Gravidutze si mamici din CLUJ - 17
Raspunsuri - Pagina 2
OanaAlina spune:
Eu stiu ca exista un singur magazin care se numeste Toria! Noi de acolo ne-am cumparat si caruciorul si patutul si ne-au facut si discount!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
codruta_grg spune:
Eu stiu ca erau 2 (unul era si prin Marasti-dar na-m fost niicodata), iar cel din P-ta Mihai Viteazu e in statia autobus-ului care merge spre Gara (de acoilo am luat si eu salteluta pt pat, care e nefolosita ). Acum 2 ani lucrau si la parterul unui bloc de pe Calea Manastur, acolo mi-am facut eu hainele de gravida, dar intre timp au progresat si l-au inchis.
Centurile alea stiu ca nu le indica chiar toti medicii, mai ales in primele 6 saptamani dupa nastere, iar apoi puteti face abdomene, si gata burtik
Delia sanatate multa, la toti
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Victo spune:
wow nico..super lista aceea..asa i-am dat un copy=paste la mine pe desktop de numa..:)
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
antoni spune:
fetelor-stiti careva ceva de sterilet? ce parere aveti? e dureros cand ti-l pune?
si inca ceva.eu am pt piti biberoane cu o singura gaurica pt o luni. cand trebuie sa le schimbi? pe la trei?
mersi
Meli
Morgano spune:
Meli, teoretic e 0-6 luni, 6-12, etc.
Io am avut unul de alta firma pana la 90ml, nu mai stiu varsta, apoi am trecut pe M de la Nuk si cu alea am ramas de la 5-6 luni, nu vrea nicicum tetina mai mare finutza mea fetita.
Sterilet: cica e ca o pitigatura cand ti-l monteaza, depinde ulterior cum il tolerezi. Eu cred ca la el voi recurge, AC nu mai iau veci.
Raluca???? cam liniste pe la tine.
Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia20 spune:
Fetelor, vreau si eu in listuta!
Datele mele:
Felicia
- data nasterii 20.12.1977
- bebe - februarie 2008
Felicia, 19+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
redai spune:
meli, eu folosesc de la avent. Acestea are si tetine de la o luna, cu 2 orificii, la 3 luni cu 3 orificii...s.a.m.d.
Ai grija ca sunt unele firme care au cate un singur orificiu numai ca difera grosimea lui.
mamicutza lui David
OanaAlina spune:
la cat timp de la nastere este indicat sa se puna steriletul???
ideea de AC nu ma incant anici pe mine!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
Morgano spune:
Oana, cam la 6 sapt, cand ai liber si la
Mersi de raspunsurile cu Toria, fetelor. M-am lamurit acum care este.
Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Raluca spune:
Cristina..o rugaminte ptr. listitza, Ilinca mea numai bb nu e, se apropie de 6 ani.. o tranformi in domnisorica, plsss
Ripley...muncesc si eu la niste hartogarii, acasa , ce-i drept tot ca sa ma detasez... de niste contractii dragutze ce ma sacaie de dimineata. Din amintiri, nu sunt de speriat dar s-ar putea sa ne apropiem....oricum la pat nu mai stau si am stopat NoSpa, ce o fi , o fi...Succes la echo!Sa ne dai vesti!
O zi frumoasa!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png