Gravidutze si mamici din CLUJ - 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

lavinia, multumim de informatiile atat de detaliate!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

mi-am adus aminte... trusa pentru epidurala se cumpara sau este la gine 1????

deci sa inteleg sa vaccinul acela pentru Rh nu este gratuit? se da imediat dupa nastere?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

CRISTIANA nu am facut recoltare de celule,doream sa fac dar in august cand ma asteptam eu sa nasc am inteles ca cine trebuia sa fac recoltarea era in concediu,asa ca am renuntat ...o sa fac la al doilea copil.

GABRIELA si Miruna mananca foarte bine dar am foarte putin lapte doar 100 ml pe zi ,restul e completare....am luat si galactogil dar nu se vede nici o inbunatatire...oricum fetita a crescut si a facut falcute.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Oana au la spital trusa,eu am chemat pe dr. Puscas si i-am spus ca vreau epidurala,...ea a sunat dupa anestezist care a venit cu trusa dupa el...dupa ce ma rezolvat ia dat sotul 100 ron.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

nici la mine nu era medicul care trebuia sa recolteze dar daca ai chitul la tine, iti recolteaza alt medic. la mine au chemat pe cineva care era in momentul de fata in spital.
trusa de epidurala are medicul anestezist. tu trebuie sa-i spui numai medicului tau ca vrei, el il anunta pe anestezist, cum zicea si Lavinia.
fetelor, nu stiti niciuna unde gasesc aparat care se pune la patutul copilului si canta si si proiecteaza lumini pe pereti??????Please!
Meli

Mergi la inceput

nu-mi raspunde nimeni?
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da chiar nu stiu Meli sa-ti raspund.

Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Meli, la mag., chicco oe dorobantilor.
Dar eu l-as folosi cu mare masura ca bb e mic si-l agita.

Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Ripley-zici ca este la chicco?de ce il agita? zici ca nu e bine? ma gandeam ca ii linisteste si ii adoarme. dar cand e mai marisoara? am auzit de la o prietena ca era tare multumita.
mersi fetelor mult de tot
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seara buna fetelor,

alex ,ce faci esti bine?

am citit din urma ,nu am avut tipm pana acuma Sorana ma tine in "priza" tot timpul,iesim afara de doua ori .

Riplay ,ti-am ascultat sfatul cu ciocolata si bine am facut ,nu mai e asa agitata si noaptea doarmne mai bine.

oana,eu zic ca obtii informatii despre ce te intereseaza de la moase,ele tb sa stie cine e de servici anestezist,neonatolog etc.

cat priveste acel vaccin RH stiu ca tb sa fie gratuit sau cel putin asa era da cel mai bine ar fi sa intrebati inainte medicul sa fiti sigure.
iar 200 euro si 150lei la moasa e foarte bine .si eu i-am dat dupa cand a venit medicul sa vada cum ma simt,eram deja cu sotul langa mine la lauze .

Alex,eu am avut un soi de depresie in sensul ca nu acceptam sa-mi dea socrela sfaturi imediat dupa nastere si de nervi am scos-o afara din casa si porma mi-a parut rau daca nu o suna sotu a zis ca nu mai venea la noi ,da ia trecut supararea.

Sorana e tot mai vorbareata in fiecare zi spune cuvinte noi,numara pana la 6 porma le incurca ,canta si zice franturi din poezii,Doamne ce a trecut vremea parca numa acuma o alaptam.

va pup,Somnic usor!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput