Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 20
creem spune:
Monica...chiar ca sunteti niste frumoase! Dar zi-ne si cine e in poza..."de la stanga la dreapta" sau dupa haine ca eu nu va stiu!
33+
ina78 spune:
Bisous este in spate, imbracata in alb.
Atita stiu.
Poate reusesc sa ma incadrez in timp miine sa merg sa vad de draperie. Daca nu..
Eu mi-am amintit ca atunci cind faceam crize biliare sau cind erau crize mai puternice, mergeam la dr si-mi mai facea perfuzii in care punea si no-spa. De aceea am dedus ca poate fi bun.
Miine la prinz merg la dr sa am sfatuiesc ce fac cu bila, pina acum a fost cuminte dar acum... a inceput sa faca crize.
eu - Ina
- puiutul meu
florin-a spune:
Bisous , Mav,sau alte mamici ce ma puteti ajuta!!!!!!!!!!!Ana are pe picioruse (doar pe picioruse)niste bubite mici rosii care nu supureaza si care nici nu imi dau impresia ca o mananca ca altfel cred ca nu ar putea dormi.pe piciorul drept undeva in zona inghinala si la glezna in rest doar cateva pe pic iar pe celalalt tot asa cateva pierdute si cateva la incheietura genunchiului.Am vb cu medicul ei i-am explicat si mi-a spus ca e posibil sa fi facut o alergie la ceva:detergent(folosesc ariel de la nastere si nu am avut probleme), praf,Exclus alimentatie ca ar fi trebuit sa aiba peste tot.
Cert este ca sambata cand am plecat la Buzau nu avea absolut nimic iar duminica seara cand ne-am intors le-am vazut.SA FIE DE LA SCHIMBAREA DE AER????SAU DE LA PRAF CA AM STAT CU EA PE BANCHETA DIN SPATE TINUTA DOAR IN BODY(MENTIONEZ DACIE CARE SIGUR ARE PRAF IN BANCHETA)
MEDICUL MI-A SPUS SA II DAU PERITOL SI O MIXTURA ANTIALERGICA
Daca e de la detergent cu ce sa spal???
pupici si astept cat se poate de urgent raspunsurile voastre
Sunt cam nelinistita PARCA NU REUSESC SA MA CALMEZ..EU ACUM SUNT LA NAVODARI SI FATA E CU MAMA LA cONSTANTA.
PS.Mama spunea ca si frate-miu cand era mic facea aceeasi chestie ca ea cand il ducea la tara.
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
docdecap spune:
quote:
Originally posted by creem
Monica...chiar ca sunteti niste frumoase! Dar zi-ne si cine e in poza..."de la stanga la dreapta" sau dupa haine ca eu nu va stiu!
pai bisous in spate, si in fata monicile :)
eu stanga, mokkika dreapta. trebuia sa facem si o poza cu burtica respectiv copii, dar cat am fost in parc la soare am uitat de aparatul de pozat, atunci as fi prins actiunea in actiune!!
sper sa mai fie ocazii si sa ne mai vedem cat mai multe!!
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Fetele, mi-a placut si mie poza. O sa ne vedem la viitoarea intalnire. Sigur.
Florina_a, bubutele ar putea foarte bine sa fie si alergie alimentara chiar daca nu sunt pe tot corpul, baietelul prietenei mele are din cand in cand reactie alerguca de la laptele de vaca si ii apare numai pe manute.
Avem subiect nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108561
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
bisous spune:
Buna dimineata fetelor,
Florina,apropo de bubite nu te speria cred ca cel mai probabil este asa cum ti a spus si doctorul o dermatita de contact(alergie la ceva exteroir, poate sa fie detergent,material textil , praf...),nu e grav deloc totul e sa iti dai seama la ce mai ales ca nu geneaza copilul.Cristina mea avea gamba piciorului plina de bubite de genul asta si am descoperit ca era de la niste sosete care nu erau bumbac 100%,aveau in compozitie si sintetic si de acolo alergia , am eliminat sosetele si bubele au disparut,alta data (de fapt s a imtamplat de 2 ori)am fost la scoacra meacare are 5 caiini,si s a umplut copilul de bubite,cred ca de la parul de caiine , prima data am banuit de la ce iar cand s a imtamplat a 2 oara am fost sigura.Toata lumea are alergii din astea de contact la ceva , eu am la puful de piersicade ex si la alama cupru (aveam o bratara adusa din tunisia care mi a facut rana la mana).Asa ca stai linistita ,nu e grav ,trece de la sine ,pupici
Ina,draga mea ce rau imi pare ca te chinuie bila ,sper din toata inima sa nu ajungi sa faci crize in plina sarcina ca se spune ca sunt mai rele dureriile ca o nastere si nici nu poti sa iei prea multe calmante , dar nu pune raul inainte si consulte te cu medicul tau sa incercati sa o tineti sub control.Nu e nimic ca nu ai putut ajunge de data asta la intalnire ,vorba lui docdecap ne intilnim saptamanal daca vreti , facem un club cu zi fixa de intalnire.
Madaluta,bine ca ai gasit pe cineva sa te ajute.Cum sta 8 ore pe zi?Nu te simti stanjenita ca ea se ocupa de darius si tu te odihnesti , e pentru binele tau si a lui bebe 2,si nu iti fie rusine ca doar platesti serviciile ei , apropo cat ii dai?
O sa te obisnuesti si o sa vezi ca o s o consider indispensabila peste un timp.
Multumesc fetelor ca ati sarit in ajutorul meu cu perdelele.Nu era o urgenta ieri dar saptamana viitoare cred ca ma duc unde a spus Ellen pe interioara sa vad , daca nu gasesc ma duc la bricostore.Sunt pentru apartamentul cel nou la bucuresti care il facem pentru inchiriere si din cauza asta nu sunt prea stresata sa fie tot ce este mai bun.Va multumesc inca o data Docdecap,Dana,Ina ,Ellen de sfaturi
Docdecap,ai dreptate cu statul aplecata , mi se pare ca varsta la care incep sa mearga e cea mai solicitanta fizic , te toaca toata ziua ,da deh devin si ei omuleti hotarati si curioooos.
Mokika , multumesc de aprecieri la adresa copiilor mei.Si Teo e un scump si un cuminte , asteptam sa il vedem in actiune peste cateva luni.Poate o cunoastem si pe Crina data viitoare,cred ca ai copilul cel mai mare dintre noi asa ca o sa te tot fac apel la experienta ta de mamica de fata
Eu o sa plec maiine dimineata la bucuresti , vine scoacra mea de la pitesti sa stea cu copii ca noi trebuie sa umblam pe la magazine de mobila , covoare ,etc , vreau sa ma duc si pe la Ikea sa vad.Trebuie sa ne si certam cu chiriasul nostru de la apartamentul vechi sa ii cerem sa plece ca ultima data cand s a dus sotul meu acolo era dezastrul de pe lume,ziceai ca a trecut un tsunami pe acolo.Asa ca va rog sa nu imi duceti dorul prea rau asta 2 zile , revin duminica seara
bisous spune:
Vroaim sa intreb daca stie cineva ceva de Mav , e plecata din oras?Ca nu a mai intrat de o saptamana pe aici si incep sa imi fac griji.Eu am vorbit cu ea duminica dimineata si era ok.
ellen79i spune:
Buna ziua
INA am fost ieri seara la control. Totul a fost f bine. Se pare ca bb are 6 sapt si 3 zile, 0.56cm, sarcina este intrauterina, dar din pacate e f mic si nu a putut sa-mi spuna mai multe. Asa ca pe 22.10.07 m-am programat iar si atunci sper sa aud si inimioara lui bb.
A fost f bine....emotii logic dar...interesant.
In ceea ce priveste mag de pe Interioara 1 spune-mi te rog cu ce te duci ca sa-ti spun cum ajungi mai usor...
ellen79i