Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gandacel asta este doar inceputul....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

tania - superba povestea intalnirii cu Ana!
legea compensatiei frumos spus si foarte adevarat.

miha- ma bucur ca e mai bine T , sa de-a Domnu sa nu mai aveti probleme de sanatate. (cum faci tu zacusca?)
miri - m-ai zapacit cu mopu

lavi ,noki - spuneti " nu burta mare ,e baby acolo"
ce ma scot din sarite comenariile astea ,ori esti prea slaba si o duci rau cu sotu sau esti bolnava ,ori ai luat cateva kg si iar nu e bine,eu merg cu pasi grabiti spre a doua varianta.

prestez maine zacusca.multam de retete,lavi si cristina.abia astept.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Pumba draga mea, eu nu fac zacusca, ca daca as mai si gatii viata mea chiar ar fi un circ ambulant. eu declar solemn ca urasc tot ce inseamna gospodarie, sunt un prost exemplu pentru toate fetele, imi fac mea culpa si gata. Soarta imi este totusi cruda caci trebuie sa ii gatesc lui Titi...saracul de el. E asa fericit cand mergem la mama ca manca si el ceva mai acatarii.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Acestea fiind spuse eu ma duc acasa sa beau un ceai de tei si sa iau o Omega 3.
Tania daca nu as fi cu nervii daramati zau ca as incepe sa ma gandesc la bb2, dupa povestea ta. Superba...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumiri tuturor celor ce sau gandit la noi

alexia este mult mai bine la bubita de la gura, primele zile facuse si un fel de infectie..dar am curatat-o si cu glicerina si a fost ok pana la urma.De luni in schimb merge schiopatand, va spusesem eu ca si-a sucit picioarele la cobararea scarilor, alta belea ..trebuie sa merg la doctor.

Am fost si eu la Baby expo, m-am intalnit cu cora care arata minunat,printesa ei mica este o scumpica; cu mada si frumoasa mirunica....domne isi pune mainile la ochi si la urechi daca nu vrea sa te vada- auda ; cu catalina si bia..care a crescut,este o frumoasa dar tot la mami in brate sta
Despre expozitie, aglomerat, oferta variata, preturi medii spre mari, spatiu fara AC- efectiv nu se putea respira la etaj...cu ocazia asta am facut si sedinta de sauna la numa 6 lei intrarea.

tania, asa poveste frumoasa mi-a inseninat ziua.Sunteti niste frumosi, am vazut poza cu tine si cele doua minuni..superba!!!
tania te si iti doreesc refacere usoara.

mada, felicitari pentru facultate...cati ani si la ce forma?

miha, ma bucur ca domn titi este bine si tu mamica tonica si glumeata

mimy succes la masterat!

noki, eu zic sa nu te mai uiti in gura altora.....esti frumoasa, desteapta si mama implinita sac sac...lu' tanti din parc

lavi, te stiam cu limba mai ascutita ..de ce nu i-ai zis vreo doua aleia ? hai cu pozele ...facem galerie...

gandacel, imi era dor de tine ...

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tania....fara cuvinte...efectiv superba povestea.

Fetelor...eu sunt in febra mutarilor, strang, strang si tot strang, si Sambata ma mut la mama in prima faza...apoi dupa ce obtin creditul si incep amenajarile...sper sa le termin pama de Craciun.

Asa ca urmeaza o perioada destul de agitata din viatza mea...mai ales ca dupa credit vom plati rata de ametesc cand ma gandesc...iar multe nu ne vom mai permite...asa ca....bucurosi le-om duce toate....

Va poop si maine sper sa mai intru sa va poop si apoi doar de la scarbici mai vb timp de vreo lunisoara-doua!!!

Sanatate multa bbilor bolnaviori!!!

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Sa mai urez si eu multe succese la invatat fetelor curajoase si ambitioase, Madau si Mimi-dumy! Poate ma determinati sa mai fac si eu ceva in plus, ca ma bate gandul de un IBR! Ce ziceti? Parca se vaita cineva zilele trecute de munca in banca...

Eu cam citesc in viteza a cincea, ce sa zic. Citesc repede de tot, de fapt trece "peisajul" pe langa mine cu viteza. Nu prea mai tin minte cine ce zice, asa ca ma scuzati daca uit sa raspund sau nu ma refer la cineva anume. Esentialul e ca sunt aici.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau -bafta la facultate! pt boboaca din anul 1

dordia - mutare usoara!
roxi- pt piciorusul Mariei.
gandacel-bine gandit ,daca mama nu e fericita ,nimeni din casa nu e fericit,asa ca cere ajutor si accepta ajutorul dat.Imi place cum povesteti despre pui tai dragi.

Sa ma laud un pic si cu mandrele mele-ieri eram in bucatarie faceam mancare,ele in basement se jucau,la un moment dat liniste- ma duc sa vad ce se imtampla - ele erau pe carpeta,isi imaginau ca se se uita pe cer si vad diverse" uite un catel,uite un elfant....."
atunci m-am simtit cu adevarat fericita!

o zi buna, ma duc la biblioteca cu cea mica, are ora de povesti.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaaa...am reusit si eu sa ma adun

CRONICUTA DE BABY EXPO (n-am talentul Andei, dar sper sa ma descurc)

Ideea principala a targului..nebunia si aglomeratia infioratoare. Efectiv nu aveai unde sa te misti, era plin de carucioare, copii care tipau, gravide, tatici...fiecare vroia cate ceva, intrebau de masuri, biberoane...copii urlau dupa baloane, clovni, locuri de joaca. Recomandabil sa mergeti fara copil, asta daca nu vreti sa va blestemati zilele.

Se gasesc de toate si ptr toata lumea, hainute, biberoane, pantofi, carucioare (aici am vazut niste adevarate OZN-uri, nu stiai unde pui copilul si de unde impingi), ce sa mai...ORICE

Preturile acceptabile zic eu, si ptr toate buzunarele...gecute undeva intre 55-110 ron, cizme intre 80-150 ron (recomand cele de la HOKIDE, foarte bune, imblanite la numai 80 ron), puloverase am gasit foarte frumoase cu 30-40 ron, groase, pe gat. Caciulite foarte frumoase si pe toate gusturile...jucarii la fel (aici n-am prea stat ptr ca erau prea multe de vazut si in general ptr copilasi mai mici)...eu i-am luat Mirunei un puzzle de la Casa Retro si niste carticele de la Intelligent Toys.

Tricicleta dupa care am mers n-am gasit-o, cea mai mare dezamagire de altfel, o vom lua din Miniblu pana la urma.

Ne-am mai luat mancarica de la Hipp, niste biberoane mai mari, cremute, sampoane si alte prostioare. A..si sa nu uit..recomand dresurile de la Cocodrillo, foarte bune, groase si la 20 ron perechea, merita din plin.

In rest..hainute frumoase la Z, anul acesta au fost foarte bine aprovizionati, colectii noi, toate masurile..eu am fost incantata.

Cum a semnalat si Roxi, imbracati-va subtire si inarmati-va cu rabdare, e foarte foarte CALD, cel putin la etaj nu poti respira.

Nu stiu ce sa va mai spun..mai intrebati-ma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Madau, exact ce voiam, poveste scurta si la obiect. Nu voi merge nici anul asta, in concluzie! Sufar de claustrofobie. Daca ai zis ca nu poti respira, atunci eu sigur nu voi putea! Iar aglomeratia pe mine ma indispune pe toata ziua. Gasesc eu si la magazinul de langa mine ceva fain, daca nu, poate mai da o fuga sora-mea la Viena, pentru reducerile de sezon, inainte de Craciun.

Roxi, i-ai dat Alexiei cu Lioton la glezna? Ori alt unguent pentru entorse? ca poate nu e cazul de doctor, daca nu e umflata. Sa nu ia altceva de la spital, ca e plin de viroze in Buc, nici cu o raceala sau gripa nu i-ar veni bine... Parerea mea.

Mamicilor cu baiat si fata, sa va zic marea mea descoperire de ieri-azi. Merge sa va imbracati fetele in hainele fratiorului pana la o anumita varsta, dupa care gata!!! Nu mai amortizati nimicutza, dragelor. Eu gata, aproape am renuntat. Cand iesim la plimbare, deja de cateva zile TREBUIE sa ii pun haine de fetita! Doar e FETITA MEA, nu????? Nu mai e doar un copil. Acasa o tin in hainele lui Bogdan, dar afara musai sa o admire lumea in haine de fetita. EI, ce ziceti de asta?

Mergi la inceput