Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau ce bulshit. eu credeam ca fiind joi, vineri e mai liber. inseamna ca in wk e omor. al meu deja s-a oferit sa stea cu copilul numai sa nu-l fortez sa mearga.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Nici nu stiu de ce ma mai plang...la cat scroeti nicio sansa sa apuc sa raspund la fiecare.
Noki, de la Bistrita la Dej sunt 60 km si de aici la Baia Mare sunt inca 90. Festivalul e de vineri pana duminica. Noi inca nu stim unde mergem, sper ca nu se trezeste sotu' ca tre sa meraga la lucru si sambata ca il si impusc.
Maria- Alexia,multumim pt felicitari. Da Kriszti e un vorbaret fara pereche, in schimb de ex. nu prea ii place sa construiasca, vine cu lego la noi, dar sa ii construim noi, in schimb al tau...ce sa zic, cred ca fiecare din copilasii nostri e un pic mai avansat fata de ceilalti dar la alte chestii. Cu durerea de piciorus din primavara am ramas nicicum. La Pediatrie I nu m-am mai intors, iar la Spitalul de Recuperare dr ne-a spus ca nu are artrita, nici vorba, dar are genu valgum si platfus. Acuma pe 16 ne intoarcem la aceeasi dr la control, la cabinet la ea, ca nu mai vreau sa stau la cozi in spital. Sper sa fie ok.
Lavi, daca te consoleaza cu ceva, eu am pus pe mine 3 kg in concediu , ca am mancat cam necontrolat, si acum ma chinui sa dau jos dar se pare ca nu am suficienta vointa. Vreau sa dau jos vreo 3-4 kile ca nu ma simt bine asa cum sunt. Dar tu eti slaba, pe tine chiar nu se vede ca ai doi copilasi.
Gandacel si Lavi, sa stiti ca si eu am fost socata cand l-am auzit recitand cartulia si nu-mi venea sa cred. El stie f multe poezioare si cantecele, leaga propozitii si scoate din el niste fraze de te crucesti, intr-o seara s-a intins pe spate pe patul nostru si a spus oftand "vai, ce obosit sunt". A fost mortal. Nu stiu ce sa zic, si vara-mea care e educatoare se mira de progresele pe care le face Kriszti, mama e speriata, zice ca n-a vazut asa ceva in viata ei, si ea a lucrat intre copii.
In orice caz, se pare ca in acest sens stam bine de tot, dar sunt alte capitole la care stam prost: am inceput sa mergem tarziu, pe olita nu stam decat atunci cand avem chef, caca pe olita ffff rar, mai bine se ascunde dupa patut si face kk in pampers. Dar asta e, io nu il stresez prea tare, pana la urma va face pe olita, nu?
Tania, m-a emotionat foarte tare povestea nasterii Annei, ma bucur ca fericirea intalnirii cu ea te-a facut sa uiti de tot ce e dureros. Sa fiti sanatoase, si copilasii tai sa se inteleaga frumos.
Dordia, iti urez spor la mutat, cred ca o sa iti fie foarte greu in perioada urmatoare, dar pana la urma o sa merite efortul.

Subiectul zacusca, fetelor la mine, e din categoria SF, desi se zice ca unguroaicele sunt gospodine, apoi io is chiar exceptia de la regula , am noroc cu ai mei, ca pun ei pe iarna si pentru noi ca altfel...nu stiu ce o sa ma fac cand nu va mai fi asa.

