Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by RalucasS

Kitzy - bine ai venit si iti urez o odisee cat mai placuta alaturi de noi
Mami_Papatot - inca nu am aflat ce surpriza imi rezerva burtica,sper sa aflu pe 8 oct cand imi iau rezultatu de la TT si ma duc direct la dr. , oricum sotul meu e fosrte convins ca e baiat, si deja mereu intreaba "ce face cuculetu' lu' tata", dar mi-a zis si ca daca va fi fata va fi tot la fel de bucuros
Olgutika - te asteptam si pe tine cu vesti cat mai bune de la dr
Mihutza, Clau, Bubu - sper sa nu ne lasati sa asteptam azi prea mult, si sa veniti cu vesti bune cat mai repede de la dr
Nicol- iar pe tine cu vesti bune de la analize

Scuze daca am uitat pe cineva, dar sunt pe fuga, am o groaza de treaba.
Va pup pe toate si va urez o zi cat mai placuta!

Si va ziceam ieri ca abia lunea viitoare trebuie sa ajunga sotul meu acasa, si uite ca asta noapte la ora 1 mi-a facut o surpriza si m-am trezit cu el la usa...ce bine a mai fost ca imi era asa un dor de el!

15+

pai in cazul asta ce sa zic ... sa de DD sa fie un bebelutz cu putulica , daca asa se doreste modelul ... si la noi e tot cam asa ... inainte sa raman insarcinata nu vroiam sa aud de baietel, iar el de fetitza ... acum, eu imi doresc tare mult un baietel, el zice ca ce-o fi, si una peste alta amandoi ne vom bucura indiferent de ce va fi bebe...eu asa vrea baietel nu atat pentru mine, cat pentru tatal meu si pentru bunica, pentru ca ei si-au dorit tare mult baietei si bunica a avut 2 fete si 3 nepoate , iar tati 2 fete ... poate cine stie ... orium, suntem hotarati ca daca va fi baietel sa-i punem numele David, dupa tati, David Matei ...

mami_papatot 11+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

pai bine randunicilor ... pleaca omul de acasa, zci , ma intorc mintenas ( ceea ce a fost total eronat, pentru ca am trecut sa vorbesc cu o vecina care are aprozar si vad castraveti ... zic , puneti-mi 5 kg ca vreau castraveti acri , dar nu in otet, in saramura, din aia care se pun vara - evident dus castraveti la bunica sa mi-i puna ea ; acolo gasit si o cumatra de-a bunica-mii, intins la vorba despre bebe si despre socrii de cosmar - si cum babutzele astea pricep greu , da-i discutii ca mi se ridicase parul in cap )... revin ... deci nu ma intorc mintenas, mai bag si o salata de telina si morcov, venit sot, acel sot, papat si cum era somnoros bagat in patuc ..eu mai raspunde la niste oferte, mai taie niste facturi si uite asa se face tarziu si ma culc ... si din pacate chiar ma culc , pt. ca sotul era f somnoros, if, u know what i mean ... deci vedeti, cui ii trebuie asa ceva ( sovi, stai linistita, nu bat niciun apropos )

si citesc , si citesc, si dau peste ela care zice ceva de un viol ... zic au, maica, ce stiu ele si nu stiu eu ... si da-i si citesc din urma, ca eu intrasem cu o pagina mai hacana ... si cand colo, ce sa vezi sovi, n-avea treaba (adevarul este ca am un sotior pe cinste ... adica e sufletelul meu iubit si iubitor, plus ochisorii ... nu mai vbim ) ... acum nu ma pot supara pe ea ca vba aceea, noi nu suntem rasisti, suntem doar constatatori ai culorilor, nu poti sa zici ca albu-i alb si negru-i negru, e simplu nu? pai daca fata vede bine, ce pot eu pt. ca sa spun ? da acum zic si eu , daca era sovi ce gandeam eu ca e (o zdrahoanca) mai era cum mai era .. concurenta slaba ... da'ce te faci neicusorule, ca nu e ... adica e, dar e supeeeeeeelba , cum zice Iliuta mea ...

sovi, gustat gluma, am si eu calitatile mele, si umorul il bifez printre ... dar tavalirea maxima a fost la aia cu menajul a 5 din gospodarie ( apropos, bunica mea e ardeleanca, si nu foarte pe ale ei ... si la un moment dat, nu eram noi casatoriti, imi zice, ei , dar va mai gospodariti si voi ... am ras de am zis ca mor)...

pupici!

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bitza037

Buna dimineata!!!!

Am intrat si eu sa le urez bafta fetelor care se duc astazi sa vada culoarea caruciorului!!!!

Oanapopescu felicitari pentru

Mami_papatot, mi-au palcut pozele tale.Si eu vreau sa stiu de unde ai buburuza aia superba, ca in prima poza am zis ca este un bebe adevarat!!!!Si eu am 11 saptamani, dar parca burta mea este balonata, nu zici ca sutn gravi, la tine se vede bine de tot.

Adriutza si Kitzy bine ati venit la odiseea randunelelor!!!!

IRINA
+11

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

bitzule buburuza mea este cumparata din esplanada (cora pantelimon) si este una dintre creatiile anne geddes ... cred ca stii felicitarile alea super cu bebelusi adevarati costumati in diferite animalute sau flori ... dar buburuze nu mai au, mai era pe acolo un ursulet si o flpoarea soarelul ... dar mie gargaritza mi-a placut pentru ca era bebelus ... celelalte jucarii erau copii mai maricei ... dar este o minune ... de multe ori ma uit la ea si parca ma astept sa deschida ochisorii...

cat despre burtica, oi avea u 11 saptamani (cat am si eu) ... intrebarea este, ai si pofta mea de mancare ? ca si de acolo am un avans considerabil la burtica ... in sfarsit, am si eu avantajele mele ca sunt gasutza ...

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicol_conte

Colegele mele din stol,am incercat si eu sa-mi fac cont de album si sper ca am reusit. Pt moment am pus cateva poze ,asa de proba,cat sa vad daca mi-a reusit,si sa facem cunostinta. Fireste ca nu m-am putut abtine sa v-o arat arat si pe papusa mea vie(Alexia) si pe taticul ei,caruia ii seamana leit...parca nici n-am fost acolo...

http://community.webshots.com/album/560829580XNLWUB http://bd.lilypie.com/YCuJp3.png
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)

ti-am vazut pozicile .. iti vine s-o mananci pe printesica ta, nu alta....sa-ti traiasca si sa fiti toti 4 fericiti!

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ufff Mami_P., am respirat si eu usurata :) ma bucur ca ai luat-o de gluma si nu altfel. Sa-ti traiasca familia si uniti sa fiti pana la nunta de diamant si dupa!
Tare si bunica-ta, mie imi plac ardelenii mult (sotu e ardelean); dealtfel ma fascineaza diferentele si dialectele romanilor din toate regiunile.
Ririan, mare bucurie mare la voi in familie! Sa va traiasca si sa nu il alintati prea tare :) Cred ca tati e in delir!
Pup toate randunicile! Eu inca incerc sa ma dezmeticesc, am avut o noapte de pomina, luna plina fiind. Ce m-am mai foit, ce migrene, ce junghiuri, ce cosmare! Aproape ca imi vine sa beu o cafiaua, da poate ma abtin.

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata randunicilor,
Am citit pe fuga tot ce ati scris, si m-am oprit sa va salut un pic, pt ca am multa treaba.

Vreau sa o felicit si eu pe Ririan, cred ca este in al 9-lea cere de bucurie, pt ca va avea si un baietel.

Sovietica-am vazut ca ti-e pofta de o cafea, incearca sa iti faci un lapte cu cafea, adica un pic de cafea si mai mult lapte, si cred ca te vei simti foarte bine, si nici lui bebe nu are ce sa ii faca rau, pt ca e putina cofeina, echivalentul a un pic de ciocolata.

