Praga

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Buna,

Am fost in Praga in august. Orasul este superb, foarte aglomerat in timpul verii, dar in noiembrie cand vreti voi sa mergeti este mult mai lejer si puteti vizita in liniste. Nu trebuie sa ratati: castelul din Praga, piata orasului vechi, podul Carol. La castel este impresionanta catedrala Vitus, gradinile de vara, vechiul palat regal. In piata orasului vechi este vechea primarie cu un ceas astrologic. Praga are de asemenea o gradina zoologica foarte mare... ideala pentru copii. Ar mai fi colina Petrin daca aveti timp.
In Galeriile nationale la etajul 3 sunt tabluri de Picaso, Van Gogh, Gogain, Renoir...

Mancarea este foarte foarte ieftina in Praga (poate exceptand restaurantele care sunt exact in piata cu primaria veche). Aveti grija ca portiile sunt uriase . Cazarea in schimb este foarte scumpa. Eu am stat la Hotel Globus. Direct acolo sau de pe site-ul lor camera era 90 euro, dar eu am rezervat de pe gtahotels.com cu 44 euro. Acum vad ca in noiembrie e 31 euro camera. Conditiile sunt foarte bune, singura problema ar fi ca e destul de dificil de gasit. E mai la marginea orasului, dar este metro foarte aproape ca sa ajungi in centru.
Dati cautare dupa Praga pe www.gtahotels.com si ordonati rezultatele dupa pret. Veti gasi si Globus.

De vreme nu stiu cum o sa fie, si nici de avion (noi am mers cu masina).

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Obiectivele turistice le-a enumerat foarte bine Selket.
Vremea, asa cum am mai zis ,e putin mai rece ca in Romania.
Despre mijloacul de transport cu care poti ajunge ,eu zic ca ar fi cel mai comod cu avionul.Se face cam 1,5 ore din Bucuresti.Cu autocarul e mult mai ieftin dar din cate am auzit foarte obositor.Ar mai fi varianta cu trenul,la vagonul de dormit.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

helloooooooooooooooo..

spuneti-mi, va rog, ce stiti edspre site-ul www.gtahotels.com ?

cum este??pot face rezervare acolo??ma refer la seriozitate....

...asteptam sa vedem dublu din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Selket si noi vrem sa ajungem la Praga in mai si tot la globus ma gandeam sa fac rezervare,am citit pareri bune despre el!Ai zis ca se ajunge cam greu,mie mi s-a parut relativ usor de ajuns daca vii cu masina pe autostrada dinspre Brino....Voi ati abut mic dejun inclus?A fost continental sau cald?Ati schimbat acolo euro sau ati cumparat de la noi coroane?

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si noi am fost in Praga intre sarbatori. Am inchiariat un apartament cu 2 dormitoare si am platit 178 euro pe doua nopti si 3 zile de aici
http://www.stopcity.com/en/accommodation/apartment/
Orasul mi-a placut la nebunie dar nu voi mai face calatorii in timpul iernii pt ca a fost foarte frig si am inghetat in timpul zilei prin oras desi eram imbracati bine si copilul avea echipament de munte pe el.Cand ajungi in Praga gasesti harti gratuite peste tot in centru vechi si poti sa vezi unde este tot ce e de vazut.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

allinia,
fetele ti-au cam raspuns ce tb vizitat.
Praga e superba merita vazuta. Mancarea e f. buna.Am inteles ca imediat dupa revolutie au fost f multi americani care au cumpaart imobile. acuma- mi-e nu mi s-a parut Praga o capitala ieftina. (poate pt ca si am intrat numai in magazinele din centru). am vazut ca ai fost deja. impresii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Intradevar Praga este superba,minunata,insa iarna este foarte frig si ar fi de evitat....noi am mers la sfarsitul lui octombrie si am prins o vreme splendida in cele 4 zile cat am stat acolo.Nici mie nu mi s-a parut a fi o capitala ieftina,chiar deloc....poate daca o compari cu alte mari metropole,dar fata de Bucuresti nu mi s-a parut.Oricum este un oras de care te indragostesti si unde sigur iti doresti sa revii.Noi ne-am oprit si am innoptat la Gyor,in Ungaria,iar a doua zi la ora 14,eram in Praga.Este important sa gasesti cazare care sa aiba corespondenta cu centrul istoric,altfel se pierde mult timp cu transportul si e pacat,cand sunt atat de multe de vazut.Nu se ajunge greu insa este foarte de folos un GPS.Noi ne-am descurcat in alte dati cu harti,insa GPS-ul este nemaipomenit,mai ales in oras.Din Bucuresti se fac 18 ore de mers continuu,din care 10,12 ore in Romania,insa eu nu recomand...calatorie placuta,va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pregatim si noi o vacanta in Praga. 5 zile ar fi de ajuns pentru a vizita principalele obiective?Poate ne recomanda fetele care au fost acolo cateva hoteluri care sa aiba un raport acceptabil pret-servicii oferite, m-am documentat putin si hotelurile ar fi singura problema care ar putea strica vacanta in Praga, in restul totul e minunat.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

praga este un orash f frumos, este de preferat sa-l vizitati vara, sa puteti face si plimbarele cu vaporashul...dar nu numai...este de mers pe jos(drumuri de "batut" cu piciorul) si puteti lua "pachete"de la angentiile lor si sa nu va limitati doar la praga...sa vizitati si imprejurimile...
vacana placuta!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Pregatim si noi o vacanta in Praga. 5 zile ar fi de ajuns pentru a vizita principalele obiective?
Poate ne recomanda fetele care au fost acolo cateva hoteluri care sa aiba un raport acceptabil pret-servicii oferite, m-am documentat putin si hotelurile ar fi singura problema care ar putea strica vacanta in Praga, in restul totul e minunat.

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

Noi am stat 5 zile si a fost arhisuficient.

Eu am stat la www.hotelstep.cz/?l=en&s=ohotelu" target="_blank">Hotel Step. Am platit 60 euro camera dubla cu mic dejun inclus. Am fost in august 2006.

Alina

Mergi la inceput