Incerc sa ma intru mai incolo, acum ar cam trebui sa ma duc dupa pitic. Le doresc sanatate multa mamicilor si copilasilor bolnaviori.Pupam toata colectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Fetele ,am intrat un pic sa va zic ce-am patit aseara :Acu' 2 zile baiatul a cazut de pe un scaun din bucatarie si s-a lovit la cap ,spre timpla ,a urlat citeva minute dar s-a calmat repede ,i-a ramas un cucui urat si s-a invinetit,in noaptea aia a fost cam agitat dar nimic iesit din comun ,ieri a fost vioi,s-a jucat iar seara pe la 21:00 mi-a varsat in jet de 2 ori si a adormit brusc dupa a doua tura de voma iar in somn a marait ,sforait ,respiratie ciudata ,asa ca am chemat salvarea .Au venit dupa 2 ore cind deja se ,,comporta'' mai bine ,consultindu-l n-au observat nimic ,abia dupa ce le-am zis de cazatura au intrat in panica ,m-au asigurat ca a facut convulsie ceea ce-i exclus ca doar nu's batuta in cap sa nu-mi fi dat seama ,in fine ,ne-au dat trimitere la Bagdasar pt o tomografie ,pe la 2:00 eram la spital incercand sa convingem copilu' sa se cuminte pt a i se putea face tomografie (nu va imaginati prin ce am trecut si cite ginduri negre mi-au trecut pina am aflat rezultatul),a iesit bine ,nici o leziune ,nothing dar au vrut sa ne interneze pt supraveghere dar am refuzat ,am plecat pe ,,semnatura'' noastra ,pe drum a fost vesel ,era incantat de masini ,tractoare ,lumini ,azi e vioi dar e schimbat la fata ,pare bolnavior ,nu stiu deloc ce sa cred ,oare pot aparea probleme mai tirziu ??Au trecut deja 48 de ore de la cazatura
Azi am fost si la dr de familie care zice ca-i ok doar un pic de rosu in gat ,voi ce ati face in locul meu???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Off Madutza ce m-ai speriat!eu nu ma pricep, dar cred ca Tomografia aia e sfanta, nu putea sa nu fie concludenta.poate restul de stare e de la rosu in gat.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADUTZA, ce patanie! nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar va tin pumnii sa nu fie ceva grav! urmareste-l in continuare ,iar daca, Doamne fereste se mai intampla ceva suspect, mai vezi ce zice si alt doctor!

MANDY, felicitari micului vorbaret! si Serban vorbeste destul de bine si spune povestile, dar asa, ne completeaza! bravo lui Kriszti!
multa sanatate tuturor, mari si mici! sper sa citesc numai vesti bune de la toti!JOY si TANIA, un gand bun pentru mamicile de 2 bebelusi frumosi! putere multa!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madutza-brr,brr,prin ce ai trecut!
urmareste-l in continuare ,multa sanatate!
si mie mi-e teama - a inceput mandra sa se catere peste tot si trebuie sa fiu atenta la ce las pe masa( cutit,furculita),plus cazutu de la inaltime.

mandy-felicitari pt micul vorbaret!
noi tot la stadiu de greaca veche - chineza suntem,dar in schimb vrea sa-i citesc non-stop .
fetelor -dupa o cura de antibiotice de 10 zile cand e safe
ca nu vreau sa fiu.Eu stiu 3 zile, voi?

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Seara buna!
Am luat rezultatele uroculturilor facute la Medicover si Cantacuzino si surpriza! Au iesit la fel, nu-mi vine sa cred poate incep lucrurile sa mearga normal in tara asta (asta sunt f.f.rea!)
E proteus mirabilis, pese 100.000 ufc/ml.
E bine e ca e sensbil la o multime de antibiotice (Medicover testeaza la peste 20 de antibiotice, iar Cantacuzino doar la vreo 10).
Deci de azi ia Ili iar Amoksiklav, dar de data asta 10 zile. Sper sa scapam, totusi.
Va pup, si sa aveti grija de voi!
Noapte buna!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

felicia - sanatate si pt Ilinca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pumba, eu stiu ca e bine sa treaca ceva mai mult de 3 zile, cateva sapt.....sa iasa antibioticul afara din organism. Nu stiu, poate n-am dreptate. Eu as sta cam 1-2 sapt.

Lavi, la Zadar n-am fost. Nisip fin este la Omis acolo unde am fost.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

hilde-multam mult, imi voi lua o marja de siguranta ,dupa ce m-a traumatizat ,mi-a luat toata agoniseala mea de-o viata ,acum stau si cu frica in san .....
tu ai mai facut ceva cu afacerea( torturi,prajituri)?

Mergi la inceput