Nou stil de viatza (151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Vin si eu la suculetul de dimineatza ca...cafea nu consum...sau poate o cioco calda.

Azi dimi ...tot cele 700 gr erau in plus...deci ..sunt in grafic. Sper sa pun tot in jur de 10 kg sarcina asta si nu mai mult.

Tzuni super melodiile!!!

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tzuni: felicitari din suflet.
Raportul meu e de cacao: 58.5 (+1 kg).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello

Pt raport: -200 g, adica 64 kg.

Doroty si Anca, sa fiti sanatoase si iubite.

Tzuni, ai toata admiratia mea, iti doresc din tot sufletul sa ai parte de un copil minunat si sa fiti o familie fericita.

Violeta,iti tin pumnii ca luna viitoare sa fie cu ochisori.

Dordia, pt constipatie la mine a mers intotdeauna bautul de apa plata pe burta goala dimineata, cam 0,5 l, pune apa intr-o sticla de plastic de 0,5l ca sa poti sa o bei mai usor, dupa max 30 min isi face efectul.Sper sa te ajute si pe tine.Ma bucur pt tine ca e totul bine cu bb si asa sa fie si pana la 40 sapt.

Fug la treaba cu toate ca am o stare de tot rahatul, ma paste o frumusete de raceala.
Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Salutare dragelor.Iar am disparut dar de data asta nu numai din lipsa de timp."S-a jucat cineva la noi in beci cu focul" si au ars vreo 8 beciuri inclusiv toate firele si instalatile ce erau acolo.Asa ca nu am avut nici net nici tv aproape 2 saptamani.Bine ca avem antena satelit de s-a mai uitat pitica seara la desene ca altfel ma inebunea.
Si acum imi vine sa rad cand ma gandesc cum am reactionat cand am vazut atatea masini de pompieri si salvarea jos in fatza blocului si fuuuuuuum mult.Venisem eu de la munca si fiind singura acasa eram doar in chilotzei si maieu,ma bagasem in pat si invatzam si cand am auzit sirenele si mi-am dat eu seama ca arde ceva,ma gandesc eu....sa ma imbrac...pe usa nu ies ca deh...nu stiu unde arde...dar macar de tre' sa ies pe geam sa nu ma fac de rusine,fiind o gramada de vecini in fatza blocului.Si ma imbrac eu si astept...si astept...si am tot asteptat vreo 2 ore imbracata sa sa salveze pompierii.. Buuun,pleaca pompierii si ma gandesc eu gata...ma dezbrac iar si ma bag iar in pat.Nu trece juma' de ora si aud iar sirenele.Ma ridic,ma uit pe geam...iar vreo 4 masini de pompieri in fatza blocului...iar fum....ce sa fac...ma imbrac iar si stau iar si astept...sa vad....ies pe geam sau ce fac?!?Bineinteles ca am stat in fatza geamului inca vreo ora dar de imbracat tot degeaba m-am imbracat.Acel cineva care nu a avut de lucru...dupa ce au plecat pompierii prima data...a intrat si a dat iar foc...si in timp ce ardea la noi in beci s-a dus si la alta scara si a pus foc.Nu va spun cum am dormit in noaptea aia...mai mult pe geam am fost...la cel mai mic zgomot...de frica sa nu ardem in somn.
Aseara au schimbat firele de internet si acum am 2 ore pauza pana ma intorc la babutze sa le dau pastilele si papa de prânz si bineinteles m-am bagat repede pe net sa va scriu.

Tzuni,felicitari pt decizia luata.Iti doresc sa ai cat de curand un pui mic,dulce si sanatos care sa iti faca viatza fericita.

Dordia,deci esti sigur insarcinata.Felicitati si o sarcina usoara iti doresc.

Carmen,ai inceput o noua dieta?Despre ce e vorba?Puiutzii sunt bine?

Doina,cum merge cu scoala de soferi?Eu mai am 2 capitole maaaaari de invatzat(partea tehnica...care mi se pare cea mai grea) si apoi imi fac programare pt examen.
Onitza e mai bine?Doruletz?

Zuzi tu ce mai faci?Prinsa cu munca?Pitica dulce?

Mamica dulce,te mai tin nervii cu neastâmparatii de la scoala?Ai papat toate dulciurile aduse de sotz din Iran?Vaiii,bune mai sunt dar duci de simti ca iti crapa dintzii.Tatal meu a lucrat in Iran si am fost si eu la el de cateva ori si päpam pe rupte dulciurile de care spui tu. Cand venea de la munca dupa amaiaza stia regula...se oprea la magazin si ne lua dulciuri si fructe.Au numarat ai mei odata cate banane pot " sa bag in mine"...si au fost 8 la numar.Erau atat de bune fructele acolo de nici nu imi trebuia mancare si la cat de uscata eram pe vremea aia maica-mea m-a intrebat daca nu pocnesc de la atatea banane. Aici nici nu mai stiu cand am mancat o leguma sau un fruct sa zic si eu ca intr-adevar au fost gustoase.

Roxa,gata stresul,te-ai mutat?

Delia,te-ai obisnuit acasa?O sa merg si eu in ianuarie cred pt 2 saptamani ca nu am mai fost de 2 ani si mi-e dor tare de casa si de ai mei.

Aida,spor la slabit iti doresc.

Mercedes si tie la fel iti doresc,cu sau fara luna plina.

Mik,tu esti bine?Copilasii?

Olo

Doroty,ai inceput daneza?Spor la slabit iti doresc.

