Gravidutze si mamici din CLUJ - 17

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Eu stiu ca exista un singur magazin care se numeste Toria! Noi de acolo ne-am cumparat si caruciorul si patutul si ne-au facut si discount!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu stiu ca erau 2 (unul era si prin Marasti-dar na-m fost niicodata), iar cel din P-ta Mihai Viteazu e in statia autobus-ului care merge spre Gara (de acoilo am luat si eu salteluta pt pat, care e nefolosita ). Acum 2 ani lucrau si la parterul unui bloc de pe Calea Manastur, acolo mi-am facut eu hainele de gravida, dar intre timp au progresat si l-au inchis.
Centurile alea stiu ca nu le indica chiar toti medicii, mai ales in primele 6 saptamani dupa nastere, iar apoi puteti face abdomene, si gata burtik
Delia sanatate multa, la toti

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow nico..super lista aceea..asa i-am dat un copy=paste la mine pe desktop de numa..:)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor-stiti careva ceva de sterilet? ce parere aveti? e dureros cand ti-l pune?
si inca ceva.eu am pt piti biberoane cu o singura gaurica pt o luni. cand trebuie sa le schimbi? pe la trei?
mersi
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Meli, teoretic e 0-6 luni, 6-12, etc.
Io am avut unul de alta firma pana la 90ml, nu mai stiu varsta, apoi am trecut pe M de la Nuk si cu alea am ramas de la 5-6 luni, nu vrea nicicum tetina mai mare finutza mea fetita.

Sterilet: cica e ca o pitigatura cand ti-l monteaza, depinde ulterior cum il tolerezi. Eu cred ca la el voi recurge, AC nu mai iau veci.

Raluca???? cam liniste pe la tine.

Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Fetelor, vreau si eu in listuta!

Datele mele:

Felicia
- data nasterii 20.12.1977
- bebe - februarie 2008

Felicia, 19+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

meli, eu folosesc de la avent. Acestea are si tetine de la o luna, cu 2 orificii, la 3 luni cu 3 orificii...s.a.m.d.
Ai grija ca sunt unele firme care au cate un singur orificiu numai ca difera grosimea lui.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

la cat timp de la nastere este indicat sa se puna steriletul???
ideea de AC nu ma incant anici pe mine!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Oana, cam la 6 sapt, cand ai liber si la

Mersi de raspunsurile cu Toria, fetelor. M-am lamurit acum care este.

Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristina..o rugaminte ptr. listitza, Ilinca mea numai bb nu e, se apropie de 6 ani.. o tranformi in domnisorica, plsss

Ripley...muncesc si eu la niste hartogarii, acasa , ce-i drept tot ca sa ma detasez... de niste contractii dragutze ce ma sacaie de dimineata. Din amintiri, nu sunt de speriat dar s-ar putea sa ne apropiem....oricum la pat nu mai stau si am stopat NoSpa, ce o fi , o fi...Succes la echo!Sa ne dai vesti!

O zi frumoasa!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput