Scoli generale - Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danda spune:

Constat cu mare satisfactie ca sunt multe mamici active si informate pe aici....Deci am intr-adevar nevoie de cateva informatii....
Odata cu experimentul clasa 0, trebuie sa vad in perspectiva lucrurile si dupa primele cercetari scloala HN Berthelot este prima pe lista pentru puiutul meu.
Asa ca, draga Roxana C. fii te rog amabila si lumineaza-ma si pe mine cu invatatoarele pentru 2012 si 2013. M-ai ajuta foarte mult ca sa stiu de unde sa incep.Inca nu sunt hotarata daca sa-l dau la clasa 0 sau clasa 1....desi inclin pentru varianta 2....dar daca invatatoarea este acum....
Apreciez orice informatie in domeniu...(a_dosinescu@yahoo.com)
Multumiri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2012 spune:

Buna tuturor! Se pare ca clasa 0 supravietuieste cel putin inca un an scolar (2013 - 2014) motiv pentru care si noi am pornit cautarile (fetita noastra implineste 6 ani anul viitor).
M-ar ajuta foarte mult sa aflu informatii despre scolile Sf Vasile, IA Bassarabescu si Sc 25 (activitate la clasa, dotari, ce pregatiri au pentru clasa 0).

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Revin la subiect sa va spun ca dupa rocada din vara, cand s-au anulat toate inscrierile neoficiale si scolile au primit toti copiii arondati, am inscris-o pe Carla la Sc. 14, unde aveam o recomandare buna. Am mers in clasa 1-a.

Nu pot sa zic decat ca am avut mare, mare noroc sa gasim o invatatoare minunata. Desi sunt 36 de copii in clasa, de la 6,5 ani la aproape 8, lucreaza cu fiecare in parte, la nivelul lui. Nu e concursomana si nu are pretentii exagerate, nu ii omoara cu temele, are multa rabdare si se vede ca iubeste copiii... va spun sincer ca inca nu-mi vine sa cred ca mai exista astfel de dascali.

Anul asta s-au format 4 clase I, in loc sa se faca 5, asa ca un mare inconvenient e numarul mare de copii din clase. Scoala arata destul de bine (sincer sper ca a fost consolidata de pe vremea in care am invatat eu acolo, cand laboratorul de biologie era in ruina...).
Gardianul e foarte atent la copii (e platit de parinti, scoala neavand buget pentru asa ceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns made_in_ro spune:

Eu vreau sa transfer baiatul la aceasta scoala (fosta scoala nr. 14), in clasa a 6-a pentru ca ne mutam. Stiti cumva cum e in clasele 5 - 8? Cum sunt profesorii? Sau puteti sa ma ajutati cu alta scoala din Ploiesti unde sa se invete bine? Copilul meu e un copil bun, dar trebuie un pic impins de la spate, sa i se dea teme pentru acasa, el singur nu prea vrea sa faca suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns made_in_ro spune:

Ca sa completez, nu o sa stam in Ploiesti, ci intr-o localitate la cativa km distanta. Mai usor ar fi sa fie undeva in zona de sud sau in centru. Intr-adevar, scoala Sf. Vasile e cam departe si nu sunt sigura daca e bine sa fie la distanta asa mare de casa. Astept recomandari, va rog. Eu am plecat de mult din Ploiesti si am inteles ca s-au schimbat foarte multe. De exemplu, am aflat ca fosta scoala nr. 1 de pe Bobalna nu mai e cea fost inainte, acum multi ani cand am invatat eu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Scuze ca n-am mai intrat pe subiectul acesta, acum am dat de el (iarasi). Daca mai intereseaza pe cineva despre scoala 25 (Berthlot), va dau detalii.

In toamna il am pe cel mic care va merge in clasa 0. Cum invatatoarea fetelor a luat clasa I, sunt in cautare de o alta invatatoare, in primul rand tot la scoala 25. Dar ptr ca si nepoata mea va merge in clasa 0 ma interesez si de scoala 14.

JG, auzisem ca scoala 14 are clasele 0 la scoala Ion Creanga ( nu-i fosta scoala nr 5?). E asa sau nu? Stii cumva daca are si after school?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Da, clasa 0 s-a organizat la scoala 5 (Ion Creanga). Acolo invata si clasa a 3-a a scolii 14 anul asta.

Cred ca si noi vom face un stagiu de un an acolo dar mie imi convine ca e mai aproape de casa...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

JG, clasele 0 au fost luate de invatatoarele care au avut clasa a 4-a in vara? (Gilda Schiller- nu stiu daca am scris corect, Cristina Marin si ...am uitat numele celei de-a 3-a, ceva cu B...era mai in varsta, nu stiu daca n-a iesit la pensie, iar pe a 4-a n-o stiu, nu era in seria trecuta cand a fost fii-mea cea mare clasa I ), sau au venit invatatoare noi? Si cu invatatoarea de acum, din clasa 0,vor merge in continuare pana in clasa a 4-a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Au venit invatatoare noi pentru clasa 0.
Cele de care zici tu au luat clasa 1. Dar de anul asta vor lua clasa 0 cele care termina acum clasa a 4-a si vor merge pana la capat cu ei.

Uitasem in mesajul trecut: nu exista after.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns made_in_ro spune:

Daca tot s-a reactivat subiectul, aveti niste sfaturi si pentru mine? Nu am reusit sa fac nimic pana acum.

Mergi la inceput