Mai fetelor am o problema,poate ati trecut si voi cu puii vostri prin asa ceva si imi dati un sfat.Fetita mea nu mai are de mult timp pampers,sa zic asa.Face piti singura la toaleta fara probleme,noaptea la fel se trezeste si imi spune ca vrea la Wc,ffff rar se intampla sa doarma adânc si sa scape in pat dar problema noastra mare e caca.Nu poate sa faca la wc.Am incercat prin toate metodele,mai intai cu explicatul,apoi am si certat-o,spunandu-i ca e fetita mare si toti copilasii de vârsta ei fac la toaleta,apoi i-am promis ca ii cumpar ce isi doreste ea daca incearca sa faca la wc.Am incercat cat sta pe toaleta sa ii distrag atentia,sa ii citesc sau sa ma maimutzaresc...poate poate uita de frica si face.Nu poate si pace...ceva o retine.I-am zis ca nu mai am bani de pampers si trebuie sa incerce sa faca la wc.3 zile nu i-am pus si am tot incercat sa stau cu ea la wc,sau sa o las singura si nimic.O vad ca vrea,ca incearca...vine si imi spune ca o scapa caca...o duc repede la wc si cum o pun pe wc sau olitza imi spune ca "nu iese".Cum ii pun papers la funduletz,in cateva secunde face. Nu stiu ce sa fac,m-am gandit ca daca nu ii dau cateva zile...cat Dunezeu o sa poata sa tina...panal a urma tot face...dar nu face...si se constipa si o doare burtica.Am intrebat pediatrul...dar astia sunt aiuriti rau...rade si imi spune ca pana merge la scoala sigur nu o sa mai faca in pampers.Lor le se pare normal...dar mie nu.La ea sigur nu e o problema de sanatate pt ca daca ar fi fost nu ar fi facut nici pipi la wc.Daca v-ati confruntat cu aceasta problema la copilasii vostrii spuneti-mi si mie va rog ce sa mai fac

Cu intarziere le doresc si eu un sincer LA MULTI ANI sarbatoritelor.

Salut si celelalte fete... Violeta...Tzumpi...Adreea...etc... si va doresc tuturor spor la slabit.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioana nu am timp sa scriu mai mult, tre sa-i mai pui pampers o vreme....dupa care o sa treaca de la sine faza asta. si-a facut reflexul sa faca asa si scapa mai greu, mai stiu copilasi asa si prietena lui Serbanica al meu la fel a patit, dar trece, nici nu stii cand, oricum eu zic ca repede... La wc le e frica, gandeste-te se urca acolo dintr-o data ei sunt mici poate se tem ca 'scapa' inauntru...nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ioana, ce varsta are fetita ta? Exact aceasta e si problema noastra: nu face kk la olita. Face pipi mereu, e in stare sa se abtina, dar pentru kk cere pampers. Eu am renuntat la renuntarea la pampers tocmai din cauza asta. Am zis ca daca un timp nu-i mai cer nimic o sa uite si o sa-si dea drumul cand e el pregatit.

Tzuni, felicitari pentru decizie! O sa fii o supermami!
Dordia, felicitari pentru burtica de 8 saptamani!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Ioana, suntem bine cu totii.
Imi place sa conduc si cred ca peste vreo 2 saptamani o sa dau examen, deja tzutzu se agita pentru masina.

Am trecut si eu cu Oana prin ce treci cu Deliutza.Ea s-a "lasat"de pampers cu ajutorul educatoarelor, insa nici acum nu face la wc
( acasa) ci numai la olitza.Ia-o usor , o sa faca pana la urma cum trebuie.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am trecut in fuga sa va spun ca...va iubesc!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Si noi te iubim, draga Tzuni.
Ma bucur mult pentru decizia ta de a adopta un bebe si iti tin pumnii sa se rezolve cu bine si cit mai repede.

Eu m-am intors aseara, foarte obosita si cred ca mai grasa, inca nu m-am cintarit dar sper ca pina la raportul urmator sa mai remediez situatia.
Am prins o vreme foarte frumoasa, am fost la cules de struguri pentru prima data si ce mi-a placut...culegeam cite un strugure incalzit de soare si il miroseam...avea o aroma atit de puternica si de dulce...
Mi-a fost dor de mirosurile de la tara, am mingiiat o vaca, m-am jucat cu cateii bunicului, am stat seara la poarta sa vad caprele intorcindu-se de la pascut, am hranit iepuri...
E adevarat ca am sarit calul cu mincarea, am mincat de toate, am baut must...
Mi-am revazut prietenii, rudele, am fost in vizita...si ce face ardeleanul cind vii la el? Te pune la masa.
Am reusit sa ma deconectez de tot si toate, nu mi-a lipsit tv-ul si nici calculatorul, parca am fost intr-o alta lume, o lume magica, lumea copilariei mele.

Roxa-boxa, abia am avut timp sa ma dezmeticesc in gara la Cluj, am avut 5 minute sa schimb trenul; cind mai vii la Bucuresti da-mi un semn.

Andre_ea, mi-am cam lasat principiile sanatoase de izbeliste saptamina asta dar ma pun pe treaba de acum.
Chiar ma gindeam sa ma apuc de alergat prin Tineretului, caut partenera.

Mamicadulce, sa-ti fie de bine dulciurile de la sot, dar dupa ce le termini te faci fata cuminte, asa-i?

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Delia, bine-ai revenit si ma bucur ca te-ai simtit minunat. Ce poftesc si eu la must!

Ioana, te-au sfatuit fetele bine. Si eu zic s-o lasi, cand va fi pregatita, va renunta la pampers. Bafta!
Baietii mei sunt bine, am fost ieri la vaccinul de un an cu Teo si am facut noapte alba. L-a durut piciorusul. Ei, bine ca am scapat!

Va pup pe toate si sper sa revin.

Mergi la inceput