Praga

Praga | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Buna!

Urmeaza sa mergem cateva zile la Praga in noiembrei, doar eu si sotul meu, o mini vacanta sa ne relaxam putin. Mi-am dorit dintotdeauna sa vad Praga, mi se pare un oras plin de farmec. Ce imi puteti recomanda in Praga, ce nu trebuie ratat, ca sa zic asa? Eventual recomandari hoteluri. Inca nu am fost la vreo agentie sa vad ce au ei, urmeaza.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

http://www.prague.net/sightseeing

Asta pentru ca eu nu-mi mai aduceam aminte toate denumirile. Golden Lane (Ulita de aur) este foarte pitoreasca.
Despre hoteluri nu stiu nimic. Noi am fost cu grup organizat si sincera sa fiu nu-mi aduc aminte ce hotel a fost.

Praga este foarte frumoasa.

Vacanta placuta.

Monica-Matz 22+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cauta in arhiva. S-a discutat in citeva rinduri. Ai sa gasesti stafuri utile.

E un oras tare frumos! Mie mi-a placut muuuult mai mult decat Parisul, si m-as intoarce oricund cu mare placere acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sotul meu a fost acum 2 sapt la meciul Stelei..Nu stiu ce trebuie vizitat insa mi-a zis ca e superba, ca mancarea e ieftina si hainele la fel...mi-a si demonstrat. Ce voiam sa-ti zic este ca a stat la o pensiune f frumoasa unde a dat vreo 50 euro pe camera cu mic dejun. Daca te intereseaza il intreb de ea si-ti arat si poze.

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Roxana as fi si eu interesata de pensiunea respectiva.
Daca ai mai multe detalii...
Eu am mai fost in Praga si mi-as dori sa mai merg.
Nu mai tin minte denumirile dar mi-as dori sa ma plimb pe strazile orasului pur si simplu si sa ma bucur de frumusetea orasului fara o tinta anume.
Preturile sunt mult mai mici decat la noi dar si limba imposibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Stie cineva cum este vremea la Praga la inceput de noiembrie?Din cate informatii am este frig si vara....sper doar sa nu fie o perioada ploioasa,cam ce temperaturi sunt,stiti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Acum sunt cam 5-6 grade dimineata si max 15 la pranz.In noiembrie poate ajunge si sub 0 grade dimineata si la pranz max 10-12.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Inex,te deranjez si eu cu o intrebare,o parere de fapt.Am gasit cazare la pret convenabil(apartament in centrul Pragai),si am dori sa ne petrecem Revelionul la Praga.Crezi ca fac o alegere buna? Cum arata orasul in perioada sarbatorilor.Temperaturile am inteles ca sunt destul de scazute.

Multumesc mult.
Ameea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Da,categoric e o alegere buna.Orasul e superb si iarna si vara.De revelion este foarte frumos mai ales centrul,orasul vechi si podul Karol.Temperaturile sunt in general mai scazute putin ca si in Romania dar de obicei cel mai frig e in ianuarie si februarie.Anul trecut de ex a fost si aici o iarna blanda cu minim de -10 dar doar 2 ,3 zile.In rest cam toata iarna au fost temperaturi peste 0.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Multumesc tare mult pentru raspunsuri,imi sunt de un real folos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

sotul meu va pleca pt 1,5 luni la un curs in cehia( nu retin numele orasului) si as vrea si eu sa merg pt cateva zile in Praga sa ne petrecem un w-end. care este mijlocul de transport la care sa apelez? avion, tren, autocar? care sunt punctele forte ale orasului? in imprejurimi avem ceva de vizitat? am cautat detalii despre biletele de avion , am gasit o singura aferta dar mi se pare enorm de scumpa:197 euro fara taxe de aeroport...
Chiar nu a fost nimeni la Praga sa dea mai multe detalii?
eu as vrea sa merg in perioada 8-12 nov pt k atunci vom sarbatori 7 ani de la nunta...dar sa vedem. In functie si de raspunsurile pe care le voi primi aici ma voi decide...

Madalina 8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput