! Traiasca Sanziana!
Zoze, multumim pt pontul cu url! Nu modific nimic acum ca tocmai simt ca lesin. Vad peet negre

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

pe langa faptul ca te poti baza oricand pe el ... hei, hei, pe el, pe umorul meu ... doar n-o fi sa ma supar acum ca imi lauda cineva sotul ... ca eu de ce l-am luat? nu de dag ce-mi e?

pupici again!

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Tu fetelor, eu chiar nu apuc sa dau de capat cu cititul. Si piticul ma tine in priza, cand e treaz, iar cand doarme, abia mai apuc si eu sa fac ceva de mancare si un pic de curatenie...Dar tot nu reusesc sa fac casa sa straluceasca. Mereu este ceva de facut...Bun venit noilor burticute! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

No, va pup, ca ma intorc la treaba!

Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

felicitari harnicuto ... mie imi este atat de greu ... acum sunt mai spre sfarsit si chiar resimt oboseala de peste vara ... plus ca mai e si bebe din burtica si nu vreau sa exagerez ... dar ieri asa bine m-am simtit ca am facut si eu un pic de ordinica si salatica aia de telina ...

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by underqueen

buna, randunici! doamne, ce-ati mai ciripit... eu trebuie sa-mi pregatesc lectiile mai ceva ca elevii, asa ca nu am prea mult timp...fug sa platesc lumina si revin.

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+

noroc cu tine ... asa mi-am platit si eu intretinerea ... ca era neplatita de 3 luni ... ba nu eram acasa, ba uitam, ba n-aveam chef sa ne ducem sa platim ...

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

Clau sa nu fi prea aspra cu micutul Razvanel...eu o prefer pe Alexia mea mai nebunatica decat prea cuminte,chiar daca cateodata ma scoate din sarite cat de incapatanata e....dar raman la parerea casunt mai draguti copii mai zburdalnici...nu?

mami,tati si Alexia
bebe2

Editez: orice numai nu-l face sa planga mititelul...

Mergi la inceput