Gravidutze si mamici din CLUJ - 17
Raspunsuri - Pagina 12
ALEX29 spune:
DPOP eu n am cautat inca vaccinul respectiv ,mi a zis asistenta de la laborator ca se gaseste destul de greu
lasa ca o sa l intreb deseara pe dr si iti spun si tie
dar e cam scump 350 ron ...is ceva banutzi
GABI multzumim mult pt lista ,dar pt ce ti trebuie supozitoare ???????
Mersi mult CARRIE
si tu fetelor BARBATZEII nostri unde asteapta pana nastem noi ???
daca ma apuca durerile noaptea cine mai aare timp de povestit cu anestezistul si cu tot convoiul ????
ramane probabil sa dam banii dupa .......
Si eu tot asa zic 200E sunt suficientzi pt dr ,mai ales ca pana acum numai la cabinetul lui ma am dus si la fiecare consultatzie 60 de lei
sa i ajunga
38 DE SAPTAMANI TIADRIS ANDREEA
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
OanaAlina spune:
raluca, normal ca si la mine a fost acelasi stil...
ce ma distreaza fazele cu "iubirile de gradi"!!! asta asa ca sa stiu la ce sa ma astept...
deci banii aia cand se dau, inainte sau dupa ca nu mai inteleg... pfuuiiii... cand ma gandesc ma apuca groaza....
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
ALEX29 spune:
Pai tu ALINA draga eu as vrea sa i dau inainte si cred ca asa ar fi cel mai bine ,sa vedem daca se poate ...cum am mai scris poate o sa fim nevoite sa ne bage direct in sala de nasteri si atunci ce facem ???..dar daca totul decurge normal este timp asa ca barbateii nostri pot rezolva treaba
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
OanaAlina spune:
alex, tu cum te mai simti? ai eliminat dopul sau inca esti in asteptare??? ah, ca mi-am amintit, prefer sa mi se spuna oana, desi imi place foarte mult si numele alina!
OanaAlina
CristinaGoji spune:
redai - sincer nu prea pot crede ca se va ingrasa de la suc. Nu are nici proteine, nici grasimi, nici minerale, nu vad cum ar putea sa ia in greutate de la suc, mai ales daca-i inlocuiesti o masa. Laptele, fie el si de soia, tot mai hranitor este decat sucul.
Vladut mananca fructele intregi, dar el e mai mare, oricum acestea au fost ultimele pe care i le-am introdus din schema de diversificare.
Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
mandyksch spune:
Sal'tare.
Fost-am sambata in Cluj si bineinteles ca nu i-am gasit incaltari. Oferta putina, piciorusele lui Kriszti sunt cam grasunache si tare greu ii gasesc, musai sa ii iau cu 1-2 nr mai mari ca altfel nu-i intra piciorul.Mai asteptam, bine ca e soare afar si nu ploua.
Meli, citeam ca bb ta e cam plangacioasa si doarme f putin peste zi. La varsta asta ar trebui sa doarma cam la 2-3 ore de la ultima trezire. Iti spun asta pentru ca al meu facea la fel. Nu dormea si urla, era deja prea obosit si nu mai reusea sa adoarma, e un adevarat cerc vicios. Vai ce vremuri, nici nu vreau sa imi aduc aminte.
Redai, de ce vrei sa incepi asa repede diversificarea? La 3 luni sa inlocuiesti o masa de lapte? Io zic ca mai ai timp destul, asa pe la vreo 5-6 luni e indicat sa incepi diversificarea.
Fetelor nu imi vine sa cred ce scoruri sunt acum in Cluj la nasteri, chiar asa rau s-a ajuns? Io in 2005 am dat 150 Euro pt cezariana (adevarat, era la alt curs Euro atunci, ajungea la 600 RON), alte fete au dat 300-400 RON pt naster normala, si 150 RON am dat la anestezist. Rau am ajuns.
OanaAlina spune:
sincera sa fiu si mie mi se pare enorm 200 de eur... si la urma urmei cine e de vina? pai tot noi....
OanaAlina
antoni spune:
mandyksch- nu stiu, a mea nu vrea nicicum sa doarma in cursul zilei. orice as face. in schimb doarme bine noaptea. aseara a adormit pe la 10 si s-a trezit la 7 seara. eu zic e e tare bine asa
carrie-eu am recoltat celule stem pt piti, ti-o recolteaza din cordonul ombilical, nu afecteaza bebeul deloc.
fetelor careva imi puteti spune pleaseeee unde gasesc aparat care canta la patutul copilului si proiecteaza figurine pe perete??????
va pupic pe toate
Meli
laviniaN spune:
Alex dopul gelatinos era aproape transparent cu firisoare de sange si foarte gelatinos,aveam dureri ca la ciclu cand a inceput sa se elimine.
Apropo de tarife:am dat 700 la dr,200 la moasa ,la asistente nimic pt ca moasa sa ocupat exclusiv de mine ,ea ma spalat ,ma dus noaptea la toaleta,mi-a adus apa cand i-am cerut ,ma spalat....100 la anestezist,100 la neonantolog si in rest am mai dat la sistentele de la copii cate 10 lei.
banii i-am dat dupa ce am nascut chiar si la moasa,iar la dr doar a doua zi dimineata ia dus sotul banii si un buchet de flori.
PE timpul travaliului sotul a stat langa mine de dimineata de la 10 cand a ajuns el la spital pana noaptea la 1,nascusem la 22 seara.
eu am avut noroc ,medicul meu era de garda in ziua cand am nascut si a fost tot timpul langa mine si ma incurajat,mi-a dat o rezerva cand eram in travaliu sa poata sta sotul cu mine.anestezia am ceruto eu pe la 19 seara pt ca nu stiam cat o sa mai dureze pana la dilatatie 10,cand am facut anestezia eram dilatata de 4 cm...dupa care m-am dilatat foarte repede in 3 ore am nascut,nasterea a durat doar 10 min din 5 contractii am nascuto pe Miruna...in schimb travaliul a fost foarte epuizant.
initial eram hotarata sa nu fac epidurala ,dar credetima fetelor ca merita,dupa ce si-a facut efectul anestezia parca imi luase durerea cu mana,in timpul acela cat dureaza anestezia cam 2-3 ore incercati sa dormiti sa va refaceti fortele pt nasterea propriu-zisa.
la mine a fost destul de nasol pt ca eram dilatata de10 cm trebuia sa nasc si nu-mi trecuse efectul anesteziei asa ca,nu simteam foarte bine cand trebuie sa imping si cum,dar ma invatat medicul si am nascut foarte repede.
e important sa ascultati ce zice medicul si sa nu impingeti aiurea,doar cand spune el.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
antoni spune:
alex-tatii asteapte de obicei in fata salii de nastere,
careva dintre voi a intrebat de unde stiti care e neonatoloaga.pai la gine 1 este doar doamna Mitrea, eu asa stiu. si oricum o veti cunoaste in prima zi cand vine la bebiti si daca stati oricum 3 zile, aveti timp...hihi
Meli