ecografie 4D targu mures

ecografie 4D targu mures | Autor: hmirela

Link direct la acest mesaj

Daca ati facut ecografie 4D in Targu Mures va rog sa ma indrumati si pe mine unde si la ce medic, daca se vede ceva, am impresia ca in orasul nostru stam cam prost cu eco 4D. Eu sunt in luna a 7 a.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_ms spune:

Eco 4D poti face la Medcris sau la Galenus,eu una n-am facut desi am fost tentata insa cand m-am consultat cu medicul meu mi-a spus ca la un eco 4D nu-i sigur ca-l poti vedea pe bebe foarte clar fiindca depinde mult de pozitia in care se afla la mom.respectiv insa masuratorile la un 4D sunt mai concludente si din cauza asta un 4D e indicat mai mult in primul trimestru,acu tu decizi daca merita sa dai 350 RON pt.un 4D si posbili sa ramai dezamagita,uite tel de la Medcris : 211.098,pe cel de la Galenus nu-l stiu,la Medcris consulta dl.doctor Molnar Claudiu insa iti trebuie programare cu o luna inainte daca vrei sa-ti faci la el programare iar la Galenus consulta dl.doctor Puscasiu.Toata perioada sarcinii mi-a fost monitorizata de dl.doctor Molnar pe care-l recomand din toata inima iar consultatiile au avut loc la policlinica Algocalm unde nu au 4D si cum tot auzisem si eu de 4D am avut curiozitatea sa ma duc dar am renuntat intr-un final si ti-am si motivat de ce,eram tot in luna a saptea de sarcina.
Maine implinim exact 40 de saptamani si-l asteptam pe bebe cu nerabdare,D-ne ajuta !
Sarcina usoara iti doresc si sper ca ti-am fost de ajutor cu informatiile furnizate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hmirela spune:

mirela, iti multumesc pentru raspuns, inca ma mai gandesc daca sa fac sau nu eco 4D, ma tenteaza desi si familia zice ca nu are rost. Eu tot la dl.Molnar am fost cu prima sarcina, acum e a doua, e un doctor cu care te poti intelege bine. Nu am stiut ca face eco 4D. Poate e la inceput.
Iti doresc nastere usoara si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare.
eu sunt din Medias dar mi-am facut o ecografie 4D la un cabinet particular in Mures la dr Andrei Sorin. eu nu merg la el dar am vrut eu neaparat 4D si am obtinut programarea de pe o zi pe alta. a fost foarte atent la toate detaliile.eu am fost f multumita.daca vrei mai multe detalii trimite-mi un PM.

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hmirela spune:

Pentru G24hit, acum m/am hotarat sa fac totusi eco 4D, daca poti sa imi scrii daca se vad detalii ale fetei,capului, nu numai oasele ci si forma fetei,gura,nas. A fost un reportaj la TV chiar la stirile de seara intitulat Condamnati din pantec, care m/a ingrozit. Sper sa citesti mesajul sau poate altcineva care a fost la 4D. Va multumesc si va doresc sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hmirela se vede f bine fata, nasucul, buzele,degetelele...tot.mi-a inregistrat toata ecografia pe cd, e asa emotionant....

ENI 33+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

buna!la medcris se face ecografie 4D,eu am fost monitorizata de dr.Marginean cu ambele sarcini,si nu pot sa ma "laud"ca au fost sarcini usoare dar eu am iesit intotdeauna din cabinet linistita!mai sint multi medici buni:Capilna,Molnar,Pupaza,si multi altii.hai la "prieteni dintotdeauna"la muresence,acolo mai povestim de medici si altele....sanatate multa

Mergi la inceput