Gravidutze si mamici din CLUJ - 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Meli se pare ca nu ma lasa forumul sa pun site-ul corect,ca e considerat reclama.
Cauta pe google carusel muzical simfonia luminii si miscarii.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza
tare rau am mai dormit ,gargaritza mea toata noaptea mi s a zbenguit in burta ,cred ca nici ea nu mai are rabdare

LILY FELICITARIIIIIII cred ca esti super fericita ,imi amintesc cum eram eu cand am aflat ,plangeam de numa si de abea puteam vb

LAVINIA stii oare doare cand iti rupe membranele????

OANA e miercurea viitoare ,de abea astept

RAMO draga tare rau am dormit azi noapte ,dar recuperez eu mai tarziu

NATALIA multa sanatate fetitzei si odihna tie

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Felicia, Oana, Bex...sa speram ca incheiem cu bine. stiind ce inseamna o nastere naturala,trebuie sa recunosc ca mi-e putin teama, da' ne-o ajuta DD sa trecem si peste asta!

Bex, asa m-as fi dus/duce la spectacol da nu ma simt fizic instare!

oricum, de cateva zile, raportez niste contractii mai "speciale"...sa vedem ce urmeaza, cat mai vrea bb la caldurica!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DELIA chiar ca ar fi super sa fim in acelashi salon ,desi nu prea cred ca e posibil eu pe 3oct trebuie sa fiu la spital iar tu pe 10 :(
SBARCIU mi a zis intradevar ca masuratorile sunt aproximative ....o sa vad eu atunci

CO tu tot la cafelutza?
lasa ca mai ai si tu un picutz ,odata trece

ok fetelor ,ma duc sa mi cumpar niste fructe

vb mai tarziu

38 DE SAPTAM si 3 zile TIADRIS ANDREEA

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

stati un pic sa inteleg si eu... teoretic vorbind, prima oara se elimina dopul gelatinos, apoi se rupe apa si ulterior membranele?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare si de la noi..
care in ultima vreme cum putem manca mai ca oamenii..ne satisfacem toate poftele...cat mai pot si eu trebalui..:)
vroiam sa va intreb care dintre fete mergeti la ceva ex.pregatitoare nasterii si unde? nu ma intereseaza gimnastica, ca e deja prea tarziu sa ma mai apuc..da ceva de respiratie..ca incep sa ma plictisesc pe-acas'..aa..am facut rost de la dr de fam de atestatul acel pt sot..asa ca in noiembrie, 3 saptamani va fi si el acas...si ne vom trezi impreuna noptile sa-l cocolim pe asta micu'..:)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Alex, ce ma bucur pentru tine!!!
Io n-as mai putea dormi de emotii...

Nicoleta 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

victo, imi explici si mie cum e cu atestatul pt sot? ca am auzit ceva vag, dar nu stiu despre ce e vorba. tare bine ne-ar prinde o perioada mai lunga de concediu, ca suntem numai noi 2 aici, nu-i cine sa ne ajute.

alex, pfii, ce repede, saptamana viitoare! din cauza ca e prea mare bebe o provoaca? nu stiam ca se face asa ceva

oana: mai intai se elimina dopul, apoi incepe travaliul , apoi ruperea apei = ruperea membranelor. adica inseamna ca curge lichidul amniotic in care a stat bebe, fiindca se fisureaza membranele. daca nu se rup ele, le rupe medicul.
acuma se poate ca sa se rupa apa inainte sa inceapa travaliul, caz in care e musai sa mergi la spital, ca sa nu apara complicatii, infectii.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

alex, toate bune si frumoase, dar de ce vrea dr sa iti provoace nasterea?

OanaAlina

Mergi la inceput

diana (dpop), multumesc!

OanaAlina

Mergi la inceput