Gravidutze si mamici din CLUJ - 17
Raspunsuri - Pagina 3
carrie spune:
salutare gagici!
Meli,depinde de bb cand sa schimbi tetina la bibe , pe la 4 luni zic de ex cei de la Chicco da trebe sa incerci sa nu se inece.
mie mi-e f groaza de sterilet nu as putea spune de ce...sotul meu s-a gandit la vasectomie
Oana eu am caditza de la Cam din Cora si-s ff multumita.
fetelor in 12 oct se deschide Polus-ul si in 20 Iulius Mall fix intr-o perioada cand stam nasol cu banii da tot abia astept
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Victo spune:
ah..carrie, la noi e invers cu banii..pana in 10 oct stam prost..:)
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
redai spune:
Iulius Mall nu este o afacere asha de mare. Am fost in Bucuresti si au niste preturi de nu te posi apropia. Eu de ex aveam nevoie de o posetuta de gala si cea mai ieftina am gasit-o la 2 500 000. Cat despre Polus, noi asteptam Carrefour. E super, cam ca si la Cora dar speram sa fie la fel de mare ca si in Bucuresti.
mamicutza lui David
OanaAlina spune:
carrie, chiar azi merg la cora si ma uit si de cadita pentru bebelina!
cristina, trece te rog in listuta ca pe bebita o va chema Maria! La celalalt nume mai sunt necesare investigatii! Multumesc!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
antoni spune:
eu am inteles de la gincolog ca steriletul se pune dupa ce iti vine primul ciclu. cel putin mie asa mi-a spus.
mersi mult pt raspunsuri.
piti a fost azi toata ziua tare agitata, pe cat de bine a dormit azi noapte pe atat de agitata e acum. va pupic tare si aveti grija de voi, mai ales cele pe ultimele 100 de metri. va tinem pumnii cu piti sa aveti o nastere cat mai usoara
Meli
OanaAlina spune:
fetelor, oare si eu tot pe ultima suta is??? nu imi vine sa cred ca repede trece timpul!!!
OanaAlina
OanaAlina spune:
brrr, ce putina activitate pe aici azi!
maine dimineata merg la monitorizare! sa ne ajute Doamne Doamne si sa fie totul ok!
pupici la mamici si burtici!
OanaAlina
ALEX29 spune:
Tu fetelor is putzin cam speriata ,am fost la baie si am o secretzie putzin mai maronie .......l am sunat pe dr si a zis ca e ok
asa ati avut si voi inainte sa nasteti ??
am fost sa mi iau si tensiunea e 122/78 cica e ok
maine ma duc la control ,de abea astept ,nu mai am rabdare
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
ALEX29 spune:
DPOP fugi la cumparaturi nu mai astepta ,cu cat inaintezi in sarcina atat iti va fi mai greu
RIPLEY nu uita sa ne scrii ce faci la eco
cand ai timp te rog fa o poza cu scaunelul ala de baie cel folosesti pt piticutza
NRL super lista cu magazinele ,conteaza tare mult ca ai reusit sa o pui sa o vedem si noi
CARRIE ce bine ca se deschide si la noi IULIU S MALL
de abea astept
poate se vor face si locuri de joaca pt piticutzii nostri
ar fi super ,ne mai intalnim si noi la o poveste
38 DE SAPTAM TIADRIS ANDREEA
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile