Gravidutze si mamici din CLUJ - 17
Raspunsuri - Pagina 18
RAMONELLA spune:
Victo eu nu ma mai duc la exercitii,mi-e o lene,desiar trebui sa invat ceva respiratii....dar lenea e mare cucoana...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani
Victo spune:
ramo, dar stii unde se face?
hai cu mine, sa si mie mi-e lene..:)
dpop, trimite-mi pe PM o adresa de mail sa iti trimit modelul si legislatia.acum vezi tu daca cei de la serviciul sotului tau respecta chestia asta, caci eu pe cine am mai intrebat au zis ca n-are sens, ca de-abia daca i le da pe cele 5 zile.
deci, eu m-am dus cu modelul acela la dna dr..ea l-a stampilat si semnat..si sotul va face o cerere la serviciu.
dna dr am inteles ca ne va face instructajul cd vom veni cu bebe acasa.
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
OanaAlina spune:
cica iara se schimba vremea si va fi frig si ploaie! ce aiurea! speram sa fie o toamna lungaaaaa si frumoasaaaa!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
kitzy spune:
Lily felicitari si sarcina usoara iti doresc!
Multumesc si eu tuturor fetelor, nu ma numesc ca risc sa uit pe cineva.
Saptamana viitoare trebuie sa ma duc si eu sa-mi fac analizele, nu stiti, la policlinica se fac gratuit cu trimitere de la medicul de familie?
9+
RAMONELLA spune:
Victo la Neo Gym se face.Eu am mai fost acolo.Saptamana viitoare ma duc la control,sa vedem cum stau cu colul,adica marti.Eu aveam colul cam scurtut.Si dupa aceea sa vedem,daca pot sa vin sau nu.Dar oricum respiratii ar cam trebui sa invat.Si cursurile teoretice sunt interesante.Costa 1600000 pe luna.Nu stiu daca mai apucam pe o luna.Poate imi fac abonament pe 2 saptamani.
Stiu ca Pufu vroia sa mai vina.
Kitzy cum te simti??Ai greturi????O sa fie bine de data asta,ai sa vezi!!!!!
bebelina
poze
AMR 6 saptamani
Victo spune:
yep..weatherul meu confirma pe urm 10 zile..ploi si racire..dar nu va scadea sub 17 grade ziua.
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
felicia20 spune:
kitzy, FELICITARI pentru sarcina! Sa fie bebe sanatos si sa ai parte de o sarcina usoara!
Apropo de analize, eu mi le-am facut pe str. Horea, la Terra Med - o clinica privata, cu trimitere de la medicul de familie nu se platesc si, in plus, ai prioritate, nu iti trebuie programare, te ia prima indiferent cate pers. sunt in fata. Mie imi place foarte mult aceasta clinica. Succes!
Felicia, 19+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
OanaAlina spune:
kitzy, sunt o multime de policlinici particulare care au contract cu casa de asigurari. eu zic sa alegi una in functie de zona in care locuiesti si de unde te trimite medicul de familie!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
kitzy spune:
Multumesc. O sa ma orientez, sa vb mai intai cu doctora mea de familie.
Ramo nu pot sa ma plang foarte tare, am greturi dimineata si seara in special, dar daca ma intind ma simt mai bine. In schimb sunt plina de toane, nimeni nu se mai intelege cu mine
Va pupacesc, fug la servici!
9+
RAMONELLA spune:
Kitzy eu mi le-am facut gratuit la Rombel,de 3 ori pana acuma.Vezi ca s-a mutat,pe Motilor,unde a fost liceul de coregrafie,langa banca Tiriac.Si nu mai e asa de multa lume.
bebelina
poze
AMR 6 saptamani