Nou stil de viatza (151)
Raspunsuri - Pagina 2
violeta70 spune:
Buna seara!
Ieri am fost super obosita dupa nunta de sambata. Ce sa va zic, totul ar fi fost super ok daca nu ar fi fost in aer liber, adica am facut un frig de nu se poate. Ne ieseau aburi din gura, asa de frig a fost . Iar noi nu am stiut, asa ca am fost imbracate in rochite de voal. Va dati seama. Bine ca Diana, sor-mea, nu a racit.
Ancadragoman, sanatate, fericire si un bb sanatos si norocos iti doresc. 
Maine la raport probabil va fi un plus (azi mi-au venit "rusii"). Asta este, probabil data viitoare
... sau niciodata. Se vede ca varsta isi spune cuvantul.
Va las acum, ca nu ma simt tocmai bine.
Va urez noapte buna si pup toate fetele. 
andre_ea spune:
'Neata!
Vad ca sunt prima asa ca dau eu cafeaua.
Dau raportul repede ca am o zi plina: 54.8 kg. As fi vrut mai mult, dar nu prea reusesc.
Cred ca am sa incerc sa merg pe stilul de viata promovat de Delidana: mancat din toate moderat si sport (ma tot pregatesc sufleteste sa ajung la sala, desi inca n-am reusit). Delia, am priceput bine?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
E gata cafeaua, poftiti!
Roxa, te cred c-a fost minunat!
Ma bucur sa vad ca ti-a revenit optimismul.
Doroty, bravo tie ca ai rezistat tentatiilor. 

Delia, nu te-ai intors? 
Ina,
.
Mercedes spune:
raport stagnare la 72 de kg. De ieri am inceput daneza sa vedem daca rezist.
tzuni- daca esti prin zona plizz spune mi ce inseamna iaurt o cutie ma refer la cantitate de 200 , 400? si inca ceva intr o zi doar o cafea???
Ancadragoman-la multi ani iti doresc!multa sanatate si fericire .
Mercedes spune:
mephala- cred ca nu m am facut inteleasa bine, eu intrebam daca intr o zi se bea doar o singura cafea dimineata asta pe langa celelalte alimente ? intreb deoarece eu fara 2-3 cafele sunt lesinata am tensiunea f mica..
Tzuni spune:
Neata!
Mercedes, da, numai o cafea. Si iaurtul eu il luam Danone d-ala mare, sa ma satur. Habar n-am cate grame are...
Mephala, esti mai bine? 
Violeta, nu abandona lupta
Vine bb cand nici nu te astepti! 
Ina C te pup si te astept la povesti!
Mik, hai cu meniul al interval! 
Nastad sa stii ca si io-s racita. Sunt cu cana de Fervex in loc de cafea... Sper ca voua va e mai bine acum. 
Delia, te-ai intors? Cum a fost?
Dordia, gata cafeaua de dimi? Sau ti-e rau?
Raportez: stagnare.
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
E timpul sa va spun ca....M-AM HOTARIT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
tumpi spune:
Neata
Tzuni, in primul rand felicitari, sa dea Dumnezeu sa obti repede atestatul si sa gasesti copilasul mult dorit.
Si acum la raport, care este unul catastrofal cde-si cere
de rigoare.62,5
Ma mir totusi ca nu mai mananc seara, am mancat mai mult legume, multe iaurturi fiinca am inca problema cu stomacul.Am alergat ca nebuna duminica la badminton de am si febra musculara si nu am dat nici un gram jos, ba am pus juma de kil.Eu cum fac miscare dau jos,acum in schimb ceva se intampla si nu-mi pot da seama ce este.
Fug sa-mi fac o cafeluta si mai revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)