Nou stil de viatza (151)
Raspunsuri - Pagina 20
mamica dulce spune:
Buna fetele,ce faceti? V-a fost dor de mine?![]()
Am fost plecata cateva zile la soacra-mea in sudul Germaniei,a fost super fain,o vreme splendida in contrast cu frigul,ploaia si ceata constanta de la mine.
Ma scuzati ca n-am mai raportat,dar acum cred ca e prea tarziu,nu stiu cate kile aveam in ziua de raport.
Vad ca v-ati mobilizat din nou pentru concurs,vreau si eu,desigur!Ma primeste cineva in echipa sau astept sa se alature alte fete cu care sa fac echipa?
Carmen,trece-ma pe prima pagina undeva,te rog!
Ma duc sa ard ceva calorii ca am un dulap de boarfe de spalat si calcat
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mephala30 spune:
cine mai doreste? cine mai pofteste in concurs?
ne mai trebuie doua fete, sa faca echipa cu mamicadulce
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
nastad- verifica daca fac si specializarea sunt autorizate/ acreditate la id sa nu ai surprize stiu ca la filiala la noi cele de id nu au primit nici macar autorizatie si culmea nesimtirii au inmatriculat studenti in primul an...

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
cine mai doreste? cine mai pofteste in concurs?
ne mai trebuie doua fete, sa faca echipa cu mamicadulce
Eu
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Neatza.
Carmen multumesc de cafea ca merge super dupa noptile pe care mi le da domnisoara mea.
Ina bafta cu dieta.
Nastad mult succes cu facultatea.
Meniu
Cafea
iaurt cu niste cereale
tocanita de ceapa.
2 mere
Pentru concurs eu zic 1kg/saptamana ,daca e mai mult nu e bai.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Carmen ne omoara noaptea.De la 4 vine in pat cu noi si nu singura cu jumatate din jucarii si daca se poate si cateva papusi si perna si plapuma si eu raman pe muchia patului ca de copii ei trebuie sa doarma inveliti si sa aiba loc si mai cere si lapte si pana adoarme la loc ne mai face si o serenada si asta se intampla de vreo luna si asa ne chinuim noi sa ii explicam ca e noapte si noaptea se face nani si ea ne zice da ,dar face in continuare numai ce vrea ea.
Marilena si Mara Augusta
nastad spune:
quote:
Originally posted by gusta
Nastad mult succes cu facultatea.

Doina,
Oana(03.04.2003) si

, nici d-soara ta nu doarme noaptea?