Adriuta - bine ai venit printre noi si sa ai parte de o odisee cat mai usoara si frumoasa

Inca o data va pup pe toate fara nici o exceptie si fug la treaba

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata stol vesel si ciripitor!

In primul rand vreau sa va spun ca sunt tare fericita ca mi-am luat ieri rezultatele la analize si au iesit toate foarte bine,doar calciu a iesit cu valoarea 8.3 si normal era intre 8.4-10.2 , dar asta nu e nici o tragedie,ca o sa-mi treaca mie greturile astea de nu ma lasa sa bag nimic in gura si o sa incepeu sa pap sanatos si multe lactate ca sa rafacem rezerva de calciu.

mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihutza11

Buna randunici dragi!
scuze de intarziere, dar am avut ceva treaba.. si de cand am venit de la eco nu am stat locului o clipa... abia am apucat sa citesca cate ceva pe fuga..
Ei bine, bebele nu a vrut sa ne arate nimic..... in prima faa a stat numai cu spatele. pe urma cand a inceput sa miste a stat numai cu piciorusele incrucisate... am vazut eu ceva ce semana cu o putzulika, dar nu aveam cum sa ne dam seama bine de tot. In schimb dadea din manute la greu. Are toate degetelele si se mai scarpina si pe la nasuc... ca sa vezi comedie de omulet. Dar nu s-a cracanat deloc deloc! cred ca vrea sa ne mai tina in suspans. In rest e bine. Mi-a dat sa fac TT. E dezvoltat normal LF=10.4 mm si 126 batai/min ritmice. Mancal-ar mama de bebe nastrusnic!

Zozelina nu sunt eu olteanca, ci sotul . E din Craiova si da ne-a cantat Negoita. Si cand l-am tocmit i-am zis sa invete sa cante si moldovenesti de ale mele. SI baiatul a dat tot ce a putut. M-am distrat tare bine la nunta mea . In schimb el a fos mai stresat ca niciodata.

mersi si de aprecierile pt poze! va pupacesc!
mai am ceva treaba!

Mihaela
14+

ce bucurie! e deja maricel la 10 cm ... cred ca-ti venea sa mori de bucurie ... eu mai am putin de tot si-l vad iar pe bebe ... dar sa nu-ti aret tie nimic-nimic ... e hot de mic, pai ce, asa, la comanda ... si cu tine acum ...

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata dragutelor inaripate!!!!!!!!

Mami_Papatot, iti multumesc pentur raspuns, am sa ma duc sa cumpar si eu un ingeras de papusica.Cine stie???poate mai aduce intre timp.Stiu creatiile Annei Geddes sunt fantastice, eu le am pe toate intr-un mail.
Da, ai dreptate eu nu am pofta de mancare, mananc ca imi este foarte foame si ma doare stomacul, ca altfel nu as mancaaaaaaaa.Eu te intrebasem ca era ingrijorata ca nu mi se vede burtica, si ma gandeam la tot felul de prostii, adica ca bebe nu este bine.

Va pup dulce pe toate!!!!

IRINA
+11

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Randunici - incepe targul joi! Planuim de-o intalneala?

Eu azi gata m-am decis sa imi iau iarasi menajera ca nu mai pot! Am intrat intr-o depresie urata, iar oboseala cumulata in timpul zugravelii mi-a accentuat starea. Dupa 2 zile de plans continuu, oki umflati si ganduri negre ma ridic din nou si o iau de la capat. Ofe greu e cu 2 bebici apropiati asa ca varsta. La pranz ma apuc sa fac un Musuroi de Cartita ca ma simt bine cand prajituresc, iar cand bebe se culca incep operatiunea mani-pedi.

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

ce targ? ce, ce, cum , cum? nu ca eu as avea timp sa merg, ca am super multa treaba in week, dar macar asa de informare ...

mami_papatot 11+

Mergi la inceput