Nou stil de viatza (151)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tzuni- sa fie intr un ceas bun hotararea ta si sa ai un sufletel repede, repede langa tine. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....azi am lipsit la cafelutza pt ca nu e safe pt o gravi...si pt ca am fost in sfarsit la dr. Bb e ok, e acolo, am facut echo unde mi-a zis ca sarcina are deja 8 saptamani (ceea ce stiam si eu) si dupa dimensiunile actuale data nasterii probabila va fi 05.05.2008.
Deci...acuma sunt ok, cu totul si sper ca tot asa sa evoluam.

Violeta....lasa mai ca se va intampla si la tine cat de curand. Ai incredere si sigur o sa ai un bb mic in burtic curand.

Tzuni felicitari pt decizia ta, si sa dea domnul sa obtii rapid atestatul pt a gasi bbul dorit! Ce ai dori? Fata sau baiat?

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, si sa fie cu noroc !

Meniul de azi :
- cafea si biscottes cu dulceata
- morcov ras, salata verde, o felie de jambon. un iaurt simplu
- salata verde cu un cartof fiert in coaja si ficatei de pasare. fruct

Raport : stagnare.

la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Tzuni, ma inclin in fata ta!
O sa fie un copil fericit cel caruia tu ii vei fi mamica.
Sanatate!

Violeta , o sa vina cand te astepti mai putin. Nu-ti pierde speranta.

Mercedes, am tinut si eu daneza si imi luam o galetusa de iaurt de 1 kg.Daca nu se precizeaza cantitatea... Am slabit 6 kg.

Roxana multumesc pentru urari.Intrevad aceeasi tristete in glasul tau ca si la inceputul lunii.Poate e doar toamna de vina...

Mephala, multumesc pentru incurajari! Tu cum mai stai cu kg.? Ai reinceput sa mergi la sala?

Raport: 74 kg. ,stagnare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Neata

Tzuni, in primul rand felicitari, sa dea Dumnezeu sa obti repede atestatul si sa gasesti copilasul mult dorit.
Si acum la raport, care este unul catastrofal cde-si cere de rigoare.62,5
Ma mir totusi ca nu mai mananc seara, am mancat mai mult legume, multe iaurturi fiinca am inca problema cu stomacul.Am alergat ca nebuna duminica la badminton de am si febra musculara si nu am dat nici un gram jos, ba am pus juma de kil.Eu cum fac miscare dau jos,acum in schimb ceva se intampla si nu-mi pot da seama ce este.
Fug sa-mi fac o cafeluta si mai revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Cred ca ai facut muschi! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si ca o deformare...vin si eu la Raport cu 85.200 adica +700 gr in conditiile in care...am fost la nunta, am papat 2 felii tort, ieri am bagat un baton cioco si la nu am iesit de 3 zile....deci...eu zic ca e ok.

daca nu va suparati eu o sa continui sa dau raportul...asa de control sa nu scap prea rau in balarii.

de ex azi...din cauza de dus la dr. nu mi-am luat papica la scarbici asa ca...am apelat la patiserie cu lapte sana si 2 nectarine. Deci...iar o iau pe aratura...dar...maine ma indrept...promit!!!

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, felicitari si sa-ti ajute Dumnezeu in tot ce faci.

Doroty, nu stiu cum stau cu kg, evit cantarul. Cat despre sala, imi doresc sa merg, dar e mai greu cu doi copii si fara ajutor....vom vedea...

Dordia, felicitari pentru vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna seara!

Maine la raport probabil va fi un plus (azi mi-au venit "rusii"). Asta este, probabil data viitoare ... sau niciodata. Se vede ca varsta isi spune cuvantul.

Va las acum, ca nu ma simt tocmai bine.
Va urez noapte buna si pup toate fetele.

Violeta nu-ti pierde speranta, nu se stie niciodata de unde sare iepurele.Chiar azi am vazut la emisiunea mea preferata o tipa de 37 de ani care a nascut o fetita,deci se poate si la varsta asta, asa ca de ce nu ar fi si la tine?Niciodata nu e prea tarziu, sti vb ai, un sfarsit e un nou inceput, asa ca luna care vine pt tine e un nou inceput.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

RAport :stagnare

TZUNI, iti doresc multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa realizezi ce ti-ai propus.
E foarte bine ca te-ai gandit asa , o sa ai numai de castigat.Bravo tie!

OAna e bine, merge cu drag la gradi.
Doruletz e un pic mai rau , dar nu a facut febra si asta ma bucura.(cu mucii ne descurcam mai usor)

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VIOLETA, imi pare rau dar nu dispera , totul va fi bine!

DORDIA,felicitari si sa creasca mare si sanatos!Sarcina usoara!
Impotriva constipatiei, eu am luat herbolax .

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput